Web Analytics Made Easy - Statcounter

داروسازی دکتر عبیدی با بیش از هفت دهه پیشتازی در کیفیت و نوآوری، در اواخر پاییز سال 1397، آنتی‌هیستامین تازه‌ای به نام دِس‌لوراتادین را تولید نموده و در اختیار پزشکان و افراد آلرژیک قرار داده است. نام تجاری این دارو، نئوتادین ®Neotadin است که با مصرف یک قرص در روز آرامش و کیفیت را به زندگی مبتلایان به آلرژی باز می‌گرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، بیماری آلرژی در سطح جهان رو به افزایش است، به‌ طوری‌ که طبق مطالعات از هر پنج نفر، یک نفر به این بیماری مبتلا است. علائم آلرژی مانند عطسه زیاد و آبریزش مداوم بینی بسیار آزاردهنده است و کیفیت خواب، بهره‌وری در کار و در نهایت کیفیت زندگی را به‌شدت کاهش می‌دهد.

بیشتر داروهای ضدحساسیت باعث خواب‌آلودگی می‌شدند و مدت اثرشان کوتاه بود یعنی برای کنترل علائم آلرژی در طول شبانه‌روز لازم بود چند قرص از آنها مصرف شود.

نئوتادین ®Neotadin: آنتی‌هیستامین نسل دوم

داروسازی دکتر عبیدی با بیش از هفت دهه پیشتازی در کیفیت و نوآوری، در اواخر پاییز سال 1397، آنتی‌هیستامین تازه‌ای به نام دِس‌لوراتادین را تولید نموده و در اختیار پزشکان و افراد آلرژیک قرار داده است. نام تجاری این دارو، نئوتادین ®Neotadin است که با مصرف یک قرص در روز آرامش و کیفیت را به زندگی مبتلایان به آلرژی باز می‌گرداند.

نئوتادین ®Neotadin فرد را از علائم آلرژی راحت می‌کند و اولین آنتی‌هیستامینی است که عوارض ناخواسته داروهای قبلی مثل خواب‌آلودگی را ندارد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن اثر می‌کند.

نئوتادین ®Neotadin: اکنون بدون نیاز به نسخه

مزایای منحصربه‌فرد نئوتادین در کنار اعتماد کم‌نظیر پزشکان و افراد آلرژیک به این داروی موثر، باعث شد تا در زمستان 1398 سازمان غذا و داروی ایران، نئوتادین ®Neotadin را در فهرست داروهای غیرنسخه‌ای (OTC) قرار دهد.

بدین ترتیب برای رهایی از علائم آلرژی و استفاده از این راهکار درمانی دلخواه، فقط کافی است به داروخانه مراجعه کنید. نئوتادین بدون نیاز به نسخه پزشک و با مشورت دکتر داروساز قابل تهیه است. همچنین می‌توانید برای اطلاعات بیشتر به وب‌سایت داروسازی دکتر عبیدی مراجعه نمایید.

درباره دِس‌لوراتادین

دس لوراتادین برای موارد مصرف زیر از اداره نظارت بر غذا و داروی آمریکا مجوز دریافت کرده است:

حساسیت بینی (رینیت) آلرژیک متناوب (فصلی) در کودکان (ازدو سالگی) و بزرگسالان رینیت آلرژیک دائمی در کودکان (از 6 ماهگی) و بزرگسالان کهیر مزمن بدون دلیل واضح (ایدیوپاتیک) در کودکان (از 6 ماهگی) و بزرگسالان

به طور کلی نئوتادین ®Neotadin با نام ژنریک دِس‌لوراتادین دارای ویژگی‌های زیر است:

این دارو دارای کمترین عارضه خواب آلودگی در مقایسه با سایر آنتی هیستامین‌های نسل دوم است. تاثیر بالینی دارو در کمتر از یک ساعت از مصرف دارو آغاز می شود و حدودا سه ساعت بعد از مصرف به حداکثر می‌رسد. نیمه عمر دارو 27 ساعت است و دفع کبدی-کلیوی دارد. در صورت مصرف همزمان با هرگونه مواد غذایی و آشامیدنی تاثیر دارو کم یا زیاد نمی‌شود. درباره آلرژی

به واکنش غیرطبیعی سیستم ایمنی بدن آلرژی یا حساسیت می‌گویند. افرادی که حساسیت دارند، سیستم ایمنی بدن‌شان به مواد و ذرات بی‌خطر واکنش نشان می‌دهد. به این مواد (به‌عنوان مثال، گرده گلها، قارچ و کپک و یا پشم حیوانات)، مواد آلرژی‌زا گفته می‌شود. بیماری آلرژی بسیار شایع است به‌طوری‌که از هر ۱۰ نفر ۲ نفر به این بیماری مبتلا هستند. هرچند بیشتر انواع حساسیت کاملا درمان‌پذیر نیستند، اما این امکان وجود دارد، با استفاده از برخی راهکارها و درمان‌ها شدت بیماری را کاهش دهیم.

نشانه‌های شایع آلرژی شامل موارد زیر است:

اشک‌ریزش یا خارش چشم عطسه یا سرفه آبریزش، خارش و گرفتگی بینی تحریک شدن پوست و خارش آن احساس خستگی یا کسالت کهیر

در صورت تمایل به خواندن مطالب بیشتر درباره آلرژی اینجا را کلیک کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درمان آلرژی آنتی هیستامین نئوتادین داروسازی دکتر عبیدی آنتی هیستامین د س لوراتادین علائم آلرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۸۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟

 به گزارش تابناک، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی