Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، سید امیر حسینی جو روز دوشنبه در جلسه پیگیری و هماهنگی پروژه های عمرانی شهرستان های تنکابن ، رامسر و عباس آباد افزود: در حال حاضر سنگچین های خوبی در حاشیه رودخانه های این شهرستان به طول ۳۰ کیلومتر انجام شده اما اگر تزریق بتن صورت نگیرد تمامی انها دو باره تخریب خواهند شد.

وی اظهار داشت : برای دیواره سازی رودخانه ازارود بخش نشتا تاکنون چهار میلیارد تومان هزینه شده اما اگر برید عرضی احداث نشود در سیل بعدی دیواره خراب خواهد شد که به لحاظ اجتماعی زیر سوال خواهیم رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حسینی جو خاطر نشان کرد : خط کشی ، نصب دوربین و ایمن سازی راه ها نیازمند اعتبارات ملی است و اگر این اتفاق نیافتد مشکلات موجود همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.

وی به رانشی بودن برخی محورهای روستایی این شهرستان اشاره کرد و افزود : راه های ارتباطی روستاهای یوج ، تودارک ، بالابند ، حاتم سرا رانشی است که با ۱۵۰ میلیون قابل اصلاح است اما اگر این اتفاق نیافتد باید در آینده ده برابر آن را هزینه کنیم .

فرماندار ویژه تنکابن با بیان اینکه موضوع پایانه صادراتی بیش از یک دهه مطرح شده که باید تعیین تکلیف شود، افزود : در حوزه صادرات محصولات کشاورزی انسجام لازم در سطح استان وجود ندارد تا بتوانند با استانداردهای لازم محصولات را صادر نماییم که باید تدبیری برای آن اندیشیده شود.

به گفته حسینی جو ، صدور مجوز برای قرنطینه محصولات کشاورزی غرب مازندران بویژه کیوی و صدور پروانه تاسیس و بهره برداری گل و گیاه در فضای بسته باید شهرستانی انجام شود که در این زمینه نیاز به تفویض اختیار هستیم.

وی یادآور شد : مخالف تغییر کاربریها هستیم اما قوانین موجود بازدارنده نیست و در این زمینه دور باطل می زنیم.

شهرستان ۱۷۰ هزار نفری تنکابن با ۴۹ درصد جمعیت روستایی در غرب مازندران واقع است.

احداث کنارگذر رامسر مطالبه مردم

فرماندار رامسر نیز در جلسه امروز بر ضرورت احداث کنارگذر در این شهرستان تاکید کرد و گفت : این موضوع از خواسته های به حق مردم است که باید اقدامات لازم جهت تحقق آن صورت گیرد.

محمد آزاد با بیان اینکه تعریض برخی پل های این شهرستان همچون پل نسارود و چالکرود نیاز به اعتبارات ملی دارد ، افزود : در برخی از روستاهای حوزه کوهپایه با مشکل رانش زمین مواجه هستیم که باید برای رفع این معضل نگاه ویزه ای صورت گیرد.

وی ایجاد راهدارخانه دهستان اشکور ، تجهیز ناوگان راهداری ، آسفالت روستاهای گرسماسر با قیر یارانه ای به طول ۶۰۰ متر و احداث دیواره حفاظتی دهستان اشکور را از خواسته های مردم منطقه برشمرد.

ادارات اجاره نشین در عباس آباد

فرماندار عباس آباد نیز در این جلسه گفت : در این شهرستان هشت پل نیاز به تعریض داشت که در حال حاضر تعریض ۲ پل در دستور کار قرار گرفت و ۶ پل دیگر که وضعیت مشابهی دارند نیازمند اعتبارات ملی است.

عباسعلی شیرینی همپا بهسازی راه دسترسی و پل شهرک صنعتی این شهرستان را ضروری دانست و افزود : این شهرستان فاقد اداره راهداری و حمل و نقل جاده است و در مرحله نمایندگی هستیم که باید مستقل شود.

وی اظهار داشت : بسیاری از دستگاه های اجرایی این شهرستان اجاره نشین هستند که باید برای رفع این مشکل تدبیری اندیشیده شود.

شیرینی همپا با بیان اینکه رودخانه های این شهرستان نیاز به لایروبی دارند ، خاطر نشان کرد : در رودخانه کاظم رود تمامی برید ها شکسته شده و برای احداث مجدد ان وحدت رویه بین دستگاه ها وجود ندارد.

در این نشست معاون عمرانی استانداری مازندران  و جمعی از مدیران شهرستانهای عباس اباد ، تنکابن و رامسر حضور داشتند.

برچسب‌ها تنکابن استانداری مازندران عباس آباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تنکابن استانداری مازندران عباس آباد تنکابن استانداری مازندران عباس آباد عباس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۱۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد

«روح الله ایزدخواه» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم، گفت: «مردمی‌سازی اقتصاد» یک اصل اساسی و مهم است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد. قطعاً مشکلات مهمی مانند «کسری بودجه» از طریق مردمی‌سازی اقتصاد حل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اگر دولت تصور می‌کند که می‌تواند مشکلات خودش را جداگانه حل کند، قطعاً نتیجه نمی‌گیرد، اظهار کرد: احیای منابع مردمی، گسترش شبکه‌های تولید مردمی، صادرات مردمی و مواردی از این دست راهکارهایی است که در چارچوب اقتصاد مردمی می‌توانیم دنبال کنیم. دستورکار اصلی مجلس دوازدهم در یک کلمه باید ایجاد تغییرات اساسی در نظام‌های اقتصاد کلان کشور به سمت «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد.

منتخب مجلس دوازدهم درباره میزان تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، اظهار کرد: شعار سال ۱۴۰۲ یک منطق مهم داشت مبنی بر اینکه مهار تورم از مسیر رشد تولید باشد، اما با وجود تلاش‌هایی که برای تحقق شعار سال انجام شد، اقدامات انجام شده به صورت یکپارچه و منسجم نبود.

وی متذکر شد: ما به اسم مهار تورم به نوعی در کشور تورم ایجاد کردیم که همین مساله باعث شد تولیدکنندگان ضربه ببینند. از سوی دیگر منابع بانکی را قفل کردیم و تسهیلات بانکی یا داده نشد، یا بسیار قطره چکانی داده شد یا به بخش تولید داده نشد و به مسیرهای غیرمولد تزریق شد که مشکلاتی را به همراه داشت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر تحرک بخشی به صادرات خوب نبود، این در حالی است که ما باید بازارچه‌های مرزی، شبکه مویرگی صادراتی و انجمن‌های صادراتی را فعال می‌کردیم که این کارها در سال ۱۴۰۲ آن طور که باید و شاید انجام نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه احیای منابع برای رشد تولید یک راهکار مهم آن است که منابع موجود در کشورمان از جمله ذخایر معدنی، منابع طبیعی، زمین و اراضی، منابع دریایی و سایر منابع کشور باید در قالب مایملک عمومی آزادسازی شود، نه آنکه خصوصی سازی صورت گیرد.

وی تاکید کرد: ما باید به سمت احیای منابع و گسترش مالکیت عمومی برویم تا شاهد رشد تولید باشیم. در این شرایط زمانی که رشد تولید رخ دهد و از آن طرف سیاست‌های انضباطی در فضای اقتصاد کلان اعمال شود، مهار تورم و رشد تولید محقق خواهد شد، اما متأسفانه چون بعضاً به صورت افراطی و با اسم مهار تورم، منابع را به روی تولید قفل کردیم و سیاست‌های انقباضی را پیاده کردیم، نتیجه لازم را از شعار سال گذشته یعنی مهار تورم و رشد تولید نگرفتیم.

کد خبر 6093088 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • از توقیف شمش‌های مسی قاچاق تا کشف ۶ کیلوگرم حشیش در تنکابن
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • توقف عملیات عمرانی احداث شهرک جدید در حاشیه شهر تاریخی جیرفت
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد