Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرام با تاکید بر لزوم فراوری محصولات استراتژیک خراسان جنوبی مانند زعفران، زرشک و عناب گفت: آستان قدس رضوی در فراوری این محصولات می تواند نقش اساسی ایفا کند.

«غلامرضا آرام» در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهارداشت: کانون اشتغال و کارآفرینی یکی از مهمترین کانون‌های آستان قدس رضوی است که به صورت مستقیم و غیرمستقیم به امام هشتم و عاشقان آن امام همام خدمت ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول کانون استغال و کارآفرینی نمایندگی آستان قدس رضوی در خراسان جنوبی گفت: زکات علم، نشر آن است لذا همه خادمیاران رضوی تمام سعی و تلاششان این است که در راستای خشنودی و خدمت به امام رضا(ع) قدم بردارند.

 

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی نهایت محرومیت را در سطح کشور دارد، افزود: با توجه به مشکلات روز جامعه و کم شدن استخدامی های دولت، لازم است جوانان با استفاده از علمی که در دانشگاه ها فرا گرفته اند مکانی برای پیاده سازی تخصص و تجربه در اختیار گرفته و به اشتغالزایی اقدام کنند.

 

آرام تاکید کرد: جهش تولید یعنی حرکت صعودی و رو به جلو؛ که این امر با توجه به پراکندگی علم و صنعت و عدم وجود صنایع کلان در خراسان جنوبی بسیار کمرنگ است.

 

وی با بیان اینکه صنعت در خراسان جنوبی به صورت خوشه ای و جزء است، افزود: با توجه به تخصص علمی جوانان باید به آنها آموزش های لازم داده شود تا خلاء این بخش در استان پر شود.

 

مدیر کانون اشتغال و کارآفرینی نمایندگی آستان قدس رضوی در خراسان جنوبی بیان داشت: محصولات استراتژیک استان مانند زعفران، زرشک، عناب، صنایع دستی باید به صورت بومی فراوری شود و آستان قدس رضوی به طور حتم در فراوری این محصولات می تواند نقش اساسی را ایفا کند.

 

وی با بیان اینکه سیاست های تشویقی در عرصه اشتغال و کارآفرینی بازخورد عالی در سطح استان خواهد داشت، گفت: بدون امکانات لازم نمی توان چرخه اقتصاد استان رو به جلو حرکت کند لذا مسئولان آستان قدس و مدیران استانی نقش ویژه و کمک کننده ای در ارائه تسهیلات به افراد در امر اشتغال و کارآفرینی دارند.

 

آرام با اشاره به اینکه 200 خادمیار عضو کانون اشتغال و کارآفرینی در استان هستند، ادامه داد: این خادمیاران به صورت تخصصی آموزش های لازم را در عرصه های مختلف به علاقمندان ارائه می دهند.

 

وی ادامه داد: می توان با آموزش های لازم و تخصصی در عرصه صنعت به جوانان، حس امیدواری را در بین آنها افزایش داد.

 

 

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایندگی آستان قدس رضوی در خراسان جنوبی بیرجند دهه کرامت اشتغال و کارآفرینی خراسان جنوبی آستان قدس رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۳۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

به گزارش خبرنگار مهر، هادی شاه‌وردی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: توانمندی در صادرات، تنوع و کیفیت بالای این گوهر خدادادی سبب شد تا سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی استان به عنوان یکی از ۳ رشته زنجیره‌های ارزش استان (گوهرسنگ‌ها، زرشک و بنتونیت) معرفی شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی افزود: تاکنون پنج نشان جغرافیایی فلورین طبس، عقیق فردوس، عقیق شجر زیرکوه، عقیق پاییزه سه قلعه و کارنت نهبندان در حوزه گوهرسنگ خراسان جنوبی به ثبت رسیده است.

وی ضمن بیان اینکه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با سه محور برنامه‌ریزی شده در حوزه سرمایه‌گذاری، محصولات صادراتی و زنجیره ارزش حضور پیدا کرده گفت: صنعتگران صنایع‌دستی استان در این نمایشگاه، محصولات صنایع‌دستی در رشته‌های نساجی سنتی، سنگ‌های قیمتی، چرم، گلیم و رودوزی‌های سنتی به عنوان رشته‌هایی که توانمندی صادراتی دارند در سالن‌های c۲۵ و E ۲۵ و سالن ۴۱ عرضه و معرفی می‌کنند.

شاه‌وردی بیان کرد: معرفی جاذبه‌های گردشگری و فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان نیز در قالب اطلس سرمایه‌گذاری استان به منظور انعقاد تفاهم‌نامه و قراردادهای تجاری سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در این اکسپو انجام شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: نشست‌های چهره به چهره صنعتگران با تجار و سرمایه‌گذاران بین‌المللی و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری در صادرات، نشست‌های دو جانبه بین بخش خصوصی خراسان جنوبی و دیگر استان‌ها و … از جمله برنامه‌ها و اهداف این نمایشگاه است.

وی بیان کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ به میزبانی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است و در شش گروه کالایی از صنایع‌دستی، گردشگری، محصولات کشاورزی، شرکت‌های داخلی شامل صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش دستباف، دارو، تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی، صنعت ساختمان و خدمات فنی مهندسی و گروه پتروشیمی برپا شده است.

کد خبر 6091850

دیگر خبرها

  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران