Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس پلیس فتا با اشاره به نحوه مراقب از اطلاعات کارت‌های اعتباری، تاکید کرد: بهتر راهکار برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبری، افزایش سواد رسانه‌ای و رعایت نکات ایمنی کاربران فضای مجازی است. تاریخ انتشار: 14:50 - 06 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۱۳۰۳

خبرگزاری میزان - سرهنگ  داود معظمی گودرزی در گفت‌وگو با میزان گفت: یکی از علت‌هایی که منجربه کلاهبرداری در فضای مجازی می‌شود در اختیار قرار دادن داده‌های بانکی توسط فرد مال باخته به افراد ناشناس می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد پس از گذشت مدتی و جمع آوری داده‌های بانکی افراد، در فرصت مناسبی وجوه حساب بانکی مال باخته را سرقت و با تبدیل وجوه به کالا و ... امکان عودت این اموال ضعیف می‌شود.

وی گفت: بهتر است کاربران فضای مجازی سواد رسانه خود را بالا برده و در صورت ضرورت داد‌های بانکی و سایر اطلاعات شخصی خود را به در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.

این مقام انتظامی تاکید کرد: هیچگاه رمز عبور خود را از شماره شناسنامه و شماره تلفن و موبایل انتخاب نکنید؛ و رمز‌های عبور را در اختیار دوستان و خانواده خود ندهید و همچنین روی کارت‌ها به هیچ‌عنوان نچسبانید یا در جلد کیف کارت قرار ندهید.

این مقام سایبری تاکید کرد: کارت خود را برای دریافت پول به دوست و یا خانواده خود ندهید، چون امکان فعال سازی و تغییر رمز دوم کارت توسط آن‌ها متصور است و از جا‌های عمومی مانند کافی‌نت یا اماکنی که دارای اینترنت رایگان ارائه می‌دهند وارد حساب اینترنت بانک خود نشوید.

بیشتر بخوانید: پلیس نامحسوس همچنان فعال است/ کدام نهاد مسئول نصب تابلو‌های راهنمایی و رانندگی است؟

رییس پلیس فتا افزود: هنگام خرید از فروشگاه‌ها سعی کنید شخصا از دستگاه POS فروشگاه استفاده نمائید و هنگام دریافت پول از دستگاه‌های ATM، مراقب پشت سر خود باشید تا کسی رمز وارد شده شما را نبیند. حواستان به اقلام نامتعارف روی دستگاه‌های ATM باشد. حتما در صورت امکان برای انجام کلیه تراکنش‌های بانکی غیرحضوری از رمز یکبار مصرف استفاده کنید.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۷۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه گفت: خانواده مهم‌ترین نهادی است که ارزش‌های اخلاقی را به افراد آموزش می‌دهد و اگر بخواهیم یک جامعه با اخلاق داشته باشیم، باید آن را از خانه و توسط خانواده بیاموزیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد خیاط زنجانی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت _ به خبرنگاران اظهار کرد: داشتن خانواده‌ی سالم یکی از موضوعاتی است که همه‌ی افراد به دنبال راهکاری برای رسیدن به آن هستند و شرایط مثبت یا منفی درون خانواده تأثیر بسیاری در سلامت روان و همین‌طور انگیزه آنان برای فعالیت در محیط دارد.

وی افزود: داشتن خانواده سالم و ایجاد یک فضای پرانرژی در میان اعضای خانواده یکی از مهم‌ترین مسائلی است که باید به آن توجه داشته داشت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: احتمالاً به تجربه متوجه این موضوع شده‌اید که به‌هم‌ریختگی فضای خانه می‌تواند انگیزه شما را برای سایر فعالیت‌ها نیز تحت تأثیر قرار دهد و درعین‌حال وجود فضای مثبت یا گذراندن یک آخر هفته مطلوب انرژی شما برای فعالیت در هفته آینده را نیز دوچندان خواهد کرد. به همین خاطر می‌توان گفت که داشتن یک خانواده سالم در سایر جنبه‌های زندگی هریک از اعضا نیز اثرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه بر این خانواده نقش مهمی در سلامت روان اعضا ایفا می‌کند. اعضای یک خانواده سالم معمولاً سطح سلامت روان بالاتری دارند و مشکلاتی مانند افسردگی، اضطراب یا اعتیاد به مواد مخدر در این افراد کمتر دیده می‌شود. همچنین درصورتی‌که این خانواده‌ها با چنین مشکلاتی مواجه شوند، حمایت اعضا از یکدیگر باعث حل بحران در زمان کوتاه‌تر و با آسیب کمتر خواهد شد.

خیاط زنجانی خاطرنشان کرد: خانواده مهم‌ترین نهادی است که ارزش‌های اخلاقی را به افراد آموزش می‌دهد. خانواده می‌تواند اعضای خود را طوری تربیت کند که از انحرافات و گمراهی‌های امروزی دوری کند و در عوض یک فضای سالم به وجود بیاورد. اگر بخواهیم یک جامعه با اخلاق داشته باشیم باید آن را از خانه و توسط خانواده بیاموزیم.

وی با بیان اینکه نقش خانواده در تمام مراحل زندگی ما قابل لمس و شناسایی است گفت: خانواده اساسی‌ترین واحد جامعه است، به همین دلیل برخی از پژوهشگران خانواده را ستون فقرات یک جامعه می‌دانند، در واقع آن را نمونه کوچک شده یک جامعه قلمداد می‌کنند؛ آمار ازدواج و طلاق به همین دلیل سلامت آن جامعه را نشان می‌دهند و خانواده را یک نمونه کوچک شده از جامعه به حساب می‌آورند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه اذعان داشت: بر همین اساس با توجه به ضرورت امر کانون استان بر آن شد تا با همکاری اداره کل ورزش و جوانان اولین نشست از سلسله نشست‌های خانواده‌ی سالم با عنوان خانواده و تربیت را برگزار کند.

کد خبر 749526

دیگر خبرها

  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • بازداشت ۳ نفر در پرونده فوت یک پزشک در شیراز
  • تحقیقات در خصوص حادثه فوت یک پزشک در شیراز ادامه دارد
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز