Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شخص "فراری" از سوی پیونگ‌یانگ بابت شیوع کروناویروس در داخل کره‌شمالی هدف انتقاد قرار گرفته و گفته می‌شود او از مرز کره‌جنوبی وارد شده و به نظر نمی‌رسید که به این ویروس مرگبار آلوده شده باشد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فایننشال تایمز، روز دوشنبه یون تائه-هو، یک مقام وزارت بهداشت کره‌جنوبی گفت: نام این فرد (فراری) نه به عنوان بیمار مبتلا به کووید-۱۹ نه به عنوان شخصی که در تماس با بیماران مبتلا به این ویروس بوده باشد، ثبت نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیانیه سئول که دو روز بعد از اقدام کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در قرنطینه شهر مرزی کائه‌سونگ در واکنش به شیوع بالقوه کووید-۱۹ انجام شد، پرسش‌های بیشتری را درباره صحت ادعاهای پیونگ‌یانگ درباره این منبع انتقال به وجود آورده است.

اما اگر شیوعی در کار باشد، توانایی کره‌شمالی برای درمان خصوصا بیماران بدحال در حال حاضر به شدت محدود است و آنها از این مساله مطلع هستند.

براساس گزارش رسانه دولتی کره‌شمالی، کیم جونگ اون روز شنبه وضعیت فوق‌العاده در کائه‌سونگ که حدود ۵۰ کیلومتری شمال غرب سئول است، اعلام کرد تا تمام مسیرهای انتقال میان این مناطق بسته باشد.

مقام‌ها در پیونگ‌یانگ یک "فراری" کره‌شمالی را که در تاریخ ۱۹ ژوئیه از کره‌جنوبی بازگشته است، بابت انتقال بالقوه کووید-۱۹ سرزنش می‌کنند. هنوز مشخص نیست که چرا این شخص فراری برای بازگشت به کره‌شمالی تصمیم گرفته بود.

با قرنطینه و اعلام رسمی، در واقع اولین بار است که کره‌شمالی مرموز اذعان می‌کند که شاید این پاندمی جهانی به مرزهای آن نفوذ کرده باشد.

خبرگزاری دولتی کره‌شمالی یکشنبه اعلام کرد، این فراری -که گمان می‌رود شخصی ۲۴ ساله با نام خانوادگی کیم باشد که اولین بار سه ماه پیش از کره‌شمالی فرار کرد و همچنین افرادی که با او در تماس بوده‌اند در قرنطینه به سر می‌برند.

مقام‌های دفاعی در سئول دوشنبه توضیح دادند که آقای کیم چطور به کره‌شمالی بازگشته است. آنها گمان می‌کنند که او احتمالا از دست گاردهای کره‌جنوبی از طریق یک لوله تخلیه واقع در زیر یک حصار سیم خاردار در جزیره گانگوا فرار کرده و چندین کیلومتر در یک کانال رودخانه شنا کرده تا به کره‌شمالی برسد.

کلنل کیم جون-راک، از سخنگویان ارتش کره‌جنوبی گفت: ما مکان دقیقی که این شخص از جزیره گانگوا برای فرار به سمت شمال استفاده کرده، شناسایی کردیم و یک کیفی که گمان می‌رود متعلق به او باشد، کشف شد.

شیوع بالقوه ویروس کرونا درون کره‌شمالی، نگرانی کارشناسان بهداشت جهان را درباره آسیب‌پذیری جمعیت ۲۵ میلیونی آن برانگیخته است. بسیاری از شهروندان کره‌شمالی هم‌اکنون از مشکلات پزشکی از جمله سوء تغذیه و سیستم ایمنی ضعیف رنج می‌برند. همچنین به شدت فقدان تجهیزات نمونه‌گیری و تجهیزات حفاظتی وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کره شمالی کرونا در جهان کره شمالی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۵۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • جهت چرخش آب در اکوادور خط میانی کره شمالی و جنوبی (فیلم)
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت / بارش و ترافیک سنگین در محورهای شمالی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • صدور هشدار نارنجی /بارش‌های رگباری خراسان شمالی را فرا می‌گیرد
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • ویدیو/ عمیق‌ترین چاله آبی جهان در مکزیک پیدا شد