Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@11:32:43 GMT

مجمع عمومی فدراسیون اسکی برگزار شد

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۰۲۴۱

مجمع عمومی فدراسیون اسکی برگزار شد

خبرگزاری میزان- مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون اسکی به صورت آنلاین برگزار شد. تاریخ انتشار: 18:20 - 06 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۱۳۸۹

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی فدراسیون اسکی، مجمع عمومی سالیانه فدراسیون اسکی با حضور اعضای مجمع و به صورت آنلاین امروز (دوشنبه) برگزار شد.

در این مجمع که با حضور مهدی علی‌نژاد معاون ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و کیکاووس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک برگزار شد، فعالیت‌های سال ٩٨ فدراسیون مورد بررسی قرار گرفت و برنامه‌های سال ٩٩ نیز مرور شد و اعضای مجمع به آن رای موافق دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین گزارش حسابرس مستقل و بازرس فدراسیون در مجمع قرائت شد. ضمن اینکه روسای هیئت‌های استانی، نماینده داوران و نماینده ورزشکاران نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

در مجمع امروز علی‌نژاد اظهار داشت: فدراسیون اسکی عملکرد قابل قبول و خوبی را از خود برجا گذاشته است. سید عبدی افتخاری از مدیران خوش‌نام ورزش کشور است که در فدراسیون اسکی نیز کارنامه موفقی از خود بر جای گذاشت.

وی افزود: ما نیاز داریم تا در عرصه قهرمانی به جایگاه‌های بالا در جهان دست یابیم و این امر نیاز به یک برنامه‌ریزی دقیق و بلند مدت دارد. امیدوارم اسکی‌بازان ایران بتوانند صاحب سکو‌های جهانی شوند و در میادین مختلف شاهد مدال‌آوری آنها باشیم.

معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: حمایت روسای هیئت‌های استانی از ریاست فدراسیون اسکی نشان از توجه ویژه افتخاری به استان‌ها و توزیع امکانات میان استان‌ها دارد.

همچنین کیکاووس سعیدی گفت: طی چهار سال اخیر شاهد تلاش‌های بی‌وقفه ریاست فدراسیون و دیگر اعضای فدراسیون برای پیشرفت ورزش اسکی بوده‌ایم که خوشبختانه نتایج خوبی را نیز در این مدت به دست آمده است.

وی افزود: افتخاری عملکرد خوبی در فدراسیون اسکی داشت و ما نیز قدردان زحمات او هستیم. اسکی نیاز به زیرساخت‌های گسترده و سرمایه‌گذاری ویژه‌ای دارد، بی تردید پیشرفت کشورهایی، چون اتریش و سوئیس در اسکی به دلیل جایگاه ویژه ورزش اسکی در این کشور‌ها و سرمایه‌گذاری بالایی است که در آنها وجود دارد. ما نیز اگر می‌خواهیم در اسکی به پیشرفت‌های چشمگیری دست یابیم، باید سرمایه‌گذاری ویژه‌ای در این عرصه داشته باشیم.

سید عبدی افتخاری رییس فدراسیون اسکی نیز عنوان کرد: در سال ۹۸ تا پیش از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی پیست‌های اسکی تقریباً تمامی برنامه‌های خود را انجام دادیم. متاسفانه با شیوع ویروس کرونا دو ماه ارزشمند را برای فعالیت اسکی از دست دادیم و اگر شرایط برای برگزاری تمرینات و مسابقات فراهم باشد، سعی می‌کنیم عقب‌افتادگی سال گذشته را جبران کنیم.

وی افزود: سال گذشته رویداد‌های مهمی را داشتیم که از جمله آنها می‌توان به المپیک زمستانی جوانان و جام جهانی اسکی روی چمن اشاره کرد که ورزشکاران ایران توانستند به چندین مدال ارزشمند در مسابقات جام جهانی اسکی چمن دست یابند. بخش عمده‌ای از فعالیت‌های فدراسیون اسکی سرمایه‌گذاری بر روی رده سنی پایه و استعدادیابی است.

رییس فدراسیون اسکی ادامه داد: سال گذشته نیز به هیئت‌های اسکی سراسر کشور لوازم و تجهیزات ارسال کردیم و شاهد فعالیت بسیار خوبی در اسکی سراسر کشور هستیم. امسال برای اسکی کشور سال بسیار مهمی است و با توجه به در پیش بودن مسابقات قهرمانی جهان و فاصله یک ساله تا المپیک زمستانی، باید تمامی توان خود را برای امسال به کار ببندیم.

بیشتر بخوانید: عبدی افتخاری: سخت‌ترین دوره مدیریتی من در فدراسیون اسکی بود/ از عملکردم راضی هستم انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فدراسیون اسکی فدراسیون اسکی مهدی علی نژاد کمیته ملی المپیک فدراسیون اسکی سرمایه گذاری برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۰۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات فدراسیون ژیمناستیک پس از کش و قوس فراوان قرار است روز ۲۴ اردیبهشت ماه برگزار شود تا تکلیف ریاست این فدراسیون برای چهار سال آینده مشخص شود. انتخابات فدراسیون ژیمناستیک با اساسنامه‌ای که در سال ۱۳۹۶ به تصویب فدراسیون جهانی رسیده برگزار خواهد شد که البته این اساسنامه تفاوت زیادی با اساسنامه‌های آماتور دارد. فدراسیون ژیمناستیک در سه سال گذشته اتفاقات زیادی را پشت سر گذاشت و حدود سه سال است که این فدراسیون با چالش‌های مدیریتی دست و پنجه نرم می‌کند.

انتخابات فدراسیون ژیمناستیک که حدود سه سال (۳۴ ماه) است که بدون رئیس اداره شده قرار است با همان کاندیداهای ثبت نام شده در دوره قبل برگزار شود. زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود.

روزهای پرتلاطم ریاست در فدراسیون ژیمناستیک

دوره ریاست زهرا اینچه درگاهی در فدراسیون ژیمناستیک ۱۹ تیرماه سال ۱۴۰۰ به پایان رسید؛ او بعد از فراز و نشیب‌های زیاد و بعد از ۶ ماه صندلی ریاست این فدراسیون را به سرپرستی که از سوی وزارت ورزش و جوانان انتخاب شده بود واگذار کرد. در نهایت وزارت ورزش، حمید احمدی را به عنوان اولین سرپرست برای فدراسیون ژیمناستیک در تاریخ ۲۳ دی ماه ۱۴۰۰ معرفی کرد.

پس از پایان دوره ۶ ماهه سرپرستی احمدی، در تاریخ سوم مردادماه ۱۴۰۱ وزارت ورزش و جوانان ابتدا طاهر علوی را به عنوان سرپرست معرفی کرد که البته بعد از گذشت چند ساعت، زهره مرزوقی به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب شد، هر چند که عمر سرپرستی او در فدراسیون ژیمناستیک چندان طولانی نبود و او تنها دو ماه سرپرستی این فدراسیون را به عهده داشت. بعد از او وزارت ورزش عابد حقدادی را به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب کرد.

در اسفندماه سال ۱۴۰۱ انتخابات پرحاشیه فدراسیون ژیمناستیک برگزار شد؛ در آن مقطع زمانی زهرا اینچه درگاهی، عابد حقدادی، حبیب نوظهوری، علی خسروی و مقداد قلندرپور کاندیداهای حضور در این انتخابات بودند که پس آغاز مجمع تأیید صلاحیت سه نامزد قلندرپور، نوظهوری و حقدادی اعلام شد. همین موضوع با واکنش اینچه درگاهی همراه شد و او که تأیید صلاحیتش برای حضور در این مجمع انتخابی نیامده بود مجبور به ترک جلسه شد. عدم حضور اینچه درگاهی در مجمع انتخابات فدراسیون ژیمناستیک منجر به ترک ۲۱ نفر از اعضای مجمع شد. در حالی که همان زمان زمزمه‌های به حد نصاب نرسیدن مجمع عنوان شده بود اما انتخابات این فدراسیون با ریاست پولادگر برگزار و عابد حقدادی به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.

دوره ریاست حقدادی هم با اتفاقات زیادی همراه بود؛ فدراسیون جهانی که نماینده‌اش در مجمع انتخاباتی حضور داشت و همان زمان اعلام کرد تمامی اتفاقات را گزارش خواهد داد؛ ریاست حقدادی در فدراسیون ژیمناستیک را قبول نکرد و همچنان اینچه درگاهی را به عنوان رئیس این فدراسیون می‌شناخت. عدم تمدید لاینسس‌های ورزشکاران ژیمناستیک در جریان بازی‌های یونیورسیاد باعث شد تا مسئولان وقت ورزش بیشتر از قبل به موضوع ژیمناستیک توجه کنند.

در آن زمان فدراسیون جهانی عابد حقدادی را به رسمیت نمی‌شناخت و او به عنوان رئیس فدراسیون نتوانست لایسنس ورزشکاران را تمدید کند و همین منجر به عدم حضور ورزشکاران در این مسابقات شد. با توجه به پیش رو بودن بازی‌های آسیایی و احتمال مشکلات این چنینی و مسائل دیگر، در نهایت حقدادی از ریاست فدراسیون ژیمناستیک کنار رفت و صندلی ریاست فدراسیون به صورت موقت به اینچه درگاهی سپرده شد. در دوره ریاست اینچه درگاهی ورزشکاران ژیمناستیک توانستند به مسابقات گزینشی المپیک راه پیدا کنند و در نهایت برای اولین بار در تاریخ ژیمناستیک ایران، مهدی الفتی صاحب سهمیه المپیک شد.

طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته حالا قرار است انتخابات این فدراسیون در تاریخ ۲۴ اردیبهشت‌ماه برگزار شود. زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود. این مجمع انتخاباتی براساس اساسنامه فدراسیون جهانی برگزار خواهد شد.

تاریخ سازی به سبک ژیمناستیک

حضور سرپرستان متعدد در فدراسیون ژیمناستیک، برگزاری مجمع پرحاشیه و ریاست حقدادی در فدراسیون که از سوی فدراسیون جهانی به رسمیت شناخته نشده بود و همچنین بلاتکلیفی جامعه ژیمناستیک گزیده‌ای از مشکلات این رشته مادر در سه سال اخیر بود. با وجود همه این مشکلات، ژیمناستیک ایران در دو مسابقه تاریخ ساز شد. در بازی‌های آسیایی هانگژو مهدی الفتی طلسم ۸۰ ساله را شکست و توانست به مدال نقره برسد. او همچنین در مسابقات گزینشی المپیک در جام جهانی آلمان توانست به مدال نقره برسد، اگرچه الفتی در آخرین مسابقه گزینشی عملکرد قابل قبولی نداشت اما با کسب امتیاز از مسابقات پیشین توانست از سوی فدراسیون جهانی صاحب سهمیه المپیک شود و به این ترتیب برای اولین بار ژیمناستیک ایران حضور در مهم‌ترین آوردگاه ورزش دنیا را تجربه می‌کند.

قطعاً در چنین شرایطی نیاز است که این بار مجمع فدراسیون ژیمناستیک به دور از حاشیه برگزار شود تا در فاصله کمتر از دو ماه مانده به المپیک این فدراسیون بالاخره به ساحل آرامش برسد. نیاز است که مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک اشتباهات دوره گذشته را مرتکب نشوند و این بار مجمع فدراسیون ژیمناستیک در مسیر قانونی برگزار شود تا دود تصمیمات اشتباه به چشم این رشته و ستاره‌های آن نرود. قطعاً ژیمناستیک با برگزاری یک انتخابات بی‌طرفانه و قانونی برای همیشه حل خواهد شد و امید است دیگر شاهد کج سلیقگی‌ها و اشتباهات در این رشته نباشیم.

کد خبر 6092772 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد
  • محمود یسلیانی سکان‌دار اسکی استان اصفهان شد
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند