Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کل دادگستری استان قم با اشاره به اعزام بیش از ۵۲ درصد از زندانیان به خارج از زندان در زمان شیوع کرونا گفت: حتی یک نفر زندانی مهریه در زندان‌های قم نداریم. تاریخ انتشار: 16:16 - 06 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۱۳۳۸

خبرگزاری میزان - آیین تکریم از اقدامات حجت الاسلام والمسلمین سید علی تهامی، مدیرکل سابق و معارفه حجت الاسلام و المسلمین رضا رستمی به سمت سرپرستی اداره کل زندان‌های قم با حضور حجت الاسلام والمسلمین مظفری، رییس کل دادگستری استان قم و فراهانی سرپرست معاونت قضایی و اجرای احکام و امور مجلس سازمان زندان‌های کشورو اعضای شورای قضایی استان قم در سالن اجتماعات دادگستری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام والمسلمین مظفری در این نشست با اشاره به خدمات ارزنده انجام شده در اداره کل زندان‌های استان در زمان تصدی حجت الاسلام و المسلمین تهامی بیان کرد: با تعامل سازنده دستگاه قضایی استان قم و همکاری دادستان و همکاران قضایی در زمان شیوع کرونا ویروس با اعزام بیش از ۵۲ درصد از زندانیان به خارج از زندان بحران به نحوه شایسته مدیریت شد والحمدالله شاهد هیچ گونه آسیبی نبودیم.   بیشتر بخوانید: صلح و سازش یک زوج با تلاش اعضای شورای حل اختلاف فارس رییس کل دادگستری استان قم افزود: در راستای اجرایی کردن سیاست‌های کاهش جمعیت کیفری عملکرده فوق العاده‌ای داشته ایم تا جایی که حتی یک نفر زندانی مهریه در زندان‌های قم نداریم.

وی با اشاره به فلسفه زندان در اسلام و اهمیت جایگاه اصلاح و تربیت و نقش بازدارندگی مجازات گفت: زندان باید به کسانی اختصاص پیدا کند که امنیت جامعه را به مخاطره می‌اندازند و کار با چنین اشخاصی سخت و طاقت فرساست؛ لذا کار تربیت جامعه هدف کار دشواری است؛ اما به دلیل احیای فلسفه احکام اسلام و نقش تربیتی انسان‌ها به عنوان اشرف مخلوقات که به انبیا محول شده امر زندانبانی امر مقدسی است و امیدوارم با حضور آقای رستمی شاهد تحولات عظیم در امرزندانبانی با ارائه برنامه‌های ویژه فرهنگی باهدف اصلاحی و بازدارندگی باشیم تا انشالله در این دوره تحول اهداف متعالی نظام محقق بشود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان قم اداره کل زندان ها کرونا مهریه رییس کل دادگستری حجت الاسلام زندان های قم استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟

قوه قضائیه برای جلوگیری از شهادت کذب علاوه بر راه‌اندازی سامانه شهود و مطلعین که شهود حرفه‌ای و غیر واقعی را شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش بینی کرده است.

دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند منجر به صدور حکم غلط علیه کسی و یا گاهی مرگ یک نفر شود. امیرالمومنین علی علیه السلام فرموده‌اند: دروغ در دنیا ننگ و عار است و در آخرت عذاب جهنم، زیرا شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری شود. ممکن است ساختمانی که قرار است خانه چند جوان باشد با یک شهادت دروغ نیمه‌ کاره رها شود، کسب و کار کسی تعطیل و یا آبروی کسی برود و یا حتی خانواده‌ای از هم دور شوند.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید اگر کسی سوگند دروغ یاد کند، به «مجازات اجتماعی درجه ۷» یعنی ۹۱ روز تا ۶ ماه زندان، جزای نقدی و بین ۱۱ تا ۳۰ ضرب شلاق و شش ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد روی رأی دادگاه تأثیر بگذارد، «مجازات سنگین‌تر درجه ۶» در انتظار اوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازاتی مثل سلب حیات حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به «مجازات سخت درجه ۵» محکوم می‌شود.

اگر فردی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول حاضر به ارائه شهادت دروغ شود باید بداند که در هر حالتی مجازاتش یک درجه تشدید می‌شود. اگر کسی در ادارات شبه قضائی مانند تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی، شهادت دروغ داده باشد و شهادتش مؤثر واقع شود، یکی از مجازات‌های درجه ۷ در انتظارش است.

کسی که سوگند دروغ خورده باشد و پشیمان شود و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت دروغ داده است به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال شود. تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی موجب کاهش شهادت‌های دروغ شده و احکام صادره متقن‌تر از قبل خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • سند‌های «رفسنجان قشم» سازماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • واکنش محمد مهاجری به زندانی شدن یک وکیل دادگستری /یکسوی دعوا سعیدمرتضوی است و یکسو وکیلی شریف!
  • رهایی دو زندانی از پای چوبه دار در مشگین شهر
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟