Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه معاونان دانشجویی برای اسکان حداقلی دانشجویان و برگزاری دروس عملی  برای ترم جدید تحصیلی برنامه ریزی کنند، گفت: ما در هر شرایطی در مقابل نسل جدید و دانشجویان مسئولیت داریم و باید طوری برنامه ریزی کنیم که مسائلی مانند کرونا مانع تحصیل و پرورش آنان نشود.

به گزارش ایسنا؛ دکتر مجتبی صدیقی در شصت و ششمین گردهمایی مجازی معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها که به صورت مجازی برگزار شد با بیان اینکه معاونان دانشجویی برای اسکان حداقلی دانشجویان، نکات بهداشتی و برگزاری دروس عملی برای ترم جدید تحصیلی برنامه ریزی کنند، گفت: در ترم تحصیلی گذشته پتانسیل خوبی در دانشگاه‌ها برای آموزش مجازی ایجاد شد که برای آموزش عالی کشور یک سرمایه است و حتی پس از کرونا نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در ترم گذشته شاهد برخی چالش ها در بحث ارزیابی پایان ترم بودیم که انتظار می رود با تکیه بر تجربه بدست آمده، در ترم آتی برای این موضوع نیز برنامه ریزی شود و آمادگی قبلی وجود داشته باشد.

وی در ادامه تاکید کرد: ما در هر شرایطی در مقابل نسل جدید و دانشجویان مسئولیت داریم و باید طوری برنامه ریزی کنیم که مسائلی مانند کرونا مانع تحصیل و پرورش آنان نشود.

دکتر صدیقی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی بلندمدت برای شرایط تحصیل ویژه ایام کرونا، گفت: نحوه اسکان خوابگاهی و تغذیه مهمترین دغدغه های معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها در ایام کرونا است.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: در شرایط کنونی ارائه خدمات تغذیه در حد نیاز قابل انجام می‌باشد و در موارد ضرورت تغذیه به صورت بسته بندی ارائه می شود و استفاده از رستوران های مکمل توصیه می‌شود.

دکتر صدیقی تاکید کرد: در مجموع کل ظرفیت خوابگاهی امکان استفاده از 50 درصد ظرفیت وجود دارد ولی در دانشگاه‌ها و خوابگاه بسته به تعداد و بزرگی اتاقها و امکانات مشترک، امکان ارائه خوابگاه متفاوت است.

به گفته وی؛ خدمات خوابگاهی به صورت چرخشی ارائه می شود و باید بازه مشخصی نیز خوابگاه‌ها به نو دانشجویان اختصاص یابد تا با محیط دانشگاه‌ها آشنا شوند.

رئیس سازمان امور دانشجویان به معاونان دانشجویی توصیه کرد بهره برداری مناسب از اعتبارات دانشگاه‌ها از فرصت به وجود آمده برای توسعه، به‌سازی و تجهیز رستوران‌ها استفاده کنند .

معاون وزیر علوم اظهار کرد: ترم تحصیلی پیش رو به صورت تلفیق حضوری و مجازی برگزار می شود به صورتی که دروس نظری به صورت مجازی و دروس عملی به صورت حضوری ارائه می شود و این امکان پیش بینی شده است تا دانشجویان دروس عملی را حد المقدور به صورت میهمان در دانشگاه‌های محل سکونت خود بگذرانند.

وی افزود: ثبت نام از دانشجویان برای انتخاب دانشگاه برای گذراندن دروس عملی و آزمایشگاهی در سامانه سجاد از امروز 6 مرداد ماه آغاز می شود و از دانشگاه‌ها انتظار می رود حداکثر مساعدت را با در خواست ها داشته باشند تا شاهد کاهش تردد دانشجویان در شرایط حاضر باشیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشگاه‌ها مراکز بهداشت و درمان را تجهیز و تقویت کنند، با دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه خود همکاری نزدیک داشته باشند و از طریق مراکز مشاوره با دانشجویان در معرض آسیب تعامل داشته باشند چرا که تماس دانشگاه با دانشجویان در یاد و خاطره آنها مانده و موجب همدلی بیشتر خواهد شد.

وی در خصوص ورزش و تربیت بدنی به عنوان بخشی از فعالیت های تحت مدیریت معاونان دانشجویی گفت: توسعه فضاهای ورزشی با قدرت ادامه یابد و واحدهای عملی تربیت بدنی با پیش بینی های لازم و با تقسیم بندی دانشجویان به چند گروه و نیز استفاده از نرم افزارهای موبایلی برگزار شود.

دکتر صدیقی در خصوص دانشجویان غیر ایرانی گفت: در خصوص این دانشجویان نیز اولویت بر ارائه دروس به شکل غیر حضوری است و حتی دروس فارسی به دانشجویان غیر فارسی زبان نیز باید به صورت مجازی ارائه شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، وی تاکید کرد: در مواردی که حضور فیزیکی دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه ضرورت دارد باید نسبت به بازگشت آنان به کشور براساس ضوابط وزارت بهداشت برنامه ریزی شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان در پایان تاکید کرد: معاونان دانشجویی در فرصت باقی مانده تا آغاز سال تحصیلی برای سناریوهای مختلف حضور دانشجویان در محیط دانشگاه، پذیرش دانشجویان ، امتحانات؛ دروس عملی و مواردی از این قبیل برنامه ریزی کنند و حداکثر  آمادگی را داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت علوم آموزش مجازی رئیس سازمان امور دانشجویان معاونان دانشجویی داشته باشند برنامه ریزی دانشگاه ها دروس عملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۷۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: دولت سیزدهم برای استفاده از ظرفیت نخبگان در بخش‌های مختلف برنامه‌های حمایتی ویژه‌ای دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمدعلی زلفی‌گل، صبح امروز_ شنبه، هشتم اردیبهشت_ وارد شهر یاسوج شد.

وی در بدو ورود به شهر یاسوج در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: وجدان بیدار دانشجویان و دانشگاهیان دنیا را که از مظلوم دفاع می‌کنند، می‌ستایم و از همه دانشگاهیان می‌خواهم در مقابل نسل‌کشی و درندگی و کشتن بانوان و کودکان فلسطینی حساسیت نشان دهند.

زلفی‌گل افزود: وقتی دانشگاهیان دنیا در مقابل این رژیم خونخوار و سفاک بایستند، معادله تغییر خواهد کرد و دنیا بیشتر بیدار می‌شود و سازمان‌های بین‌المللی تصمیم جدی‌تری در این خصوص خواهند گرفت.

وی در خصوص حمایت از نخبگان، گفت: در دولت مردمی سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کارهای مختلفی انجام شده‌است.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: با همکاری بنیاد نخبگان آئین‌نامه جذب نخبگان را به عنوان عضو هیئت علمی بازنگری کردیم.

وی خاطرنشان کرد: از این به بعد دیگر نخبگانی که بنیاد نخبگان معرفی می‌کنند، نیاز به شرکت در فراخوان‌های جذب هیئت علمی ندارند و مستقیم به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند.

زلفی‌گل افزود: در توافق‌نامه‌ای که با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم، سال گذشته ۱۳۸۰ نفر از رتبه‌های کنکور بورسیه شدند مخصوصاً آن‌هایی که المپیادی هستند و مدال دارند.

وی گفت: اگر در رشته‌های مرتبط خود درس بخوانند در آینده به عنوان عضو هیئت علمی استخدام می‌شوند.

وزیر علوم دولت سیزدهم تصریح کرد: بورسیه صنعت را برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی کردیم، هم در سال گذشته و هم در سال‌جاری در دفترچه کنکور خواهد آمد و با اتاق بازرگانی هم جلساتی داشته‌ایم و تلاش می‌کنیم از طرق مختلف برای بورس کردن رتبه‌های برتر استفاده کنیم که نگران آینده شغلی خود نباشند و در کشور بمانند.

وی خاطرنشان کرد: جدای از این‌ها تلاش می‌کنیم دانشگاه فنی حرفه‌ای با یک کنسرسیوم یا ائتلاف اشتغال را با صنایع مختلف شکل دهیم که تکنسین برای آنها تربیت کند و همچنین دانشگاه علمی و کاربردی در رایزنی با صنایع مختلف حدود چندین هزار نفر را با تضمین اشتغال برای اساس نیاز صنایع آموزش می‌دهد.

وی گفت: دولت چنین اقداماتی را انجام داده است تا نخبگان دغدغه‌ای نداشته باشند و در کشور بمانند.

کد خبر 748324

دیگر خبرها

  • آمادگی دانشگاه یزد برای جذب دانشجویان بین‌الملل
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه