Web Analytics Made Easy - Statcounter

«امیرعلی ابوالفتح» کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به احتمال شمارش آرای انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا بر اساس انتخابات پستی و دلایل نگرانی ترامپ از این موضوع در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا عنوان کرد: برای تشریح دلایل و ابعاد برگزاری انتخابات پستی باید به این موضوع توجه داشت که در آمریکا قانون واحد برای برگزاری انتخابات نداریم؛ به گونه‌ای که هر ایالت انتخابات را به شیوه خودش برگزار می‌کند و به نوعی برگزاری انتخابات در حوزه اختیارات دولت ایالتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشورهای دیگر انتخابات به این صورت است که شهروندان آن در یک بازه زمانی مشخص به حوزه‌های رای‌گیری مراجعه می‌کنند و آرای خود را به صندوق می‌ریزند که در نهایت شمارش آرا با اتمام زمان رای‌گیری شروع می‌شود. اما در آمریکا اینگونه نیست و چند مدل انتخابات وجود دارد. یک نوع از این انتخابات، انتخابات ایمیلی است که شهروندان رای خود را در قالب ایمیل ارسال می‌کنند.

وی ادامه داد: برخی از ایالات آمریکا، انتخابات ایمیلی را قبول ندارند و به همین دلیل آن را به صورت‌های دیگر برگزار می‌کنند که «انتخابات پُستی» هم یکی دیگر از انواع آن به شمار می‌رود. این مدل از انتخابات بیشتر برای حضور کسانی مانند دانشجویان یا نظامیان در رای‌گیری انجام می‌شود که دور از خاک ایالات متحده هستند و امکان رای دادن در ایالت‌های خود را ندارند. روند این انتخابات به صورتی است که شرکت کنندگان در انتخابات چند روز قبل از انتخابات، مدارکشان را به حوزه‌هایی که مشخص می‌شوند تحویل می‌دهند و در ازای آن، اوراق رای‌گیری را دریافت می‌کنند. در نهایت رای خود را بر روی اوراق علامت می‌زنند و در پاکت‌های پُستی قرار می‌دهند و به اداره پست تحویل می‌دهند. این پاکت‌ها در روز انتخابات به حوزه‌های مربوطه تحویل داده می‌شود و رای مربوطه در حوزه‌ها قرائت می‌شود.

این تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به اختلاف نظر در مورد ماهیت این انتخابات، گفت: بسیاری از ایالت‌های آمریکا مدل انتخابات پستی را هم قبول ندارند و در برخی از شهرها هم ملاحظاتی وجود دارد که در نهایت می‌تواند به عدم برگزاری انتخابات پستی در آن ایالت منجر شود. در این میان، ترامپ نگران جعل یا تقلب در انتخابات پستی است و از این موضوع می‌ترسد. او معتقد است که این مدل از انتخابات می‌تواند به ضرر او باشد ولی دموکرات‌ها نگاه خوبی به اظهارات ترامپ در مورد این مدل از انتخابات ندارند. به گونه‌ای که دموکرات‌ها معتقدند ترامپ پس از برگزاری این مدل از انتخابات اگر در نهایت شکست بخورد و پیروز نشود، سناریوی تقلب را کلید می‌زند. به گونه‌ای که صراحتاً اعلام می‌کند انتخابات پستی سراسر تقلب بوده است و سعی می‌کند در این مسیر دموکرات‌ها را مورد ضربه قرار دهد. او به راحتی از این ناحیه می‌تواند ادعا کند که انتخابات به ضرر او دستکاری شده است و همین مساله می‌تواند جو بایدن و تیمش را با مشکلات جدی روبه‌رو کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نگرانی دموکرات‌ها در مورد انتخابات پُستی این است که آنها معتقدند ترامپ با اهرم انتخابات پستی می‌تواند باب تقلب را برای خود باز کند و اساساً این مدل از انتخابات را برای خود یک سناریوی دو لَبه و به نفع ترامپ می‌دانند. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران معتقدند ترامپ به دلیل عدم مدیریت نظام درمانی ایالات متحده در پرونده شیوع ویروس کرونا، در انتخابات ۲۰۲۰ ضربه سنگینی متحمل می‌شود که می‌تواند به شکست وی منجر شود. من این عقیده را ندارم؛ چراکه انتخابات آمریکا اساساً قابل پیش بینی نیست اما به خوبی می‌فهمم که باید منتظر مناظره‌های تلویزیونی باشیم. توجه داشته باشید ترامپ زمانی که جلوی دوربین‌های تلویزیون در مقابل جو بایدن قرار بگیرد، از هیچ اقدامی برای به چالش کشیدن دموکرات‌ها کوتاهی نمی‌کند. به این دلیل معتقدم که باز هم ترامپ تمام سعی خود را می‌کند تا به هر ترتیب بایدن را مورد ضربه قرار دهد. از سوی دیگر اگر وضعیت کرونا و قربانی‌های آن در ایالات متحده به اوج برسد، بدون تردید اوضاع برای ترامپ بدتر خواهد شد.    

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا جو بایدن دونالد ترامپ حزب دموکرات حزب جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا مدل از انتخابات برگزاری انتخابات انتخابات پستی دموکرات ها رای گیری حوزه ها رای خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۳۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد

سودان خواستار برگزاری نشست فوری شورای امنیت به منظور بررسی تجاوز امارات به خاک خود شد و اعلام کرد رفتار امارات بیانگر نقض آشکار منشور سازمان ملل است.

به گزارش ایسنا، «الحارث ادریس الحارث» نماینده دائم سودان در سازمان ملل امروز شنبه در خصوص آنچه «تجاوز امارات» به خاک خود توصیف کرد، پیامی به رئیس شورای امنیت فرستاد.

به نقل از سایت خبری المیادین، الحارث در این پیام اعلام کرد: «سودان تاکید می‌کند که حمایت امارات از شبه‌نظامیان جنایتکار "واکنش سریع" که علیه دولت و شهروندان جنگ به راه انداخته‌اند، امارات متحده عربی را در همه جنایات آن‌ها شریک می‌کند؛ به گونه‌ای که براساس قوانین بین‌المللی، مسئولیت بین‌المللی در پی دارد. رفتار تهاجمی امارات نقض آشکار منشور سازمان ملل، منشور اتحادیه عرب و قطعنامه‌های سازمان ملل در مورد منطقه دارفور و مخصوصا قطعنامه ۱۵۹۱ و سایر قطعنامه‌های مربوطه است.»

وی در ادامه پیام خود افزود سودان خواستار تشکیل جلسه شورای امنیت برای بررسی این تجاوز امارات به خاک خود است و «امارات مسوول حقوقی و کیفری جرائمی است که در حق ملت و کشور سودان مرتکب می‌شود».

پیشتر نماینده دائم سودان در سازمان ملل، امارات را به حمایت از جنگ سودان و تامین مالی آن از طریق حمایت از نیروهای واکنش سریع متهم کرده بود.

این در حالی است که امارات اعلام کرده بود «به هیچ یک از طرف‌های درگیر تسلیحات نمی‌دهد و طرف هیچ یک نیست.»

بیش از یک سال است که درگیری‌های شدید و گسترده میان ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان در مناطق مختلف این کشور به ویژه در پایتخت آن خارطوم ادامه دارد و صدها کشته و زخمی برجای گذاشته است.

این درگیری که سازمان ملل آن را بزرگترین بحران آوارگی در جهان توصیف کرد، منجر به آواره شدن ۷.۱ میلیون سودانی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • وحشت آمریکا از آسمان یمن + فیلم
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • ویدیو/ شکار دوباره پهپاد MQ۹؛ وحشت آمریکا از آسمان یمن
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟