Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول هیأت نورالرضا(ع) تهران گفت: هیأت‌ها می‌توانند مجالس خود را در مساجد بزرگ و ورزشگاه‌های برگزار کنند و یا مراسم خود را در فضای سرپوشیده با جمعیت کم برپا کنند تا سوگواران در فضای باز و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی جمع‌شوند.

محمود مدینه‌نگاه، مسئول هیأت نورالرضا (ع) تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس با اشاره به وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های هیأت‌های مذهبی در ایام شیوع ویروس کرونا گفت: هیأت‌ها در ابتدای شیوع کرونا وظیفه خدمت‌رسانی داشتند و وارد عمل شدند و وظایف خود را به خوبی هم ایفا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها این کار را تا شب‌های قدر ادامه دادند و از این شب‌ها وارد فاز دوم شدند و با حفظ پروتکل‌ها جلسات برگزار شد که بسیار هم موفقیت‌آمیز بود و بهانه به دست دیگران نداد.

مجالس محرم به مساجد بزرگ و ورزشگاه‌ها منتقل شود

وی گفت: در ماه محرم، فاز اصلی هیأت‌هاست و حتما جلسات باید برگزار شود. اولویت هیأت ‌ما در محرم، برگزاری جلسه در فضای باز برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. هیأت‌ها می‌توانند مجالس خود را در مساجد بزرگ و ورزشگاه‌های در نظر بگیرند و یا در فضای سرپوشیده با جمعیت کم برگزار کنند.

هیأت‌ها دسته عزاداری به خیابان‌ها بیاورند

مدینه‌نگاه با اشاره به اینکه استفاده از ماسک در تمام ساعات برگزاری جلسه باید اجباری شود، گفت: هیأت‌ها می‌توانند در قالب دسته‌های عزاداری در خیابان‌ها حضور پیدا کنند. البته باید برنامه داشته باشند تا در کوچه‌ها و معابر تنگ حاضر نشوند و حتماً فضای باز و بزرگ وجود داشته باشد و خادمان توجیه شوند.

سینه‌زنی سنتی مردمان جنوب الگوی جلسات محرم شود

مسئول هیأت نورالرضا ادامه داد: در زمان سینه‌زنی باید خادمان توجیه شوند که در این بازه زمانی با مداح هماهنگ باشند و فاصله اجتماعی در این فضا رعایت شود. پیشنهاد هیأت‌ ما برای این امر، الگوگیری از سینه‌زنی سنتی مردمان جنوب است که مداح در وسط قرار می‌گیرد و افراد دور او حلقه می‌زنند که به این صورت می‌توان فاصله‌گذاری را هم رعایت کرد و یا در کوچه‌های مرسوم سینه‌زنی، مردم با فاصله قرار گیرند.

برپایی سفره اطعام در مجالس محرم ممنوع!

وی افزود: برای برپایی ایستگاه‌های صلواتی حتما باید زمان را محدود کرد و ظروف را نیز با مدیریت استفاده کنند. نذری هیأت نیز باید بیرون حسینیه توزیع شود و از برپایی سفره اطعام در مجالس پرهیز شود. البته حتی‌الامکان توزیع نشود بهتر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نذری محرم ویروس کرونا هیأت عزاداری مساجد بزرگ ورزشگاه ها سینه زنی هیأت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۴۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: یکی از خواننده های مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می کند.

این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می کند.

وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهره گیری از روش های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: مجرم در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و هویت‌های مجازی جعلی که با جذابیت‌های ظاهری اغواکننده آراسته شده اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می توانند موضوع را از طریق مرکز فوریتها سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

کد خبر 6092981

دیگر خبرها

  • پرچم های بزرگ پرسپولیس روی سکوهای ورزشگاه آزادی / فیلم
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • هرکاری کنید، محرم عصبانی نمی‌شود!
  • ستاره رئال ورزشگاه بایرن را مسخره کرد!
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • نصب دوربین‌های هوشمند پلیس در ورزشگاه‌ها برای تامین امنیت
  • برقراری و تامین امنیت ورزشگاه‌ها با استفاده از دوربین‌های هوشمند پلیس
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد