Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر فخری روز دوشنبه درحاشیه بازدید از مراکز فنی و حرفه ای برادران و خواهران به مناسبت روز کارآفرین و روز آموزش فنی و حرفه ای به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از دستگاه های بسیار تاثیرگذار در موضوع اشتغال و بهره وری سازمان آموزش فنی و حرفه ای است که توانمند سازی نیروی انسانی و مهارت آموزی  را به عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به اینکه این سازمان عملکرد بسیار خوبی  در سطح کشور داشته و نقش به سزایی در اقتصاد کشور ایفا می کند، تصریح کرد: فعالیت این گونه مراکز در کشور، استان و حتی اقتصاد خانوارها نقش زیادی دارند، چنانچه بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند و تامین اعتبار مالی برای تهیه تجهیزات و مواد مصرفی داشته باشند تاثیر بسیار خوبی در رونق اشتغال خواهند داشت.

فرماندار شاهرود با بیان اینکه در شهرستان شاهرود چهار مرکز فنی و حرفه ای فعالیت دارند، ابراز داشت: یک مرکز تخصصی کشاورزی، یک مرکز برادران و یک مرکز خواهران و همچنین یک مرکز برادران و خواهران در بیارجمند فعال هستند.

فخری با اشاره به اینکه مرکز کشاورزی شاهرود یکی از پنج مرکز تخصصی  کشور است، افزود: در مرکز آموزش برادران شاهرود ۱۳ رشته و مرکز خواهران پنج رشته و بیش از ۵۶ حرفه، کارآموزان آموزش فرا می گیرند.

 وی با بیان اینکه در شهرستان شاهرود در حوزه صنایع دستی، گردشگری و صنعت قابلیت بالایی وجود دارد، ابراز داشت: در آموزشگاه مرکز برادران آموزش های تخصصی و پایه داده می شود که امروزه نیاز بازار کار است و این امر به بهره وری نیروی کار وصنایع هم کمک می کند.

معاون استاندار سمنان با بیان اینکه در بخش خصوصی ۴۶ آموزشگاه فعالند، ادامه داد: در سال گذشته در بخش دولتی ۶۰۰ هزار نفر ساعت و در بخش خصوصی بیش از ۳۸۰ هزار نفرساعت آموزش ارائه شده است.

به گفته وی آموزش مخصوص قشر خاصی نیست، براساس ارزیابی ها و بررسی ها افراد در سطح دکترا تا دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در کلاس های حضوری و مجازی شرکت می کنند.

وی با بیان اینکه استانداردهای فنی و حرفه ای تمام اقشار جامعه را در بر می‌گیرد و تاثیر بسیار خوبی در اشتغال دارد، گفت: یکی از وظایف آموزشگاه های فنی و حرفه‌ای موضوع رصد کارآموزان بعد از آموزش در خصوص جذب در بازارکار است که در این زمینه هم آمارهای خوبی در شهرستان وجود دارد.

فخری شهرستان شاهرود را در زمینه فعالیت در صنایع دستی و هنرهای دستی سرآمد خواند و تصریح کرد: فعالیت بسیار گسترده ای در شهرستان انجام می شود به طوری که ۴۸ رشته صنایع دستی در این شهرستان وجود داشته و هنرمندان در این زمینه فعالیت دارند.

فرماندار شاهرود وظیفه مسوولان استان و شهرستان را حمایت از این آموزش ها دانست و افزود: برای افزایش کیفیت آموزش به روز بودن تجهیزات، استاندارد بودن فضای آموزشی، وجود مربی صاحب نظر و کارآمد و برنامه ریزی مورد نیاز است.

وی ادامه داد: در مباحث برنامه ریزی ، مربی و فضای استاندارد  در شاهرود مشکلی وجود ندارد اما مشکل به روز شدن تجهیزات است که امسال از محل اعتبارات استانی برای این امر اعتبار خوبی اختصاص داده شده است.

فخری معتقد است منشاء معضلات و آسیب های اجتماعی بیکاری است و برای رفع بیکاری و کاهش آن نیازمند به آموزش های مهارتی و آموزش های فنی و حرفه ای است  تا هم اعتماد به نفس جویندگان کار بالا رود و با مهارتی که کسب می کنند فضایی را به عنوان خوداشتغالی و کارگاه تولیدی راه اندازی کنند.

در استان سمنان ۱۸ آموزشگاه دولتی و ۱۰۸ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای فعال هستند.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شاهرود اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شاهرود اشتغال زایی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شاهرود اشتغال زایی فنی و حرفه ای آموزش ها یک مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد گفت: در راستای اجرای مصوبات سفر استاندار آذربایجان‌غربی به مهاباد و بازدید از محلات محروم احداث مرکز جامع سلامت در منطقه پشت‌تب در دستور کار قرار گرفت و اعتبار اولیه اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت، افزود: هم اکنون احداث این مرکز به شبکه بهداشت و درمان واگذار شده و تحویل پیمانکار برای شروع عملیات اجرایی شده است.

فرماندار ویژه مهاباد اضافه کرد: همچنین امسال احداث ۴ خانه بهداشت در روستا‌های تابعه شهرستان با هدف ارتقای بهداشت و سلامت مناطق روستایی در دست اقدام است.

عباسی ضمن قدردانی از همت خیّران سلامت در این شهرستان ادامه داد: ۳۰ میلیارد از طرف خیّران سلامت برای تکمیل طرح بخش دیالیز بیمارستان کمک شده است.

وی از راه اندازی خدمات شیمی‌درمانی هلال‌احمر مهاباد خبرداد و گفت: ۸۵ درصد هزینه درمان بیماران سرطانی توسط بیمه، ۱۵ درصد توسط بیمار و ۵ درصد هم از طرف هلال‌احمر تامین خواهد شد.

عباسی در پایان تکمیل مراحل ساخت ۲ بیمارستان تامین‌اجتماعی و ۳۵۰ تختخوابی مهاباد را جز اولویت‌های مدیریت شهرستان دانست و اظهار کرد: با تکمیل این طرح‌ها سرانه تخت بیمارستان شهرستان از میانگین کشوری نیز بالاتر خواهد رفت.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • راه‌اندازی ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی