Web Analytics Made Easy - Statcounter

علي موحدنژاد: در بانك صنعت و معدن در راستای الزامات قانونی و تأكيد مسؤلان عالي كشور و مجمع عمومي بانك، واگذاری اموال و سهام مازاد غير بانكی به عنوان يكي از اولويتهای اصلی بانك طي چند سال گذشته مطرح بوده و با شتاب بيشتری كه در فرايند واگذاری ها و فروش طي سال گذشته و سال جاری ايجاد شده است، توفيقات قابل ملاحظه ای در اين زمينه طی 15 ماه گذشته بدست آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز موحدنژاد با بيان مطلب فوق اظهار داشت: اين بانك در طول سال گذشته و سه ماهه ابتدائي سال جاري سهام متعلق به بانك در شركتهاي سيمان مازندران، سرمايه گذاري توسعه صنعت و تجارت، صندوق مالي توسعه تكنولوژي ايران را واگذار نمود. نكته حائز اهميت در واگذاريهاي فوق، واگذاري سهام دو شركت سيمان مازندران و سرمايه گذاري توسعه صنعت ومعدن و تجارت به صورت خرد برمبناي قيمت هاي تابلو و در راستاي افزايش سهم شناور سهام شركتهاي فوق در بازار سرمايه بود و علاوه بر اين شركتهاي كاغذ كارون، نخ خمين و لاستيك پارس كه متعلق به شركتهاي وابسته به بانك بوده را در راستاي تكاليف قانوني و هم چنين احياء مجدد آنها توسط بخش خصوصي واگذارنمود.

عضو هيأت مدیره این بانک افزود: با توجه به تكاليف مقرر در مواد 16 و 17 قانون رفع موانع توليد رقابت پذير، بانك صنعت ومعدن هم چنين طي 15 ماه اخير نسبت به عرضه و آگهي شركتهاي بورسي و غير بورسي سرمايه گذاري صنايع شيمیايی ايران و گروه سرمایه گذاری آتيه دماوند ، كارگزاري بانک صنعت و معدن و سهام متعلق به بانك در شركت احيای استيل فولاد بافت به دفعات و با رعايت ضوابط و مقررات مربوط اقدام نموده كه بدليل عدم وجود متقاضي واگذاري انجام نشده است. عرضه مجدد سهام مذكور همچنان در دستور كار اولويت دار بانك در سال جاري مي باشد. تاييديه مربوط به اقدام چند باره بانك براي فروش و عدم وجود متقاضي از سازمان بورس و اوراق بهادار نيز جهت ارايه به مراجع ذيربط از جمله سازمان امور مالياتي اخذ شده است.

وي عنوان كرد: مجموع فروش اموال و املاك تمليكي بانك از سال 1394 تا پايان سه ماهه اول سال جاري حدود 480 ميليارد تومان بود كه از اين ميزان بيش از 3000 ميليارد ريال يعني 63 درصد آن مربوط به 15 ماه منتهي به پايان خرداد ماه سال99 بوده و به دليل شتابي كه در فروش اموال مازاد از سال گذشته ايجاد شده است اميدواريم اين روند در سال جاري نيز ادامه يابد.

این مدیر بانکی ضمن تأكيد بر لزوم خروج بانكها از بنگاهداري و تمركز بانكها بر عمليات بانكي، عنوان داشت: عوامل مختلفي در گذشته، بانكها خصوصاً بانكهاي تجاري را به سمت بنگاه داري سوق داده است كه از آن جمله مي توان به مجاز بودن مبادرت بانكها به مشاركت حقوقي در سرمايه گذاريها ، تهاتر بدهيهاي دولت از طريق واگذاري اموال و سهام شركتها، پايين بودن سود ناشي از عمليات بانكي و در نتيجه هدايت بانكها به سمت سرمايه گذاري در ساير حوزه ها كه از بازدهي بالاتري برخورداربودند و نهايتاً تملك قهري توسط بانكها در راستاي وصول مطالبات معوق اشاره نمود.

وي تصريح كرد: بانك صنعت ومعدن علاوه بر انجام اقدامات لازم براي واگذاري اموال مازاد تلاش مي نمايد از طريق اتخاذ تدابير مختلف از جمله اصلاح فرايند اعطاي تسهيلات به واحدهاي توليدي، پرداخت تسهيلات به پروژه هاي داراي توجيه فني، اقتصادي و مالي و مساعدت با واحدهاي توليدي بدهكار خصوصاً در شرايط كنوني اقتصاد(تحريمهاي ظالمانه و شرايط ناشي از شيوع ويروس كرونا) در خصوص بازپرداخت بدهيهاي بانكي و تملك قهري، خصوصاً در رابطه با واحدهاي توليدي را به حداقل ممكن و حتي صفر كاهش دهد.

عضو هيأت مديره این بانك در خاتمه عنوان نمود: با توجه به اينكه بر اساس ماده 16 قانون رفع موانع توليد تفاوت ارزش دفتري سهام مازاد غير بانكي با ارزش فروش آنها مي تواند به عنوان افزايش سرمايه دولت نزد بانكهاي دولتي منظور گردد، اين بانك در صدد است از يك سو به دليل الزامات قانوني حاكم و از سوي ديگر جهت استفاده حداكثري از ظرفيت مذكور براي افزايش سرمايه بانك و به تبع آن جهت افزايش نسبت كفايت سرمايه بانك كه منجر به افزايش قابل ملاحظه توان تسهيلات بانكي خواهد شد، نهايت اهتمام خود براي تكميل فرايند واگذاريها در سال جاري را به كار بندد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: وصول مطالبات بانک صنعت و معدن پول نیوز وصول مطالبات سرمایه گذاری املاک مازاد سرمایه گذاری سال گذشته سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۵۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟