Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: پیروز حناچی، شهردار تهران که مهمان سومین قسمت از برنامه «فرمول یک» ویژه معرفی چهره‌های مردمی بود درباره انتشار عکس کیکی که در بهشت زهرا بریده شد، توضیح داد: البته تولد نبود. قبل از کرونا بنا داشتیم برنامه‌ای برای تشکر از زحمات همه کسانی که در این امر بزرگ زحمت کشیده بودند، داشته باشیم. قرار نبود من شرکت کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همکارانم این برنامه را تدارک دیده بودند. این عکس یک صدم اتفاقی بود که آن روز افتاد. بقیه موارد تقدیر از زحمات کسانی بود که با رعایت فاصله اجتماعی نشسته بودند و برنامه را می‌دیدند. فضای رسانه‌ای بی رحمانه نقد می‌کند. این نقد هم براساس استنباط شخصی است که اولین پیام را منتشر می‌کند. لزوما هم آن پیام به معنای پیام درست نیست.

او تاکید کرد: کیک به مناسبت پنجاهمین سالگرد تاسیس بهشت زهرا توسط مدیرعامل بهشت زهرا تهیه شده بود. چیزی به نام تولد در کار نبود. می‌توانست بهتر از این هم باشد. یکسری از انتقادات شاید به جا هم بود. ما لزوما همه بزرگداشت‌ها را با کیک برگزار نمی‌کنیم. ضمن اینکه شرایط کرونایی هم بود. هدف این برنامه تقدیر از زحمات همکارانمان در بهشت زهرا بود که در سخت‌ترین شرایط و همین حالا هم به شکل دو برابر شرایط عادی کار می‌کنند. محیط کارشان قرنطینه‌ای است که بایستی حضور داشته باشند. خطر می‌کنند و ما وظیفه داریم زحماتشان را پاس بداریم و یاد کنیم از کسانی که سنگ بنای خیررا گذاشتند.

او در ادامه گفت: مردم شریفی داریم که در سخت‌ترین شرایط بار‌ها وبار‌ها نشان داده اند که اگر صداقت ببینند پاسخ درخور می‌دهند. فکر می‌کنم وظیفه همه ما این است که آن کاری که در این شرایط سخت تحریم‌های ظالمانه وشرایط اقتصادی نامناسب از دستمان برمی آید برای همدیگر بکنیم.

حناچی افزود: کرونا که آمد ما عملا از دوم اسفند شاید بعد از وزارت بهداشت دومین سازمان درگیر در موضوع کرونا بودیم، از نظر ماموریت ها، وسعت و فضایی که در خدمات شهری در آن درگیر بودیم. همه حوزه‌های خدمات شهری در این مسئله درگیرشدند. آتش نشانی، مترو، بهشت زهرا و همه درگیرشدند و حتی فضای سبز هم در این زمینه بسیار درگیر بود. آمار نسبتا بالایی ابتلا در بخش اداری در دوره اول داشتیم که به دلیل مواجهه مستقیم با مردم بود که زود کنترل شد.

شهردار تهران یادآور شد: یکی از مواردی که با آن مواجه شدیم زباله‌های عفونی بود که تا قبل از شرایط کرونا به این شدت نبودند. نخستین دستگاهی که پیشنهاد داد در فضا‌های عمومی ماسک اجباری شود شهرداری تهران بود. پیشنهاد ما در ستاد ملی کرونا مطرح شد و شرایط آن را هم فراهم کردیم. در همه ایستگاه‌ها ماسک به قیمت قابل قبول عرضه می‌شود. درصورتی که در ابتدا اینطور نبود. در ستاد کرونا گفتیم اگر می‌خواهید فاصله اجتماعی رعایت شود ظرفیت فعلی ناوگان باید سه برابر شود و چنین امکانی نداریم. گفتیم روش‌های دیگر هم هست. وزیر بهداشت هم از این پیشنهاد استقبال کرد. اوایل به شکل اجبار نبود. به صورت الزام بود. رفته رفته به سمت اجبار رفت. همه دنیا همین قاعده را در پیش گرفتند که تاثیر زیادی هم در کنترل ابتلا دارد.

حناچی با بیان اینکه همچنان سه شنبه‌ها دوچرخه سواری می‌کنم، اضافه کرد: کار سختی نیست و اتفاقا تجربیات دنیا نشان داده است که یکی از راه‌های رعایت فاصله اجتماعی حمل و نقل با دوچرخه است. اتفاقا سازمان‌های بهداشت جهانی هم توصیه می‌کنند. میزان استفاده از دوچرخه در کشور‌های دیگر هم رو به افزایش بوده است. در کشور خودمان هم آمار افزایش پیدا کرده است. آمار دقیق نگرفتم، اما در روز‌های اول کرونایی چندبرابر افزایش دوچرخه سواری را داشتیم.

او درباره فراهم سازی فضای تردد دوچرخه در سطح شهر گفت: باید تقاضا وجود داشته باشد. به قضیه دوچرخه سواری نباید تنها به تاثیر در حوزه حمل و نقل توجه کرد. حتی اگر با نگاه سلامت هم نگاه کنیم موضوع موثری است. زندگی شهری و شهرنشینی عارضه‌هایی دارد. کم تحرکی و دیابت از عارضه‌های آن است. با این نگاه هم دوچرخه یک وسیله کم عارضه و پربازده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: شهر ما شیب دارد درست است. نمی‌گوییم همه نیاز‌های روزانه را با دوچرخه رفع کنید. مسیر ۵ تا ۷ کیلومتر را توصیه می‌کنند. از خانه تا اولین ایستگاه مترو و بعد وصل شدن به شبکه حمل و نقل عمومی مترو یا اتوبوس توصیه می‌شود. شاید در کشور ما سوار دوچرخه شدن خلاف عرف عمومی بود. در دنیا این کار کاملا موثر است. در کشوری مثل هلند و شهری مثل آمستردام تعداد دوچرخه‌ها از تعداد شهروندان بیشتر است. کشور‌های دیگری هم در کلانشهر‌های خود تا ۵ درصد از حمل و نقل عمومی به استفاده از دوچرخه اختصاص دارد.

او درباره مهندس بهنام اتابکی که به دلیل کرونا فوت کرد، گفت: از سال ۶۳ با یکدیگر در دانشگاه و دوران جنگ با یکدیگر رفاقت داشتیم. زحمت کش و در اعتقاداتش محکم بود. اگر مردم به تپه‌های عباس آباد می‌روند و لذت می‌برند، روی پل طبیعت می‌روند، کنار پارک آب و آتش و بوستان حضرت ابراهیم (ع) در حقیقت یادگار زحمات او و همکارانش است که امیدواریم ذخیره آخرتشان باشد.

علی ضیا، مجری برنامه در ادامه گفت: یکبار روی آنتن با شما شوخی کردم. یک جمله‌ای در خبرگزاری‌ها از شما منتشر شده بود که به شهردار سارایوو پیشنهاد داده بودید که اگر خواستید مشکل آلودگی هوایتان را ما حل می‌کنیم.

حناچی هم پاسخ داد: قصه اینطور نبود. ما در مجموعه شهرداران او را دعوت کرده بودیم و در شرایطی صحبت کردیم که هنوز اینورژن (وارونگی دما) نداشتیم. مصاحبه ما یا خبر وقتی پخش شد که در اوج شرایط اینورژن و وارونگی هوا در پاییز بودیم. او گفت ما در سارایوو آلودگی داریم. من تعجب کردم از آن جایی که سارایوو در دل جنگل‌های اروپا است. او گفت در زمستان‌ها چوب و مازوت مصرف می‌کنیم و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی باعث می‌شود زمستان‌های آلوده‌ای داشته باشیم ما هم شرکت کنترل کیفیت هوایی را داریم و من اشاره کردم که ما در زمینه کنترل آلودگی روش‌هایی را امتحان کرده ایم. نموار دو دهه ما در زمینه آلودگی‌ها کاهنده است، اما میزان مصرفمان در حال افزایش است. میزان کاهش از میزان آلایندگی کمتر است و هنوز آلودگی را حس می‌کنیم. اگر شتاب را بیشتر کنیم و میزان آلاینده‌ها را کمتر کنیم تاثیراتش را حس می‌کنیم.

بیشتر بخوانید:
کادر درمانی درگیر با کرونا و وعده ارائه تسهیلات رایگان طرح ترافیک
شهردار تهران توضیح داد: در زمان کرونا بخش‌های اداری با ۵۰ درصد نیرو و ظرفیت کار می‌کردند و دورکاری داشتیم. ولی بخش‌های خدماتی اینطور نبودند و همه سرکارشان حاضر بودند. طوری بود که سرویس و خدمات را در ۱۳ فروردین هم داشتیم. اتفاق نادری هم در ایران افتاد. مردم در روز ۱۳ فروردین ماه همکاری کردند. روز نادری در تاریخ معاصر ایران بود.

او در پاسخ به این پرسش که چهره مردمی ایران را چه کسی می‌داند، گفت: ترجیح می‌دهم اسم فردی را نگویم. ولی علاوه بر کادر درمان، گروه دیگری هم در مدت تعطیلات نوروز تلاش می‌کردند. قشری بودند که معمولا هم نامی از آن‌ها برده نمی‌شود. پاکبان‌های شهرداری و کسانی که زباله‌های عفونی را از سطح شهر جمع آوری می‌کردند. بچه‌های آرادکوه. بخش عفونی آرادکوه. بچه‌هایی که در بخش عفونی کار می‌کنند شرایط سخت تری را در این روز‌ها تحمل می‌کنند. من این ویژگی را به همه عزیزانی تقدیم می‌کنم که درمرکز دفن زباله‌های عفونی فعالیت می‌کنند.

حناچی در پایان گفت: شرایط کرونایی باعث شد قدر خیلی از نعمات مثل دست دادن و درآغوش کشیدن عزیزانمان، نفس کشیدن بدون ماسک و قدر سلامتی و درکنار یکدیگر بودن را بدانیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: حناچی شهردار تهران جشن تولد بهشت زهرا صراط شهردار تهران بهشت زهرا حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۸۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، آیین بزرگداشت روز ملی خلیج فارس و تقدیر از برگزیدگان جشنواره کیش بهشت خانواده برگزار شد.

فاطمه حسینی از بندرعباس، مرتضی رحمتی از تهران و مهدی قنواتی از اهواز در بخش طراحی پوستر عناوین اول تا سوم بخش جوایز ملی را کسب کردند.

نگین استادی نیز جایزه بخش ویژه آزاد را کسب کرد و در بخش ویژه کیشوندی نیز عاطفه چراغ چشم دیپلم افتخار دریافت کرد.

هیات داوران در بخش فیلم ۱۰۰ ثانیه ای هیچ اثری را برای کسب رتبه نخست اعلام نکردند.

آیدا حافظی از تهران مقام دوم و سمیه محمدی از کیش و علی اشرف از تهران نیز مقام سوم مشترک را کسب کردند.

حسن جمشیدی از تهران در بخش ویژه آزاد و مهدی کشتکار نیز در بخش ویژه کیشوندی دیپلم افتخار را کسب کردند.

سید حسن حسینی از تهران، علی خوانین از شیراز و امیر عنایتی از تهران عناوین اول تا سوم بخش عکس را در حوزه جوایز ملی کسب کردند.

امین رحمانی از تاکستان در بخش ویژه آزاد و جابر غلامی نیز در بخش ویژه کیشوندی تندیس و دیپلم افتخار جشنواره را دریافت کردند.

امین رحمانی از تاکستان، وجیهه شکاری آذر و محمود خاکباز از کیش نیز در بخش عکس موبایلی دیپلم افتخار دریافت کردند.

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم گرامیداشت فردوسی ترکمن‌ها در همه شهرستان‌های گلستان
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • برگزاری مراسم گرامیداشت تولد مختومقلی فراغی شاعر ایرانی قوم ترکمن در همه شهرستان‌های گلستان
  • برگزاری مراسم گرامیداشت تولد مختومقلی فراغی شاعر شعر ترکمن در همه شهرستان‌های گلستان
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • برگزاری روانشناسی خودمانی در بهشت مادران
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد