Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@15:17:34 GMT

تسلیحات هسته‌ای آینده ما را تضمین می‌کند

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۴۲۱۴

تسلیحات هسته‌ای آینده ما را تضمین می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی اعلام کرد که کشورش دیگر جنگی را نخواهد دید، چون تسلیحات هسته‌ای امنیت و آینده این کشور را علی رغم تهدیدات نظامی و فشارهای خارجی تضمین می‌کند.

کیم این اظهارات را در ۶۷ اُمین سالگرد پایان جنگ ۵۳-۱۹۵۰ دو کره و در حضور مقامات و فرماندهان ارشد نظامی اعلام می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رهبر کره شمالی، این کشور تسلیحات هسته‌ای را برای کسب پیروزی مطلق و خنثی سازی دیگر درگیری‌های نظامی توسعه داده است. او در عین حال ماهیت برنامه هسته‌ای کشورش را تدافعی عنوان کرد.

کیم جونگ اون در این ارتباط گفت: اکنون ما قادر هستیم که از خودمان در برابر هرگونه فشار شدید و تهدیدات نظامی از سوی نیروهای متخاصم و امپریالیسم حفظ کنیم.

اظهارات رهبر کره شمالی در حالی صورت گرفته که مذاکرات او با رئیس جمهور آمریکا متوقف شده و مشخص نیست که مذاکرات واشنگتن و پیونگ یانگ بار دیگر از سرگرفته خواهد شد یا خیر؟

کمتر از دو هفته پیش نیز، معاون اول وزیر خارجه کره شمالی اعلام کرد تا زمانی که آمریکا از «سیاست‌های خصمانه» خود علیه پیونگ‌یانگ دست نکشد، کشورش برنامه‌ای برای مذاکره با واشنگتن ندارد.

طی چند هفته اخیر تنش در شبه‌جزیره کره تشدید شده است. کره شمالی درباره اقدامات تبلیغاتی کره جنوبی در نواحی مرزی چندین بار هشدار داده و دفتر ارتباطات میان دو کره را منفجر و تخریب کرد تا پیام هشداری به سئول ارسال کرده باشد.

بحث مربوط به توافق پایان جنگ کُره که در مذاکرات میان رهبران آمریکا و کره شمالی نیز مطرح شده بود، اکنون با شکست مواجه شده است.

تشدید تحرکات برای از سرگیری مذاکرات با پیونگ یانگ در حالی انجام می‌شود که از زمان روی کار آمدن ترامپ، او دو بار در نشستی رسمی (ابتدا در سنگاپور و بار دوم در ویتنام) با کیم جونگ اون شرکت کرد و دو طرف یک بار هم در منطقه غیرنظامی دو کُره دیداری غیر رسمی ترتیب دادند.

دیدارهای سران آمریکا و کره شمالی نتوانسته است به توافق در زمینه خلع سلاح اتمی کره شمالی، پایان رسمی جنگ در شبه جزیره کُره و توقف تحریم‌های آمریکا و سازمان ملل علیه کره شمالی کمکی کرده باشد و این مذاکرات با انتقادات بسیاری روبرو است.

کد خبر 4984881

منبع: مهر

کلیدواژه: کره شمالی ایالات متحده آمریکا کیم جونگ اون انرژی هسته ای خلع سلاح هسته ای دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا رژیم صهیونیستی عراق ویروس کرونا ایران عربستان سعودی فلسطین دونالد ترامپ روسیه سوریه ترکیه امارات متحده عربی لیبی لبنان کره شمالی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۴۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح

رسانه‌ها از تردید‌هایی در مورد استراتژی رژیم صهیونیستی و اثربخشی عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

براساس گزارش المیادین، پایگاه اینترنتی «اسرائیل نیوز ۲۴» اعلام کرد که مقامات امنیتی سابق رژیم صهیونیستی نسبت به توانایی ارتش شغالگر برای دستیابی به اهداف خود در هر حمله احتمالی به رفح ابراز تردید کرده اند.

این وب‌سایت اضافه کرد که گفتگو‌هایی که در محافل رسانه‌ای و اطلاعاتی صورت می‌گیرد منعکس کننده عمق چالش‌های پیش روی سران رژیم صهیونیستی در برخورد با جنبش حماس است.

در همین راستا، این وب‌سایت به نقل از یوسی کوهن، رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد، اعلام کرد که اظهارات رسمی این رژیم در مورد قصد ورود به رفح ممکن است اغراق‌آمیز باشد.

کوهن تاکید کرد که بیانیه‌های ایده آل همیشه واقعیت عملیاتی یا استراتژیک را منعکس نمی‌کند. او توانایی رژیم صهیونیستی برای حذف کامل حماس در غزه را رد و اعلام کرد نابودی کامل این جنبش غیرواقعی است. 

از سویی دیگر آمنون آبراموویچ، خبرنگار امور سیاسی کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، به فقدان جایگزین سازمان یافته برای حماس در پنج ماه و نیم گذشته اشاره کرد که مشکلات اسرائیل در برچیدن ساختار سازمانی حماس را تأیید می‌کند.

اسرائیل زیو، رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی نیز مخالفت خود را با هرگونه اقدام نظامی در رفح اعلام کرد. زیو در یک مصاحبه رادیویی گفت که حمله به رفح یک تله استراتژیک است که توسط حماس آماده شده است که می‌تواند به فاجعه‌ای منجر شود که مسئولیت آن بر عهده طرف صهیونیستی است.

وی همچنین با اشاره به اینکه رفح علاوه بر حساسیت مصر و آمریکا نسبت به آن، مکان بسیار دشوار و شلوغی برای نبرد است گفت که این عملیات از هر کاری که ارتش در شمال نوار غزه انجام داد خطر بیشتری دارد.

این در حالی است که تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح افزایش یافته است. طبق گزارش اداره مرکزی آمار فلسطین، این شهر دارای تراکم جمعیتی حدود ۱.۱ میلیون نفر است که در مساحتی به وسعت ۶۳.۱ کیلومتر مربع زندگی می‌کنند.

با این حال، تردید‌های اعلام شده از سوی مقامات امنیتی سابق، عمق بحران استراتژیک رژیم صهیونیستی را در برخورد با نوار غزه و جنبش حماس، در زمانی که چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی همچنان تشدید می‌کند، آشکار می‌کند.

علاوه بر این، سایت «اسرائیل نیوز ۲۴» از مذاکرات جاری میان مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر صهیونیستی خبر داد و گفت: هنوز شاهد تحولات هستیم.زیرا پیشنهادات جدیدی برای از سرگیری مذاکرات تبادل اسرا در حال بررسی است که شامل بازگشت اسرای اسرائیلی در ازای بازگشت مردم غزه به شمال و مواردی از این دست است.

این وب‌سایت افزود: این اقدامات در زمانی صورت می‌گیرد که روابط بین آمریکا و اسرائیل شاهد تنش است که موقعیت حماس را در مذاکرات تقویت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • مذاکرات نظامی مغرب و ناتو
  • آخرین تحولات اوکراین| تاکید دبیرکل ناتو بر انتقال سریع تسلیحات به کی‌یف
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • تضمین آتش بس دایمی رکن اساسی مذاکرات است
  • کاهش صادرات تسلیحات تدافعی فرانسه به رژیم صهیونیستی
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت