Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه سه سناریوی مختلف برای نحوه برگزاری کلاس‌های آموزشی ترم آینده دانشجویان را پیش بینی کردیم، گفت: مرداد ماه سال جاری در خصوص وضعیت ترم آینده تصمیم گیری خواهد شد. تاریخ انتشار: 12:39 - 07 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۱۵۷۰

خبرگزاری میزان - علی‌اکبر حق‌دوست در نشست مشترک مسؤولان، مدیران و کارشناسان دو معاونت " فرهنگی و دانشجویی" و " آموزشی" وزارت بهداشت با محوریت بازگشایی دانشگاه‌های علوم پزشکی با بیان این‌که مبارزه و کنترل آسیب‌های اجتماعی در لایه سطحی نباید متوقف شود، گفت: میزان قحطی‌ها و مرگ‌ها به دلیل سوء تغذیه در کره جنوبی در حدود دهه ۱۹۴۰، قبل از این که به این وضع در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی برسد غوغا می‌کرد در همین زمان خودکشی در این کشور حدود چهار در ۱۰۰ هزار نفر در سال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که سه سال قبل این عدد در کره‌جنوبی به بالای ۳۰ رسیده بود به نحوی که در دسامبر هر سال که امتحان کنکور کره برگزار می‌شود بالغ بر ۵۰۰ نفر خودکشی می‌کنند و مواردی را داریم که اعضای یک خانواده با هم دست به خودکشی می‌زنند. این نشان می‌دهد صرف موثر بودن امکانات مشاوره‌ای، روانپزشکی و درمانی در پیشگیری از خودکشی به تنهایی نمی‌توانند این موضوع را حل و فصل کنند.

وی در خصوص راه کار‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی به انجام کار در دو سطح مجازی و حضوری اشاره کرد و گفت: در سطح مجازی بهترین اساتید کشور را که می‌توان دعوت کرد تا در دانشگاه مجازی یک دوره آموزشی برگزار شود.

بشیتر بخوانید: توصیه‌های بهداشتی برای ذبح دام در آستانه عید قربان

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: در مکانیسم‌های معاونت آموزشی بعد از آماده شدن دوره، سعی می‌کنیم همه اساتید دانشگاه را ترغیب و تهیج کنیم تا این کورس‌آنلاین را ببینند و از معاونان فرهنگی و دانشجویی و آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی بخواهیم سالانه چند دوره از این کارگاه‌ها را برگزار کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص بازگشایی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: فرآیندی در حال بررسی است که در سه سناریو در خصوص روند بازگشایی دانشگاه‌ها (اگر ایپدمی از این بدتر شد، در همین شرایط باقی ماند و یا بهتر شد) تصمیم گیری شود تا بر این اساس ببینیم ترم آینده را با چه مشخصاتی باید مدیریت کرد.

حق‌دوست افزود: بنا است در مردادماه این سه سناریو، تهیه شود. یکی از راه کار‌های جدی این است که تعداد دانشجویان جدیدالورود را در ترم مهر تا حد امکان کم کرده و در سنجش و پذیرش تعداد دانشجویان ورودی ترم مهر را به حداقل برسانیم. البته این تصمیم در دفترچه کنکور نیز وارد شده است و ورودی‌ها بیشتر به سمت بهمن سوق داده می‌شود.

وی ادامه داد: در خصوص فارغ‌التحصیل کردن دانشجویان نیز تلاش ما بر فارغ‌التحصیلی زودتر است و تصمیم اخیر که رزیدنت‌ها را یک‌ماه و نیم زودتر شناسایی و فارغ‌التحصیل اعلام کنیم نیز بر همین اساس است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به جایگاه دانشگاه‌های نسل چهارم، بیان داشت: دانشجو و استاد ما باید آسیب‌های اجتماعی را بشناسند و برای حل مشکلات راه حل ارایه دهند ما در جلسه معاونان آموزشی و فرهنگی و دانشجویی می‌خواهیم بگوییم برای دغدغه‌مند کردن دانشجو چه باید کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت دانشگاه معاون آموزشی وزارت بهداشت دانشگاه ها ترم آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتا نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، مهدی اسعد امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران، ۱۰ هزار کلاس درس فیزیکی با هزار و ۸۰۰ فضای آموزشی در استان وجود دارد، اظهار کرد: در استان حدود هزار کلاس نیاز است که ۵۰۰ کلاس درس نیازمند تخریب بازسازی و ۵۰۰ کلاس جدید نیز باید احداث شود.

وی ادامه داد: مصوباتی در سفر اول و دوم جذب شده است، اما هدف اداره نوسازی و توسعه مدارس جذب حداکثری خیرین مدرسه‌ساز در ایجاد فضاسازی ایمن برای دانش‌آموزان استان است.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: طرح شناسنامه فنی آموزشی، تربیتی و ورزشی که در سال ۹۱ و ۹۲ تهیه شده است که نیازمند به‌روزرسانی است، در حال حاضر به دلیل شاخص پراکندگی سرانه آموزشی در برخی از مناطق استان سرانه آموزشی بیشتر از سرانه کشوری و حتی در برخی مناطق استان کمتر از این مقدار است، به‌روزرسانی این شناسنامه فنی می‌تواند عدد سرانه فضاهای آموزشی را به‌صورت واقعی‌تر نشان دهد.

اسعد با اشاره به این که ۱۳ هزار واحد مسکونی در منظریه قرار دارد، تاکید کرد: در شهرک منظریه شهرکرد عدد سرانه در نقطه سیاه یعنی کمتر از سه متر مربع به ازای هر دانش‌آموز قرار دارد، در حال حاضر فقط سه مدرسه در این شهرک وجود دارد که این تعداد باید به ۱۶ مدرسه برسد.

وی اضافه کرد: در استان ما با توجه به شرایط آب‌وهوایی استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی فقط در زمینه وسایل گرمایشی صورت می‌گیرد و هدف از این استاندارسازی این است که دیگر شعله آتشی در مدارس وجود نداشته باشد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی، گفت: حدود ۱۰ هزار کلاس درس نیازمند استاندارسازی وسایل گرمایشی هستند که هشت هزار کلاس درس استاندارسازی شده است و در سال جاری در قالب طرح شهید عرب و اعتبارت دولتی حدود ۴۰۰ کلاس درس دیگر نیز استاندار سازی می‌شوند.

اسعد با اشاره به مدارس کانکسی در چهارمحال‌وبختیاری، ادامه داد: ۱۹ مدرسه کانکسی در استان وجود دارد که در قالب طرح شهید پناهی ده مدرسه در حال ساخت است و نه مدرسه دیگر به‌خاطر مشکل تملک زمین هنوز به صورت کانکسی هستند.

وی اظهار کرد: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتاً نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: سفر اول ریاست جمهوری حدود ۲۶۰ میلیارد تومان و در سفر دوم ۶۰۰ میلیارد تومان به نوسازی مدارس اختصاص داده شد.

اسعد با اشاره به نوسازی سرویس‌های بهداشتی در مدارس گفت: در دوسال کرونا به زیر بنای مدارس به خصوص سرویس‌های بهداشتی لطمه‌های زیادی وارد شد، در سال ۱۴۰۲ یک بخشی از این سرویس‌های بهداشتی که دارای اولویت بودند، نوسازی و بهسازی شدند همچنین در حال حاضر هیچ‌گونه مدرسه فاقد سرویس بهداشتی وجود ندارد.

کد خبر 747891

دیگر خبرها

  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • برگزاری دوره آموزشی طرح معراج در فرخ شهر
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد