Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@01:18:32 GMT

خانم مجری: رویم نمی‌شود دستمزدم را بگویم

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۳۷۱۳

خانم مجری: رویم نمی‌شود دستمزدم را بگویم

به گزارش افکارنیوز،

فاطمه امینی نامی است که 10 سال با برنامه کودک "مل‌مل" شنیده می‌شود. مجری بازیگری که در کنار ببعی بامزه تلویزیون قرار می‌گیرد، حوالی ساعت 4 بعدازظهر روزهای زوج در شبکه کودک دیده می‌شود. او بازیگری را از سال‌ها پیش به صورت آکادمیک آغاز کرده، در حین اجرای تلویزیونی روی صحنه تئاتر بارها هنرمندی‌اش را به رخ کشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معلمی می‌کند و خلاقیت و بازیگری را درس می‌دهد. البته که در روزهای کرونایی آموزشگاه‌ها تعطیل است و خبری از فوق برنامه‌های دبستان‌ها و دبیرستان‌ها هم نیست. 

گلی خاله نیست

اخبار چهره ها - اخیراً او را در نقش عمه فروغ سریال " آخر خط " هم دیدیم. بازیگری در سریال اولین تجربه فاطمه امینی به حساب می‌آید اما سال‌ها در صحنه تئاتر ، خاک صحنه می‌خورد و با بازیگری غریبه نیست. وقتی از او می‌پرسیم که از چه سالی درگیر برنامه "مل‌مل" شده به سال 1389 اشاره می‌کند که خوشحال است او را در کوچه و بازار می‌بینند به نام "خاله گلی" می‌شناسند. امینی می‌گوید گلی خاله نیست بلکه دختری 8 ساله است. هرچند از زمانی که برنامه از شبکه پویا پخش می‌شود بچه‌ها بیشتر متوجه سن و سال گلی شده‌اند و کمتر می‌شنوم که بگویند خاله‌گلی! 

راز ماندگاری "مل‌مل"

فاطمه امینی در پاسخ به این سؤال که چطور "مل‌مل" توانست به یک برنامه قدیمی و شاخص تلویزیونی تبدیل شود و هنوز مخاطب داشته باشد، تأکید کرد: واقعاً در این روزهای کرونایی و حتی مواقع بحرانی بارها دیده شده که عوامل "مل‌مل" چطور با عشق کار کرده‌اند و تک‌تک‌شان سعی می‌کنند کودک را بشناسند و بعد کار کنند. من خودم همیشه سعی کرده‌ام عاشقانه با بچه‌ها کودکی کنم و پیش بروم. راز ماندگاری این برنامه فهمیدن حرف بچه‌ها بوده است.

تا پایان سال روی آنتنیم

وی افزود: "مل‌مل" تا پایان سال روی آنتن است. این روزها بلدستان را شروع کرده‌ایم که بچه‌ها به ما مشاوره می‌دهند. یعنی به صفحه برنامه مراجعه و نظر می‌دهند؛ ما آن نظرها را می‌خوانیم. یا اینکه از بچه‌ها می‌‌پرسیم در چه کاری مهارت دارند یا می‌توانند به دیگران آموزش دهند. 

خانه اصلی‌ام برنامه زنده است/ می‌ترسیدم محکوم شوم

این بازیگر و مجری برنامه کودکِ‌ تلویزیون در خصوص تجربه بازیگری‌اش که عمه فروغ سریال "آخر خط" بود، گفت: کار کردن و بازیگری در تصویر برای من  تجربه خوبی بود. با دوربین و نگاه‌هایی که در فضای تلویزیون وجود دارد آشنا بودم و خیلی عوامل را اذیت نکردم. مدتی "فروغ" سریال آخر خط بودم اما خانه اصلی‌ام برنامه‌های تلویزیونی و برنامه زنده است.  آن عشقی که در برنامه‌های زنده دارم را شاید در جای دیگر تجربه نکنم. واقعاً کار سریال هم برایم جذاب بود و استرس و اضطراب این را داشتم به این مسئله محکوم نشوم که "فاطمه امینی" مجری است و صدایش نازک است و باید در همان فضای اجرا بماند. دوست داشتم بازیگری غالب باشد. تلاش کردم این اتفاق بیفتد اینکه چقدر موفق بودم را مردم باید نظر بدهند.

باید از مستقیم‌گویی فاصله بگیریم

وی درباره سریال "آخر خط" تصریح کرد: شعاری نبودنِ سریال "آخر خط" برای من مهم بود؛ حتی بعضاً در برخی سریال‌ها، فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیون مستقیم‌گویی را به چشم دیده‌ام. برای هر نکته‌ای باید زبانِ جذابیت و خلاقیت را به کار بست. مثلاً به کودک مستقیماً نگوییم این لیوان شیر را بخور! قطعاً استقبال نمی‌کند اما با جذابیت،‌ حتماً خودش پیش‌قدمِ خوردن آن لیوان شیر می‌شود. مردم از شعار دادن در فیلم و سریال و برنامه خسته شده‌اند و باید سراغِ المان‌های جدید برای القای مفاهیم رفت. وقتی کاراکتری در سریال یا فیلمی قاچاقچی است در هر صورت نباید به مخاطب نشان دهیم که او نماز هم می‌خواند. واقعیت‌ها را باید نشان داد و این اتفاق بعضاً در "آخر خط" افتاد. من هم با نقش "فروغ" سعی کردم قابلیت‌های جدیدی از خودم نشان دهم،‌ امیدوارم که این اتفاق افتاده باشد. 

امینی درباره فضای خطرناک کرونا و تصویربرداری سریال و برنامه در این شرایط، تأکید کرد: خوشحالم که ما در این عرصه با قدرت و قوت مانده‌ایم و آنتن را خالی نکرده‌ایم. خیلی از دوستان ما هم با قدرت در میدان‌اند و تلویزیون به رسالت خودش ادامه می‌دهد. جالب است بدانید مدیر شبکه کودک هم این اجازه را به ما دادند که "مل‌مل" را تولیدی برویم اما هیچ‌کدام زیربار نرفتیم و دوست داشتیم "زنده" بمانیم.  چون همیشه احساس می‌کنم آن زنده بودن ماجرا و نگاه در دوربین و برنامه‌سازی این‌چنینی بیشتر تأثیر دارد. هر موقع سیل و زلزله‌ای بوده، تیم برنامه‌ساز "مل‌مل" در میدان بوده و افتخار می‌کنیم در هر شرایطی کنار مردم هستیم. آن برنامه زنده روی تراکتور در کرمانشاه را فراموش نمی‌کنیم که 10 روز در آن شرایط در کرمانشاه روی تراکتور برنامه اجرا کردیم. از خدا خواستیم ما را حفظ کند و کرونا با ما هیچ‌کاری نداشته باشد. 

رویم نمی‌شود دستمزدم را بگویم

وی در پاسخ به این سؤال که چرا تلویزیون روی کودک حساب ویژه‌ای باز نمی‌کند تا جلوی الگوسازی‌های غلط و قهرمان‌سازی‌های خارجی را بگیرد، افزود: تهیه‌کنندگان و مدیران ما تلاش می‌کنند و دغدغه‌شان این است برنامه‌های ایرانی ساخته و پخش شود. خود برنامه ما باید آیتم‌های تولیدی ضبط کنیم و همیشه متنوع و مفید باشیم اما همه این اتفاقات نیاز به هزینه و بودجه کافی دارد. من کارگردان و تهیه‌کننده نیستم و مجری بازیگرم اما می‌دانم مسئله مالی وجود دارد.  به عنوان مجری برنامه زنده رویم نمی‌شود بگویم برنامه‌ای چقدر می‌گیرم. من همین الان، 4- 5 ماه است حقوقی از جای دیگری دریافت نکرده‌ام. هزینه اندک از برنامه زنده می‌گیرم.

بودجه خوب نمی‌دهند

مجری برنامه "مل‌مل" خاطرنشان کرد: من مجری بازیگرم که صبح‌ها معلمی می‌کردم هنرستان سوره و چند دبستان و دبیرستان، خلاقیت‌های نمایشی و بازیگری تدریس می‌کردم. اما با تعطیلی آموزشگاه‌ها و مدارس،‌ چون فوق برنامه بودم، از مدارس هم حقوقی نمی‌گیرم. منم و برنامه زنده؛ خیلی اهل استیج نبودم و چند برنامه بیرونی هم می‌رفتیم که تعطیل‌اند و آن را هم الان نداریم. روزی را خدا می‌دهد اما مطمئنم تهیه‌کنندگان و کارگردانان خوبی داریم که کار خوب تولید می‌کنند اما بودجه خوب به آنها داده نمی‌شود. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شبکه کودک آخر خط تئاتر شبکه پویا بازیگر سریال بازیگری مجری و بازیگر مل مل فاطمه امینی برنامه زنده آخر خط بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۳۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی

  جالب اینجاست که در این میان یک رسانه نوشته بود به‌واسطه ضعیف‌بودن کارنامه عملکرد VOD‌ها یا همان شبکه نمایش خانگی، آمار مخاطبان تلویزیون بالا رفته! و به نوعی نفس تازه‌ای به رسانه‌ملی تزریق شده است؛ اما نکته مهم، صحبت‌های مطرح‌شده از سوی یکی از مدیران شبکه‌های نمایش خانگی است که نشان می‌دهد وضعیت این تولیدات و روابط آنها بیشتر از چیزی که مخاطبان مطلع باشند آشفته است و تنها یک اظهارنظر باعث شده تا دمل چرکین تولیدات عجیب و نمایش خانگی بیشتر از قبل برای مخاطب سر باز کند.حالا با تازه‌ترین نظرسنجی منتشرشده از سوی مرکز افکارسنجی ایسپا، همه این تحلیل‌ها بر باد رفته و نشان می‌دهد که مخاطبان تلویزیون واقعی و حتی بیشتر از آمار اعلام‌شده از سوی مقامات رسانه‌ملی است. آمار منتشرشده از سوی مرکز افکارسنجی ایسپا، از این منظر اهمیت دارد که نه از سوی خود تلویزیون که از سوی یک رسانه مستقل مطرح شده که آمارهایش تاکنون محل استناد بسیاری از تحلیل‌هاست. این آمار نشان می‌دهد که ۴۰.۸درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲درصد شبکه‌ آی‌فیلم و ۲۱درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صداوسیما» به ترتیب ۵۸.۹درصد شبکه سه، ۵۰.۸درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳درصد شبکه یک بوده. همچنین ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صداوسیما هستند.
   
«مردان آهنین» پرمخاطب شد 
این نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صداوسیما» با تعداد نمونه‌ ۱۷۱۵نفرازشهروندان ۱۵سال به بالای سراسرکشور در «هفته آخر فروردین‌ماه» سال‌جاری بوده که به شیوه مصاحبه تلفنی انجام شده و نکات مهمی را از مخاطبان تلویزیون روشن می‌کند. در مدت اخیر مطالبه بسیاری از منتقدان و فعالان رسانه بیان آمار روشن از میزان مخاطبان تلویزیون بود که بارها با حدس و گمان مطرح می‌شد. بااین‌حال، حتی زمانی که خود رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما آمار را به‌صورت شفاف، دقیق و در حضور رسانه‌ها بیان کرد، بازهم این نقدها ادامه یافت. حالا به نظر می‌رسد که با اعلام آمار از سوی مرکز ایسپا، بتوان تحلیل بهتری روی مخاطبان برنامه‌های تلویزیون داشت. بخشی از یافته‌های ایسپا مربوط به درصد مخاطبان به تفکیک برنامه‌هاست. یافته‌های نظرسنجی ایسپا‌ نشان می‌دهد ۹/۳۶درصد از «ایرانیان» برنامه مردان‌آهنین،۳۴.۷درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲درصد برنامه محفل، ۳۲.۳درصد برنامه شب‌خوش، ۳۱.۸درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲درصد برنامه ایران دوست‌داشتنی، ۱۶درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» ۵۳.۳درصد برنامه مردان آهنین، ۵۰.۱درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۴۹.۴درصد برنامه محفل، ۴۸درصد برنامه شب‌خوش، ۴۶درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸درصد برنامه ایران دوست‌داشتنی، ۲۳.۱درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵درصد برنامه برمودا بوده است. همچنین ۴۵.۴درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲درصد سریال هفت سر اژدها و ۲۰.۴درصد سریال رستگاری را دیده‌اند. میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵درصد سریال هفت سر اژدها و ۲۹.۴درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.
   
رشد مخاطب در دوران افول تلویزیون‌های خارجی 
نکته‌ای که در این میان باید به آن اشاره کرد، یکی از جملات رئیس مرکز تحقیقات صداوسیماست که در نشست اخیر گفته بود نباید انتظار مخاطب ۸۰درصدی از رسانه تلویزیون داشت، چراکه در کشورهای دیگر هم این آمار حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد است. در همان نشست هم برخی خبرنگاران با واکنش‌های کنایه‌آمیز از این مقایسه گفتند و خواستار توضیح شدند که شاکری‌نژاد گفته بود: «امروز در عصری هستیم که مخاطب را باید ترکیبی از برادباند و برادکست دانست و از آن گریزی نیست. در حقیقت این عددها در این عصر چیزی شبیه معجزه است. مثلا مرکز تحقیقاتی در آمریکا یا انگلیس که میزان مخاطب را ارائه می‌کند، به‌ندرت آمارهایش به ۱۰درصد می‌رسد؛ به‌عنوان‌مثال، برنامه پرمخاطب ۲۰۲۳ انگلیس، برنامه مربوط به تاج‌گذاری چارلز بود که ۱۲.۵میلیون نفر درمجموع آن را دیده بودند که حدود ۱۸درصد می‌شود. امروز وقتی با مردم صحبت می‌کنیم متوجه می‌شویم مردم در بستر خارج از تلویزیون و بر بسترهای دیگر مصرف رسانه‌ای دارند. در حقیقت باید به یک فناوری برسیم که وقتی درباره میزان مخاطب صحبت می‌کنیم، هر دو را لحاظ کنیم.» انتشار آمارهای ایسپا در کنار این صحبت‌های مطرح‌شده از سوی شاکری‌نژاد که حداقل آمار را بیان کرده بود، نشان می‌دهد که تلویزیون به‌عنوان یک رسانه سنتی، هنوز هم مخاطبان خود را دارد و بیان آمار ۶۹.۲درصد برای مخاطبان تلویزیون، مهر تاییدی بر درست‌بودن آماری است که مرکز تحقیقات صداوسیما منتشر کرده بود. البته خود مرکز هم در نشست فوق تاکید کرده بود که حداقل آمار را بیان کرده‌ و حتی می‌توان گفت آمار فراتر از این مقدار است. نگاهی به تعداد کلیدواژه‌های تکرارشده در پیامک‌های سامانه ۱۶۲ هم دال بر این است که مخاطبان تلویزیون به شکل دقیق این رسانه را تماشا کرده و از طریق همین سامانه، نظرات خود را درباره جزئیات این تولیدات بیان‌می‌کنند. 

دلیل اهمیت آمار ایسپا
ناگفته پیداست که هر رسانه‌ای برای رسیدن به قله برنامه‌های خود نیاز به اصلاح و دریافت بازخورد دارد و به‌طور قطع برخی تحلیل‌های مطرح‌شده ــ صرف‌نظر از اهداف پشت آن یا صادقانه‌ بودن یا نبودن نکات ــ می‌تواند رسانه‌ملی را در جهت بهبود و استمرار جذب مخاطب هدایت کند. کما این‌که دو محور هویت‌محوری و عدالت‌گستری که در اهداف تحولی سازمان صداوسیما قید شده و هر بار در صحبت‌های رئیس این سازمان مورد تاکید قرارمی‌گیرد هم نشان از همین رویکرد ثبت بازخورد دارد. بااین‌حال، نمی‌توان انکار کرد که برخی از این تحلیل‌ها تنها هدف خود را بر نقد غیرعادلانه و یکطرفه علیه رسانه‌ملی گذاشته‌اند که در این صورت نمی‌توان آن را موثر دانست. آمار۶۹.۲درصد مخاطب برای تلویزیون و بیان آن درزمانی که بحث‌ها پیرامون مخاطبان این رسانه بالا گرفته، می‌تواند فصل تازه‌ای برای ارائه نقدهای درست ومنصفانه و البته نگاه به عملکرد واقعی و مستند رسانه‌ملی باشد.

دیگر خبرها

  • فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در «کوچه سلامت پلاک۱۰۲»
  • «برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • رستگاری به افق فلسطین
  • بعد از «اسکار» مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • آغاز به کار ستاد برگزاری دومین کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده! | صدای مجری هم درآمد
  • بازیگری پوتین، ۲ عمارت و مسافران تایلند
  • ببینید | ردپای آبی