Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-27@13:13:55 GMT

ژولیوس سزارهای قرن ۲۱

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۶۷۸۸

ژولیوس سزارهای قرن ۲۱

می‌گویند ۵۰ سال قبل از میلاد «مسیح» - که درود پروردگار بر او باد- مردم اسکاتلند علیه امپراتوری روم، دست به شورش زدند و تصور کردند که می‌توانند با تکیه بر زور بازوی جوانان خویش، از اسارت پردرد و ذلت‌بار امپراتوری «روم» نجات یابند.

سینا واحد

می‌گویند ۵۰ سال قبل از میلاد «مسیح» - که درود پروردگار بر او باد- مردم اسکاتلند علیه امپراتوری روم، دست به شورش زدند و تصور کردند که می‌توانند با تکیه بر زور بازوی جوانان خویش، از اسارت پردرد و ذلت‌بار امپراتوری «روم» نجات یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که خبر شورش به مرکز امپراتوری رسید، بی‌درنگ دستور سرکوب صادر و ژنرال کار آزموده‌ای به نام «ژولیوس سزار» به عنوان فرمانده سربازان سرکوبگر راهی اسکاتلند شد. این کاملاً آشکار بود که جوانان و مردان بی‌تجربه اسکاتلندی، در برابر هنگ باتجربه و سازمان‌دهی شده امپراتوری، کم بیاورند و نتوانند به مقاومت ادامه دهند.

اما ژولیوس سزار در این ماجرا دست به اقدامی زد که بعدها در تاریخ سیاست، به‌عنوان یک الگوی عقیم‌سازی سیاسی، مورد توجه قرار گرفت.

او فرمان داد یک دست همه جوانان، شمشرزنان و شورشی‌های اسکاتلندی را قطع کنند!

هدف این خشونت خونریزانه امپراتوری، این بود که یک ملت کوچک را از اندیشه ملی و باور به توانایی ملی خالی و پشیمان کند و نگذارد به سیطره اندیشه سلطه و قدرت امپراتوری، گزند و آسیب برسد.

جهان امروز، جهان حقوق بین‌الملل ساخته شده پس از جنگ جهانی دوم، دائم حرف از پیشرفت ارزش‌های انسانی می‌زند و به ارزش‌های دموکراتیک تمدن غربی، می‌بالد. بر همین اساس هم، جهان و ملت‌ها و فرهنگ‌ها را به جوامع پیشرفته دموکراتیک غربی و نیز جهان عقب‌مانده غیردموکراتیک تقسیم می‌کند. هر صبحگاه، از جهان دموکراتیک تجلیل و هر غروب، تحقیر را نثار جهان غیردموکراتیک می‌کند. هیچ‌گاه از ژولیوس سزار و خلاقیت درنده سیاست عقیم‌سازی یا ناتوان‌سازی ملی و اجتماعی او و تکرار و شبیه‌سازی تاریخی و وحشیانه آن، در همه قرن‌ها سخن نمی‌گوید! چرا؟ چون حقوق بین‌الملل و ارزش‌های جهان دموکراتیک، مدافع عقیم‌سازی ملت‌ها و ناتوان‌سازی آن‌هاست.

آنچه در دو دهه پیش در یوگسلاوی تکه و پاره شده رخ داد و جوانان مسلمان در قتلگاه «سربرنیتسا» قتل عام و در گورهای دسته جمعی مدفون شدند، حکایتگر کدامین حقیقت پنهان یا آشکار تمدن دموکراتیک غرب و جهان حقوق بین‌الملل و نهادهای وابسته حقوقی بشری آن است؟ کشتار وحشیانه جوانان مسلمان سربرنیتسا، اجرای همان نسخه خشونت‌بار ژولیوس سزار در اسکاتلند بیست قرن پیش بود.

امروز هم «ژولیوس سزار» ‌ها نه تنها در جهان پیشرفته و کاملاً دموکراتیک تمدن غربی، نقش‌آفرینی می‌کنند، بلکه بعد از هر کشتار بزرگ ملت‌ها و فرهنگ‌ها، به منظور استحکام پایه‌های تمدن دموکراسی، به سراغ معبد کوچک «صندوق رأی» می‌روند و با بوسه بر آن، خود را خدمتگزار جهان پیشرفته دموکراسی معرفی می‌کنند تا کشتار و قتل‌عام یک ضرورت ماقبل دسترسی به صندوق رأی باشد و چرخ‌های تاریخ دموکراسی بچرخد و آن را به پیش ببرد.

کشتار جوانان سربرنیتسا، در آخرین سال‌های قرن دموکراسی و آزادی انسان‌ها به همه چشم‌ها نشان داد که سلطه بر انسان‌ها و هویت‌ها، یک هدف فراموش ناشدنی تمدن غربی است و اگر نویسنده و استاد و شاعر و یا سیاستمداری، جز این بگوید؛ بی‌گمان دروغی بزرگ به تاریخ و ملت خویش گفته است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ژولیوس سزار تمدن غربی ژولیوس سزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوومیدانی جوانان قهرمانی آسیا| تاریخ سازی نازنین عیدیان/ طلای ۴٠٠ متر با مانع برای عیدیان

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جریان برگزاری مرحله نهایی ماده ۴۰۰متر با مانع مسابقات دوومیدانی جوانان قهرمانی آسیا، نازنین فاطمه عیدیان ضمن شکستن رکورد ملی جوانان و بزرگسالان برای اولین بار یک مدال تاریخی به رنگ طلا  را کسب نماید.

بر همین اساس این دختر جوان و خوش آتیه کشورمان موفق شد با ثبت حدنصاب ۵۸.۸۶ ثانیه زودتر از سایر رقبای خود از دیگر کشور‌های آسیایی از خط پایان عبور کند و مدال  طلا این رقابت‌ها را به دست آورد. 

عیدیان با ثبت این زمان رکورد ملی رده سنی جوانان که با حدنصاب  ۵۹.۴۸ثانیه در اخیار خودش بود بهبود ببخشد.

وی همچنین رکورد ملی رده سنی بزرگسالان کشورمان در این ماده را که با حدنصاب ۵۹.۱۶ (۱۴۰۲/۶/۱۰-تهران) در اخیار شهلا محمودی بود ارتقا دهد و عنوان رکورد دار جدید ملی کشورمان در این ماده را به خود اختصاص دهد.

نازنین فاطمه عیدیان سال گذشته موفق شده بود مدال نقره را در این رقابت‌ها کسب نماید، اما این برای اولین بار است که دوومیدانی ایران توانسته در بخش زنان مسابقات قهرمانی جوانان آسیا یک مدال طلا آن هم در دو‌های با مانع  کسب نماید.

ششمی سجاد آقایی  در ۴۰۰متر

در دور نهایی رقابت ماده ۴۰۰ متر سجاد آقایی نماینده کشورمان موفق شد با ثبت زمان ۴۸.۱۳ ثانیه در جایگاه ششم این مسابقات قرار گیرد و  با این نتیجه به کار خود پایان داد.

هفتمی مانا حسینی در پرتاب نیزه

در دور دور نهایی رقابت ماده پرتاب نیزه مانا حسینی نماینده کشورمان با ثبت حدنصاب ۴۶.۱۹متر در جایگاه هفتم این مسابقات ایستاد و به کار خود در این رویداد قاره‌ای پایان داد.

چهارمی ملیکا نوروزی در پرتاب چکش

در دور دور نهایی رقابت ماده پرتاب چکش ملیکا نوروزی نماینده کشورمان با ثبت حدنصاب ۵۷.۲۶ متر در جایگاه چهارم این مسابقات ایستاد و به کار خود در این رویداد قاره‌ای پایان داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • دخترى كه با طلا و ركورد شكنى به قولش عمل كرد
  • مسابقات آزاد تپانچه جوانان؛ تمدن بر سکوی قهرمانی ایستاد
  • پیام تبریک کاظمی‌پور درپی تاریخ‌سازی بانوی دوومیدانی‌کار ایران
  • پیام تبریک کاظمی‌پور درپی تاریخ‌سازی بانوی ملی‌پوش تیم دوومیدانی ایران
  • دوومیدانی جوانان قهرمانی آسیا| تاریخ سازی نازنین عیدیان/ طلای ۴٠٠ متر با مانع برای عیدیان
  • تاریخ‌سازی عیدیان با کسب طلای دوومیدانی جوانان قهرمانی آسیا
  • لوران کانته فیلمساز فرانسوی برنده نخل طلا و سزار درگذشت
  • فارن افرز: چرا قدرت بزرگ‌تر همیشه در ژئوپلیتیک بهتر عمل نمی‌کند؟