Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی از بدهی ۶۷ میلیارد تومانی این بنیاد به مراکز آموزش عالی استان خبر داد.

مرتضی انصاری فر هفتم مردادماه در نشست مطبوعاتی با اشاره به عقد تفاهم نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با وزارت راه و شهرسازی به جهت ساخت ۲۰ هزار مسکن ارزان قیمت ویژه خانواده شهدا و ایثارگران کشور بیان کرد: این تفاهم ویژه سه استان کرمانشاه، خراسان جنوبی و استان مرکزی است که درصدد برگزاری جلسات و واگذاری زمین در این حوزه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی جزو چهار استان برتر کشور در حوزه تامین مسکن ویژه خانواده شهدا و ایثارگران است، افزود: در حال حاضر پروژه ۲۶۴ واحدی با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال ساخت است که عملیات اجرایی آن با وجود شرایط خاص کنونی و افزایش قیمت مصالح ساختمانی به هیچ عنوان متوقف نشد.

انصاری فر تصریح کرد: با مصوبه هیات دولت، اخیرا وام مسکن نیز برای خانواده ایثارگران و شهدا نیز افزایش یافته است به طوری که در شهرهای بیش از یک میلیون نفر ۱۶۰ میلیون تومان، برای شهرهای کمتر از یک میلیون نفر ۱۲۰ میلیون تومان، برای سایر شهرها ۱۰۰ میلیون تومان و برای نقاط روستایی ۸۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به عقد تفاهم نامه با وزارت صمت به منظور اشتغالزایی خانواده شهدا و ایثارگران، اظهار کرد: یکی از مشکلات بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور پرداخت نشدن پاداش پایان خدمت شهدا و ذخیره مرخصی شهدا از سال ۹۵ تا ۹۸ بود که این مطالبات با معوقات ماده ۳۸ قانون برنامه و بودجه در کشور به هفت هزار میلیارد تومان می رسد و سهم استان مرکزی از این میزان مطالبات قابل توجه است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی افزود: ذخیره مرخصی شهدا، پاداش پایان خدمت شهدا و معوقات ماده ۳۸ به ترتیب شامل ۴۵۸ نفر، ۱۰۰ خانواده و 1051 نفر می شود که تا پایان سال ۹۷ یک سوم ذخیره مرخصی و بخشی از معوقات ماده ۳۸ و تمامی پاداش پایان خدمت پرداخت شده و پرداخت مطالبات سال ۹۸ نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به بدهی کلان بنیاد شهید به مراکز آموزش عالی استان مرکزی اظهار کرد: بنیاد شهید استان ۶۷ میلیارد تومان به مراکز آموزش عالی بدهی دارد که ۶۴ میلیارد تومان آن متعلق به دانشگاه آزاد است.

انصاری فر در خصوص چالش های موجود در حوزه بیمه تکمیلی خانواده شهدا و ایثارگران استان مرکزی بیان کرد: سال گذشته در این حوزه چالش های بسیاری وجود داشت، مقرر بود که سه هزار میلیارد تومان اعتبار ویژه این حوزه فراهم شود و ماهانه ۲۵۰ میلیارد تومان نیز پرداخت شود، اما تنها سه ماه پرداخت شد و همین امر باعث شد که بسیاری از مراکز درمانی اقدام به لغو قرارداد کنند، اما اواخر سال گذشته با تلاش های فراوان مشکل حل شد و با پرداخت تمامی فاکتورهای بیمه خانواده های شهدا در حال حاضر صورت وضعیت به روز است و امسال نیز مقرر است که اعتبارات حوزه بیمه از طریق منابع حاصل از هدفمندی یارانه ها تامین شود.

وی با اشاره به تلاش های انجام شده جهت اجرایی شدن پرداخت حقوق جانبازان فاقد شغل گفت: درصدد تامین اعتبار این طرح هستیم تا جانبازان بالای ۶۰ سال بتوانند از این مزیت بهره مند شوند، البته استان مرکزی در این حوزه پیشرو بوده است به طوری که در سال ۹۸ حدود ۱۹۱ نفر و در سه ماهه نخست سال ۹۹ نیز ۹۳ نفر مشمول این طرح شدند و ۲۰۰ نفر نیز در صف دریافت حقوق هستند.

انصاری فر با بیان اینکه استان مرکزی ۳۰ جانباز قطع نخاع، ۱۱ جانباز شیمیایی حاد و ۱۱۹ جانباز شیمیایی با شرایط متوسط دارد که از طریق بیمه دی خدمات بهداشتی و درمانی دریافت می کنند، پیگیری جهت تامین واکسن آنفلوآنزا و آزادسازی سهام بانک دی ایثارگران را از دیگر اقدامات در دست اقدام مجموعه بنیاد شهید دانست.

وی اضافه کرد: تمامی امور بانکی بنیاد شهید از طریق بانک دی انجام می شود و تلاش بر این بود که در استان ها نیز چنین اقدامی صورت گیرد که به دلیل نداشتن شعبه از این بانک در تمامی شهرستان ها موافقت از سوی استان مرکزی صورت نگرفت بر همین اساس با موافقت بانک مرکزی مقرر است که باجه یا گیشه ای از این بانک در ادارات بنیاد شهید مستقر شود که به صورت پایلوت، اینکار از استان مرکزی و شهرستان های خمین و ساوه و استان سمنان آغاز خواهد شد که تمامی خدمات این بانک از طریق این باجه در ادارات بنیاد شهید شهرستان ها ارائه خواهد شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی آماده سازی پروژه توانبخشی، آغاز عملیات اجرایی مناسب سازی ساختمان بنیاد شهید شازند، استانداردسازی ناوگان خودرویی بنیاد در استان، تخریب و نوسازی کامل ساختمان بنیاد شهید اراک را از جمله اقدامات انجام شده و در دستور کار مجموعه دانست.

وی با اشاره به شیوع کرونا و اقدامات حمایتی بنیاد شهید گفت: در روزهای اولیه شیوع بیماری و انجام طرح مومنانه، ۳۸۰ بسته حمایتی برای جانبازان بویژه جانبازان زیر ۲۵ درصد و کارت بن خرید فروشگاه به میزان ۵۰۰ هزار تومان، همچنین بسته های بهداشتی برای جانبازان ضایعه نخاعی و شیمیایی و توزیع ۲۰۰ بسته اقلام بهداشتی توسط بانک دی انجام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد شهید استان مرکزی استانی فرهنگی و هنری کروناویروس بنیاد شهید و امور ایثارگران خانواده شهدا و ایثارگران ایثارگران استان مرکزی مراکز آموزش عالی میلیارد تومان میلیون تومان انصاری فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غفلت از سرکشی به والدین شهدا پذیرفتنی نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر سلمانی روز پنجشنبه در جلسه تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی در شهرستان سراب، افزود: همواره و تحت هر شرایطی دیدار با خانواده‌های بزرگوار شهدا باید در اولویت برنامه‌های خادمان این خانواده‌ها در بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد و هیچ یک از مدیران شهرستانی نباید اجازه دهند در لابلای مشغله‌های روزمره، پدران و مادران شهدا مورد کم مهری قرار بگیرند.

وی، رؤسای ادارات شهرستانی بنیاد در سطح آذربایجان شرقی را مکلف به اختصاص حداقل یک روز از هفته برای دیدار با خانواده‌های بزرگوار شهدا دانست و اظهار کرد: در انجام این وظیفۀ مهم نیز باید اثربخش بودن و کیفیت دیدارها مد نظر باشد و مسائل و مشکلات خانواده‌های بزرگوارِ دیدار شونده، شناسایی و احصاء شود و تا حصول نتایج مطلوب و رفع مشکلات، درخواست‌ها و مسائل مطرح شده مورد پیگیری قرار گیرد.

سلمانی با تاکید بر اینکه باید قدر مادران و پدران شهدا را بدانیم، ادامه داد: متأسفانه روزی نیست که برخی از پدران و مادران بزرگوار شهدا را از دست می‌دهیم و از این رو باید همان‌هایی را که در قید حیات هستند، پاس داشته و تکریم کنیم.

وی هدف از طراحی و اجرای نشست‌های منطقه‌ای را بررسی موانع، مشکلات و چالش‌ها برای پیدا کردن راه‌های بهبود و تحول خدمت رسانی در سال ۱۴۰۳ دانست و خواستار اهتمام همکاران شهرستانی بنیاد به مطالعه دقیق دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی شد و گفت: تسلط به دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها علاوه بر مطلوب شدن و سرعت گرفتن آهنگ خدمات رسانی به جامعۀ معزّز ایثارگری، رضایتمندی بیش از گذشتۀ خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران را به دنبال دارد.

کد خبر 6088633

دیگر خبرها

  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • ایثارگران اسوه عزت و پایداری انقلاب هستند
  • شهدا سرمایه اصلی نظام هستند
  • خانواده‌های شهدا سنگربان انقلاب هستند
  • غفلت از سرکشی به والدین شهدا پذیرفتنی نیست
  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست