Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش وپرورش مازندران با تاکید بر اهمیت عضویت در تشکل های دانش آموزی گفت: ۷۰ درصد دانش‌آموزان مازندران عضو تشکل‌های دانش‌آموزی هستند.

علیرضا سعدی پور در جلسه شورای معاونین اداره کل که در باشگاه فرهنگیان ساری برگزار شد، تصریح کرد: راز موفقیت دانش آموزان عضویت در تشکل ها است و در بسیاری از کشورها افراد موفق و بزرگ از درون تشکل ها بیرون آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۶ تشکل اتحادیه انجمن های اسلامی، بسیج دانش آموزی، سازمان دانش آموزی، هلال احمر، و دو تشکل جدید همیار مشاور و یاریگران زندگی در مدارس مازندران فعالیت می کنند، افزود: ۷۰ درصد دانش آموز استان مازندران عضو تشکل های دانش آموزی هستند و تشکل های دانش آموزی ما بسیار موفق عمل کرده اند. ما از این تشکل ها حمایت کرده و آنها را از خود جدا نمی دانیم. اگر ما باهم باشیم برنده ایم.

مدیرکل آموزش وپرورش مازندران با تاکید بر اینکه باید کاری کنیم که هر دانش آموز مازندرانی عضو یک تشکل باشد، خاطرنشان کرد: باید بتوانیم مرجع فعالیت های تشکیلاتی در کشور باشیم. در این زمینه "ستاد انسجام تشکل های دانش آموزی" بهترین فرصت برای هم اندیشی تشکل ها و بیان راهکارهای بهبود عملکرد است.

سعدی پور با بیان اینکه فعالیتهای تشکل ها اصلی ترین شاخص ارزیابی برنامه های پرورشی است، ابراز کرد: باید با توجه به شرایط جدید کرونایی و لزوم ورود به فضای مجازی، برنامه های جدید متناسب با این شرایط برای تشکل ها طراحی شود. این برنامه ها باید همه گیر باشد و تمام دانش آموزان را در برگرفته و برای تمام دانش آموزان با نیازهای متناسب آنان طراحی شود.

بر اساس گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، وی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین آموزش وپرورش نرخ رشد عضویت در تشکل ها مورد تاکید قرار گرفته، گفت: دبیرخانه کشوری بیانیه گام دوم انقلاب به تشکل انجمن اسلامی واگذار شده که با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت های جوانان باید برنامه های متعدد در سطح مدارس طراحی و اجرا شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش و پرورش تشکل های دانش آموزی دانش آموزان تشکل ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۳۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • روایتی از رنج دانش آموزان مازندرانی
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد