Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یکی از دلایل افزایش فوتی‌های بیماران کرونا مراجعه دیرهنگام بیماران به مراکز در مانی است.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، قسام جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در حاشیه جلسه کمیته مشورتی مبارزه با بیماری کرونا در جمع خبرنگاران با بیان اینکهکرونا اقتصاد برخی کشورها را متلاشی کرده و تورسیم سلامت در درنیا دستخوش تغییرات جدی شده است گفت: اقتصاد کشور، راه و ترابری و حوزه‌های علوم و خدمات باید از کرونا درس بگیرند و در نحوه خدمات و فعالیت خود بازنگری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جان بابایی درباره جداسازی بیماران کرونا از غیر کرونا گفت: بیمارستان کرونایی و غیر کرونایی صفر تا صد ندارد، در هر شهرستانی برخی بیمارستان‌ها فقط بیمار کرونا میگیرند، ما به سایر بیمارستان‌ها اعلام کردیم که حتما بخش کرونایی داشته باشند در مجموع همه بیمارستان‌های مکلف به پذیرش بیماران کرونایی هستند و در هر استان دو الی سه بیمارستان به این بیماران خدمت ارائه می‌دهد، در حال حاضر نزدیک به حدود 200 بیمارستان خدمات کرونا را به صورت خاص ارائه می‌دهند.

وی افزود: خوشبختانه در همین مدت بالغ بر 1500 تخت ویژه کرونا اضافه کردیم و برخی بیمارستان‌های ما آی سی یو استاندارد راه اندازی کردند، در مرحله اول از شرکت‌های داخلی 2000 دستگاه ونتیلالتور از دو شرکت داخلی پیش خرید شده و یک شرکت دیگر نیز در آینده دستگاه کمک تنفسی تولید خواهد کرد.

جان بابایی افزود: بهداشت بیش از 200 مرکز سرپایی 16 ساعته دارد و واقعا این مراکز فعال هستند و می‌توانند وضعیت بیمار مبتلا به کرونا را ارزیابی کنند، برخی افراد دیر به بیمارستان مراجعه می‌کنند و یکی از دلایل افزایش فوتی‌ها این موضوع است.

وی تصریح کرد: اگر بیماری پیشرفت کند میزان اثرگذاری درمان به اندازه روزهای اول نیست، کرونا مرگ ناگهانی ایجاد نمی‌کند و افراد پس از ابتلا و بروز علائمی مانند احساس خستی با کاهش اکسیژن خون مواجه می‌شود و این فرد که علائم تنگی نفس دارد باید زود به بیمارستان مراجعه کند.

جان بابایی گفت: در کشور ما حتی بیماران خارجی از جمله افغانستانی‌ها در بیمارستان‌ها پذیرش و بستری می‌شوند، تعداد افاغنه در استان‌های قم، سیستان بلوچستان و خراسان رضوی زیاد است و نمی‌توانید یک مورد را پیدا کنید که این عزیزان در صورت ابتلا به بیماری خدمات دریافت نکرده باشند، ما به مسوولان کشور افغانستان آموزش‌های پزشکی و خدمات ارائه دادیم.

جان بابایی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه وزارت بهداشت درباره احتمال همزمانی شیوع کرونا با بیماری آنفلوانزا اظهار داشت: ظرفیت پذیرش ما محدود است و در صورت همزمانی کرونا و آنفلوانزا به اندازه ظرفیتمان این بیماران را پذیرش خواهیم کرد.

وی افزود: 13 هزار تخت بیمارستانی ظرف یک سال آینده راه‌اندازی می‌شود و 50 در صد آن طی ماه‌های آتی افتتاح خواهد شد، قسمتی از ظرفیت بیمارستان‌های ما در فصل پاییز و زمستان در اختیار کرونا است و باید تقویت خدمات سرپایی و تغییر سبک زندگی مد نظر قرار داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان وزارت بهداشت بیماران سلامت بیماران کرونا بیمارستان ها جان بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۶۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند