Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@03:28:56 GMT

قیمت دلار امروز دوشنبه 6 مرداد

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۵۹۱۶

قیمت دلار امروز دوشنبه 6 مرداد

خبرگزاری آریا - قیمت ارز در بازار آزاد تهران در 6 مرداد 99 مشخص شد.
دامنه نوسان دلار در روز یکشنبه در حدود هزار و 300 تومان بود. به‌نظر می‌رسد نوسان‌گیران به‌دنبال رشد دلار در وقت‌های مرده و جوسازی در بازار هستند، حال آنکه بازارساز با عرضه ارز به‌دنبال ریزش قیمت هاست.
برای نوسان‌گیران دلار هیچ چیز به اندازه میزان تغییرات قیمتی اهمیت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع برای بسیاری از معامله‌گران سطح قیمت دلار مهم نیست که خواست آنها رفت و برگشت‌های قیمتی و «فروش در سقف» و «خرید در کف» است.
خواست سفته‌بازان دلار چیست؟
چنین خواستی، بعضا موجب به کارگیری استراتژی‌های خاصی از سوی نوسان‌گیران دلار می‌شود؛ به‌عنوان مثال، زمانی که دلار به کانال 26 هزار تومانی برخورد کرد، فروش‌ها در بازار شدت گرفت. نوسان‌گیران زمانی که احساس کردند، بازارساز عرضه ارز خود را آغاز کرده است،‌ عقب‌نشینی کردند و خریدهای خود را بستند. هم‌زمان بازارساز به جای مدیریت قیمت در یک محدوده خاص و آرام کردن روند کاهشی، عرضه خود را ادامه داد تا ریزش قیمت ادامه‌دار شود. زمانی که ریزش قیمت متوقف شد، به یکباره سفته‌بازان وارد بازار شدند و با بالا بردن خریدهای خود ظرف دو روز قیمت‌ها را حداقل به‌صورت موقت چند کانال بالا بردند. دلار که روز شنبه با 900 تومان افزایش به بهای 22 هزار و 750 تومان رسیده بود، در معاملات آغازین روز یکشنبه حتی تا محدوده 24 هزار و 200 تومان نیز بالا رفت. سپس در ادامه روز ریزشی شد و به انتهای کانال 22 هزار تومانی بازگشت.
از نگاه فعالان، چنین روندی نشان می‌دهد که نوسان‌گیران برای بازارساز دامی طراحی کرده بودند که با افزایش عرضه ارز، قیمت را دچار نزول زیادی کند؛ پس از نزول زیاد، آنها می‌توانستند در قیمت‌های پایین‌تر اقدام به خرید کنند و بار دیگر با بالا آوردن قیمت، کسب سود کنند.
پایداری قیمت، مهم تر از ریزش است
آرامش بازار دلار در گرو کاهش نوسانات است؛ در واقع تغییرات شدید چه از نوع افزایش باشد و چه از نوع کاهش، وضعیت بازار را ملتهب می‌کند. اگر این موضوع را به‌عنوان یک واقعیت بپذیریم، می‌توان گفت که ریزش شدید انتهای تیرماه، اشتباهی استراتژیک از سوی بازارساز بوده است. عده‌ای از فعالان باور دارند، بازارساز با افزایش عرضه خود و ریزش شدید قیمت‌ها به‌دنبال آن بود که فرصت فروش ارز «بالا خرید» را به سفته‌بازان و نوسان‌گیران دلار ندهد.
از نگاه آنها، این اتفاق موجب می‌شد سفته‌بازان به‌دلیل داشتن دلارهای بالا خرید، ریال کافی برای ورود به بازار در قیمت‌های پایین نداشته باشند. چنین تاکتیکی در مهر 97 نیز صورت گرفت و ریزش نامنتظره موجب شد بسیاری از معامله‌گران ضرری شوند. با این حال، ریزش قیمت انتهای تیر 99 دو تفاوت با مهر 97 داشت: اول اینکه بخشی از دلالان بالای مرز 25 هزار تومانی اقدام به فروش کردند و دلاری روی دستشان باقی نماند؛ دوم اینکه، قیمت دلار پس از ریزش انتهای تیرماه توانسته است بار دیگر به مسیر افزایشی بازگردد، حال آنکه در مهرماه، پس از یک ریزش، بازار در مسیر نزول تدریجی قرار گرفت.
در چنین شرایطی می‌توان گفت در صورتی که بازارساز پس از ریزش قیمتی، توان مدیریت در قیمت‌های پایین‌تر را نداشته است، دچار اشتباه استراتژیک شده است،‌ چرا که می‌توانست در قیمت‌های بالاتر با عرضه ارز به میزان کمتر نوسانات را مدیریت کند و تغییرات قیمتی را کاهش دهد. هر چقدر تغییرات قیمتی محدودتر شود، جذابیت بازار برای سفته‌بازان و نوسان‌گیران کاهش پیدا می‌کند.
دامنه نوسان هزار تومان شد
عدم مدیریت نوسانات و حساسیت نسبت به سطوح قیمتی موجب ثبت نوسانات زیاد در بازار ارز شده است. به‌عنوان مثال، روز یکشنبه دلار معاملات خود را در کانال 24 هزار تومانی آغاز کرد که بیش از هزار تومان نسبت به نرخ بسته شده روز شنبه افزایش داشت. در ادامه روز این ارز به نقطه 24 هزار و 200 تومانی خورد و راهی مسیر کاهشی شد. ساعت 4 بعدازظهر قیمت دلار در بازار آزاد 22 هزار و 900 تومان بود.
به این ترتیب، می‌توان گفت دامنه نوسان دلار در روز یکشنبه در حدود هزار و 300 تومان بود. به‌نظر می‌رسد نوسان‌گیران به‌دنبال رشد دلار در وقت‌های مرده و جوسازی در بازار هستند، حال آنکه بازارساز با عرضه ارز به‌دنبال ریزش قیمت هاست. همین زورآزمایی دامنه نوسان دلار را بالا برده است. هرچند نوسان قیمتی بیشتر باشد، پیش‌بینی‌پذیری بازار برای تحلیلگران و فعالان اقتصادی دشوارتر می‌شود و جذابیت بازار برای سفته‌بازان بالا می‌رود. نوسان قیمتی جریان خون در رگ‌های سفته‌بازان را تندتر می‌کند.
منبع: دنیای اقتصاد

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دامنه نوسان نوسان گیران هزار تومانی سفته بازان هزار تومان روز یکشنبه ریزش قیمت قیمت دلار عرضه ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۵۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی نشان از نوسان قیمتی بسیار این کالا دارد. البته وضعیت در بازار گوشت مرغ و تخم مرغ مناسب است و امید است مدیریت تثبیت قیمت این کالاها ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد
کالای اساسی قیمت هفته جاری قیمت هفته گذشته
گوشت مرغ ۷۸-۸۲ ۷۸
گوشت مرغ بدون کمر ۷۷-۸۰ ۷۴.۸۰۰
گوشت مرغ با کمر ۶۷-۷۹ ۵۹.۸۰۰
گوشت چرخ کرده مرغ ۱۳۰-۱۸۲ ۱۳۰
قزل آلا ۱۶۸-۱۸۴ ۱۷۴-۱۸۴
میگو پرورشی ۳۹۰-۴۵۰ ۳۹۰
میگو دریایی ۷۹۰ ۷۹۰
تخم مرغ دولتی (شانه ۳۰ عددی) ۷۹-۱۱۰ ۶۹-۸۹
کد خبر: 1229628 برچسب‌ها قیمت مرغ

دیگر خبرها

  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه، طلا و ارز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ ریزش شدید قیمت‌ها در بازار
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس