Web Analytics Made Easy - Statcounter

معروف بسطامی روز دوشنبه در نشست ستاد کرونای شهرستان آبدانان، استفاده از ماسک و دیگر وسایل پیشگیری از بیماری کرونا را یک فرهنگ مترقی خواند و اظهار داشت: با هدایت مقام معظم رهبری مشارکت مطلوب مردم و تلاش و برنامه‌ریزی دولت تدبیر و امید با موفقیت از امتحان کرونا عبور خواهیم کرد.

وی با اشاره به‌ ضرورت آموزش‌های عمومی و تقویت زیرساخت‌های حوزه سلامت افزود: مدیریت ارشد استان با استفاده از فرصت موجود و رایزنی‌های بسیار با سازمان‌های‌ مرکز کشور توانسته است امکانات و اعتبارهای قابل قبولی جذب و به استان ایلام بخصوص مناطق محروم تزریق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار ایلام، مصوبات ستاد کرونای استان را لازم‌الاجرا دانست و یادآور شد: همه مدیران استان موظفند بستر لازم را برای مرخصی و دورکاری کارکنان دارای بیماری‌های زمینه‌ای‌، زنان باردار و مادران شیرده دستگاه‌های خود فراهم کنند.

بسطامی یادآور شد: برای دورکاری ۳۰ درصد از کارکنان دستگاه‌های دولتی از ستاد ملی کرونای درخواست شده است که در صورت موافقت بزودی ابلاغ و اجرایی می‌شود.

در این نشست‌ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی‌ ایلام گفت: ساختمان ستاد اجرایی شبکه بهداشت و درمان آبدانان با اعتباری معادل میلیارد تومن در یک ماه‌ آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

دکتر جمیل صادقی‌فر افزود: با استفاده از اعتبارات منابع نفت و گاز در بودجه سالجاری ۲ مورد خانه بهداشت در بخش‌های سرابباغ و کلات مورموری شهرستان آبدانان با اعتبار ۶ میلیارد ریال احداث می‌شود.

شهرستان ۵۵ هزار نفری آبدانان و در۱۷۰ کیلومتری جنوب شرق ایلام قرار دارد.

برچسب‌ها استانداری ایلام ایلام ویروس کرونا آبدانان مقام معظم رهبری دولت تدبیر و امید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری ایلام ایلام ویروس کرونا آبدانان مقام معظم رهبری دولت تدبیر و امید استانداری ایلام ایلام ویروس کرونا آبدانان مقام معظم رهبری دولت تدبیر و امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۵۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

به گزارش ایسنا، سید مهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست طی سخنانی در نخستین نشست هماهنگی در راستای پیگیری فراخوان کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک، اظهار کرد: هدف از این نشست هماهنگی، تشکیل کارگروهی از خبرگان برای رسیدن به راه حل‌هایی جهت کاهش آلودگی نیروگاه شازند است. در این راستا، می‌کوشیم تا این موضوع را در سه بخش اصلاح سوخت نیروگاهی و سولفورزدایی مازوت، اصلاح فرآیندهای داخل نیروگاه و ارتقای راندمان و بهره‌وری و نهایتا حذف آلاینده‌های خروجی و اصلاح فضای سبز پیرامونی پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی این نیروگاه در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، اقلیم و محیط زیست و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

وی ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فعال در حوزه مسائل زیست محیطی را برای پیشبرد ایده کاهش آلایندگی نیروگاه شازند، ضروری دانست و دراین راستا به فراخوانی که به تازگی از سوی ستاد منتشر شده، اشاره کرد و گفت: در این فراخوان ما به دنبال ایجاد کارگزار تخصصی برای تشکیل این کنسرسیوم هستیم و تا به امروز هفت شرکت دانش‌بنیان اعلام آمادگی کرده‌اند.

نوربخش همچنین به ابزارهای حمایتی معاونت اشاره کرد و اعطای اعتبار مالیاتی، ابزارهای تنظیم‌گری و وضع قوانین و مقررات و تسهیلگری جهت اجماع سازی شرکت‌های دانش‌بنیان را از جمله این ابزارها برشمرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری،  وی در  پایان خاطرنشان کرد: اقدام بعدی در راستای پیگیری موضوع، تشکیل کمیته فنی و بررسی پیشنهادهای دریافتی خواهد بود. پس از انتخاب کارگزار تخصصی، تدقیق فهرست خدمات و انتظارات و تدوین نقشه راه با راهبری کمیته فنی، انجام خواهد شد که انتظار می‌رود بتوانیم تا پایان سال، بخش‌هایی از این اقدام مثبت را به مرحله اجرا درآوریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • خروش رودخانه ورگر آبدانان در استان ایلام (فیلم)
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • ثبت بیشترین بارش باران در ایستگاه در روستای انجیره آبدانان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • خروش رودخانه ورگر آبدانان در ایلام | ویدئو
  • فیلم/خروش رودخانه ورگر آبدانان در استان ایلام