Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با بیان اینکه جلوگیری از خام‌فروشی اقدام درستی است، گفت: وقتی یک محصول را خام عرضه می‌کنیم ارزش کمتری دارد، اما امروز در پتروشیمی و فولاد از خام فروشی فاصله گرفته‌ایم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور عصر امروز (دوشنبه) در نشست با تولیدکنندگان صنایع فولاد و پتروشیمی، گفت: همه تولیدات برای ما بسیار ارزشمند است و سال هم جهش تولید است و اساسا پایه اصلی حرکت جامعه و تامین نیاز جامعه، اشتغال در جامعه، صادرات به دست آوردن بازار‌های هدف و یافتن جایگاه تولیدی در منطقه و جهان تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌های پتروشیمی و فولادی هم بار سنگین تولید و هم صادرات غیرنفتی را بر دوش دارند و تامین ارز مورد نیاز در بازار نیما و ایجاد اشتغال لازم برای نسل جوان و تحصیلکرده، در این دو بخش صورت می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه محصولات ما می‌تواند از نظر کیفیت با محصولات سطح جهان رقابت کند، خاطر نشان کرد: صنعت پتروشیمی و فولاد ما، جزو صنایع پیشرفته دنیا است طبیعی است که از لحاظ کیفیت اگر نتوانیم رقابت کنیم نمی‌توانیم بازار پایداری را در اختیار داشته باشیم. خوشبختانه زنجیره ما در فولاد یک قدم جلوتر است، اما زنجیره در پتروشیمی باید یک قدم فراتر از آنچه تا امروز بوده بردارد.

رئیس قوه مجریه اضافه کرد: البته آن تقسیم بندی که در محصولات اصلی پتروشیمی انجام می‌گیرد و اسم برده می‌شود آن محصولات را امروز بدست می‌آوریم، اما باید محصولات تا مصرف نهایی برای مصرف کننده تولید شود. امروز بخشی از محصولات پتروشیمی، بخشی دیگری از پتروشیمی را تامین می‌کند و آن بخش هم بخش دیگر را تامین می‌کند.

* باید به سمت تولید محصولات تا انتهای زنجیره مصرف برویم

رئیس جمهور تصریح کرد: باید به سمت تولید محصولات تا انتهای زنجیره برای مصرف کننده نهایی برویم. در برخی از جا‌ها باید زنجیره پائین دستی را آماده کنیم.

وی ادامه داد: اگر پتروشیمی و فولاد را نداشتیم میلیارد‌ها دلار باید مصرف می‌کردیم تا این منابع را بدست تولیدکنندگان برسانیم، اما امروز در بخش اعظمی از این محصولات بی نیاز هستیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه جلوگیری از خام‌فروشی اقدام درستی است، گفت: (جلوگیری) از خام فروشی ثروت جامعه را بالا و اشتغال بوجود می‌آورد. وقتی یک محصول را خام عرضه می‌کنیم ارزش کمتری دارد، اما امروز در پتروشیمی و فولاد از خام فروشی فاصله گرفته‌ایم.

* اهمیت صنعت‌های فولاد و پتروشیمی

روحانی با اشاره به اهمیت صنعت‌های فولاد و پتروشیمی، گفت: ما در تولید کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی به دو برابر ظرفیت رسیدیم. هرچه تولید در قبل و بعد از انقلاب و در دولت‌های گذشته بوده، در این هفت سال معادل تولیدات آن‌ها تولید و کار شده است که ارزشمند است. این کار شما (تولیدکنندگان) و شرکت‌های بزرگ و جوان‌های تحصیلکرده و کار مدیران و کارگران ما است.

رئیس جمهور افزود: همه دست به دست هم دادیم و تحول بزرگ را در فولاد و پتروشیمی ایجاد کردیم. ما یک تحول بزرگ را در پتروشیمی و فولاد ایجاد کردیم. گاهی در روزنامه‌ها می‌نویسند دولت باید اقداماتی که انجام می‌د‌هد بدهی آن را دولت بعد پرداخت کند این جواب ندارد، چون وقتی ما به دولت آمدیم بدهی زیادی از دولت قبل را پرداخت کردیم و حالا هم دولت بعد، بدهی را پرداخت می‌کند.

* دو برابر شدن تولید بنزین در این دولت

وی با تاکید بر دو برابر شدن تولید بنزین در این دولت، اظهار داشت: در این دولت ۳۳ درصد محصولات کشاورزی از ۹۷ میلیون تن به ۱۳۰ میلیون تن افزایش یافته است. ما بخش عمده‌ای از گندم را قبلا می‌خریدیم، اما الان برای نیاز و نان مردم خودکفا شده‌ایم. ما ۵ سال پشت سر هم در گندم خودکفا هستیم.

* مسئولین در کشور باید به فکر منافع ملی باشند

روحانی با اشاره به اینکه مسئولین در کشور باید به فکر منافع ملی باشند، خاطر نشان کرد: ما الان در ۱۴ میلیارد دلار برای جهش دوم در پتروشیمی سرمایه گذاری کرده‌ایم و ۸ میلیارد هم برای جهش سوم که سال ۱۴۰۳ به نتیجه می‌رسد، سرمایه گذاری کرده‌ایم.

* روحانی: در این دو سال بیش از ۲۳ بار از من تقاضای ملاقات برای مذاکره کردند

وی با بیان اینکه دوسال و سه ماه است در شدیدترین شرایط تحریمی هستیم، خاطر نشان کرد: آن‌ها فکر می‌کردند پس از مدتی با آمریکایی‌ها تماس می‌گیریم همانطور که گفتند شماره تلفن دادیم، اما در این دو سال اخیر بیش از ۲۳ بار از من تقاضای ملاقات برای مذاکره کرده اند.

رئیس جمهور بیان داشت: در سفر نیویرک در سال ۹۶، هشت بار از من تقاضای تماس (با آمریکا) کردند و در سال گذشته در سفر نیویورک تمام سران کشور‌های غربی و اروپایی از ما خواستند (با آمریکا) مذاکره و ملاقات کنیم. ما دنبال نمایش نیستیم دنبال حل مساله هستیم.

روحانی تاکید کرد: ما در این دوساله و سه ماه همه مردم و تولید کنندگان در خط مقدم و صنعتگران فولاد و پتروشیمی هم در خط جلوی این مبارزه بودند. صادرکنندگان محصولات پتروشیمی و فولاد، ارز خود را به موقع به کشور آوردند. مردم مطلع باشند اگر دولت می‌گوید در برابر تحریم می‌ایستم منوط به کمک همه است.

* باید آب دریا‌ها را به فلات قاره برسانیم

وی اظهار داشت: باید آب دریا‌ها را به فلات قاره برسانیم و الحمد الله امسال سد‌های فراوانی را به افتتاح رساندیم و تا آخر سال هم به افتتاح می‌رسانیم. تا اوایل سال آینده هم ۹ سد علاوه بر آنچه قول داده بودیم می‌سازیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت به تعهدات خود متعهد است، خطاب به تولید کنندگان فولاد و پتروشیمی بیان داشت: هر جا بین بنگاه و کشور دو راهی ایجاد شد، منافع کشور را در نظر بگیرید. بازار سرمایه بهتر از بازار پولی است و رقم درشت‌تری به شما می‌دهد. مردم در سال ۹۹ امیدوارتر باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسن روحانی فولاد پتروشیمی فلات قاره خام فروشی پتروشیمی و فولاد فولاد و پتروشیمی خام فروشی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۰۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)

یکی از آن‌ها وسیله‌ای به نام تابلو برق صنعتی است. تابلو برق، در صنایع و کارخانجات مختلف نقشی اساسی ایفا می‌کند. می‌توان آن را به‌عنوان یکی از تجهیزات مهم در حفظ ایمنی نام برد. این محصول انواع مختلفی دارد و باتوجه به نوع صنعت، کوچکی و بزرگی کارخانه و... یکی از آن‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد. در یک تعریف ساده باید گفت که، تابلو برق ابزاری است که تمام لوازم مربوط به کنترل برق در آن قرار دارند. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر، این مقاله را با دقت مطالعه کنید.

تابلو برق صنعتی چیست؟

پیش‌ازاین نیز گفته شد که تابلو برق در صنایع مختلف اهمیت بسیار زیادی دارد. این مسئله پیش از هرچیز به جایگاه و اهمیت برق برمی‌گردد. ایمنی در کار، اولین و مهم‌ترین اصل است که توسط این ابزار حفظ می‌شود. به‌طورکلی تابلو برق در صنایع، محفظه‌ای است که غالباً از جنس فلز است. کلیه‌ی ابزار و تجهیزات کنترل برق در این محفظه قرار دارند. البته دقت کنید که نوع و میزان تجهیزات باتوجه به کاربرد تابلو برق متفاوت هستند. تعویض و تعمیر تجهیزات برقی اهمیت زیادی دارد، این تجهیزات باید به‌درستی در اختیار اپراتور قرار گیرند تا کار با دقت بالایی انجام شده و حادثه‌ای رخ ندهد. انواع لوازم الکترونیکی و الکتریکی مانند سوئیچ‌ها، دستگیره‌ها، نمایشگرها و... به شکل کاملاً منظم در ردیف‌های مشخص در تابلو برق صنعتی قرار گرفته‌اند. همچنین تمامی این تجهیزات عایق‌بندی هستند تا اپراتور بتواند کار خود را در بالاترین درجه‌ی دقت و امنیت پیش ببرد. نکته‌ی مهم این است که باتوجه به کاربردی که این ابزار دارد، می‌توان تجهیزات دیگری را نیز برای آن درنظر گرفت. به‌طور مثال: در برخی از تابلو برق‌ها امکاناتی برای تهویه‌ی مناسب و کاهش دما قرار می‌دهند. برخی دیگر، دارای ویژگی محافظت از اختلال فرکانس رادیویی هستند. این ویژگی‌ها به دلیل نوع استفاده و محل کاربرد ایجاد می‌شوند.

انواع تابلو برق‌های صنعتی

این ابزار را باتوجه به فاکتورهای مختلفی می‌توان تقسیم‌بندی کرد. تقسیم‌بندی آن به دسته‌های گوناگون، گاه بر اساس ساختار آن انجام می‌شود، گاه بر اساس عملکرد آن و گاه باتوجه به کاربردی که در صنایع مختلف دارد. در ادامه انواع تقسیم‌بندی را بیان خواهیم کرد.

انواع تابلو برق صنعتی بر اساس سطح و میزان ولتاژ

تابلو برق فشارضعیف: این نمونه در کارخانه‌ها، ایستگاه‌های برق، ایستگاه‌های مبدأ و در ساختمان‌های تجاری کاربرد دارد. ابعاد و اندازه آن، از محفظه‌های خانگی بزرگ‌تر بوده و بازدهی مناسبی دارد.

تابلو برق فشارمتوسط: استفاده از این مورد برای مکان‌هایی است که ولتاژ برق چیزی حدود هزار تا 63 هزار ولت باشد. مراکزی که وظیفه‌ی توزیع جریان برق را برعهده دارند، می‌توانند از این نمونه استفاده کنند. برای بالا بردن ایمنی آن، بهترین گزینه این است که محفظه را با گاز هگزاپلوئید گوگرد اشباع کنند.

تابلو برق فشارقوی: در صنایع بزرگ‌تر و کارخانجات وسیع که فشار برق بیش‌تری نیاز دارند، باید از این مدل استفاده شود. قابلیت عملکرد آن در بازه‌ی ولتاژ بین 63 هزار تا 400 هزار ولت است. تجهیزات این مدل گسترده‌تر بوده و سطح استاندارد بالایی دارند. تجهیزات تابلو برق صنعتی که برق فشارقوی دارد، می‌تواند شامل کلید عایق، کلید قطع‌کن، بریکرها، کنتاکتورها، فیوزها و... باشد.

انواع تابلو برق صنعتی بر اساس مکان نصب

مکان نصب این ابزار باتوجه به نوع نیاز متفاوت است. ازاین‌جهت، می‌توان آن را به دو مدل درونی و بیرونی تقسیم‌بندی کرد.

بیرونی: کاربرد آن در فضای باز بهتر است. مانند تابلوهایی که در سطح شهر مشاهده می‌کنید. ساخت و قرارگیری آن‌ها در فضای بیرونی، باید باتوجه به استانداردهای لازم صورت گیرد. ازجمله نکات مهم برای این تابلوها این است که در برابر عوامل جوی مقاوم باشند، با مجهز شدن به قفل از آن‌ها در برابر دسترسی افراد متفرقه محافظت شود و همچنین، وجود کولر تابلو برق در مناطقی که گرمای بالایی دارند نیز ضروری است.

درونی: این مدل در مکان‌های سرپوشیده مورداستفاده قرار می‌گیرد و در اشکال مختلف ایستاده، دیواری و ... تولید می‌شوند.

انواع تابلو برق بر اساس کاربرد

از نظر کاربرد و کارایی نیز تابلو برق‌ها متفاوت هستند. باتوجه به کاربرد می‌توان آن‌ها را به دو دسته تقسیم کرد.

تابلو برق صنعتی توزیع: در مکان‌هایی مورداستفاده قرار می‌گیرد که نیاز به توزیع انرژی باشد. تجهیزات تابلو برق صنعتی که برای توزیع استفاده می‌شود، با تابلوهای کنترل متفاوت است.

تابلو برق کنترل: در این مدل، معمولاً وضعیت سیستم بررسی می‌شود تا درصورت نیاز تغییرات لازم انجام شده و نیاز شبکه برطرف شود.

کاربرد تابلوبرق‌ها در صنایع مختلف

همان‌طورکه پیش‌ازاین گفته شد، تابلوهای برق انواع مختلفی دارند که هرکدام کاربرد خاص خود را دارد. صنایع گوناگون باتوجه به نیازی که دارند، از این ابزار استفاده می‌کنند. صنایعی همچون فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و ... همگی به برق وابسته هستند. از این‌ جهت، استفاده از تابلو برق در آن‌ها یک ضرورت انکارناپذیر است. به‌طورکلی می‌توان عمده کاربردهای آن را به این صورت بیان کرد:

تأمین برق موردنیاز مصرف‌کنندگان و توزیع درست آن به کمک تابلو برق صنعتی

بالاتر بردن ایمنی در کار

بهینه‌سازی مصرف برق

دسترسی آسان و مطمئن به تجهیزات برای قطع و وصل کردن برق

جلوگیری از انتقال شوک الکتریکی و برق‌گرفتگی کاربران

محافظت از تجهیزات داخل تابلو از طریق امکانات مختلفی همچون کولر تابلو برق

توزیع درست و مناسب توان در مدارهای گوناگون

جلوگیری از نشتی جریان و بروز حادثه

تابلو برق‌های صنعتی ابزاری مهم در صنایع مختلف

یکی از ابزار و تجهیزات کاربردی در صنایع گوناگون، وسیله‌ای به نام تابلو برق است. این وسیله محفظه‌ای فلزی است که تمام لوازم کنترل برق در آن قرار می‌گیرند. همچنین انواع مختلفی دارد که سبب می‌شود کارخانجات و صنایع مختلف به‌راحتی در شرایط گوناگون از آن استفاده کنند. می‌توان تابلو برق صنعتی را بر اساس سطح ولتاژ، مکان نصب و کاربرد آن تقسیم‌بندی کرد. کاربرهای آن بسیار گسترده هستند که مهم‌ترین آن‌ها کنترل جریان برق و توزیع مناسب آن است.

کد خبر 848402

دیگر خبرها

  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • بهترین تبلیغات برای لباس فروشی (8 روش رایگان و زود بازده)
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال