Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی گفت: دستاوردهای فناورانه و پژوهشی جهاد دانشگاهی در سطح کشور و استان و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان یکی از شاخص ترین اقدامات این نهاد در عرصه علمی و دانشگاهی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی آذربایجان‌غربی، «حجت‌الاسلام دکتر سیدمهدی قریشی»، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه اظهار کرد: دستاوردهای فناورانه و پژوهشی جهاد دانشگاهی در یادها مانده و مایه افتخار است که امید است جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف با تلفیق تحقیق و پژوهش با صنعت و تکنولوژی و نخصص متعهدانه جوانان زمینه رشد علمی در کشور را پیش از پیش فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جهاد دانشگاهی می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی خود و با بهره.گیری از اساتید مختلف و نخبگان علمی در رصد و شناسایی نیاز های مختلف جامعه در همه ابعاد پیشرو باشد و با تغذیه فکری مناسب با پشتوانه دقیق علمی در حوزه مشکلات اجتماعی، فرهنگی و حتی اقتصادی به خوبی ایفای نقش کند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی ادامه داد: جهاد دانشگاهی می‌تواند به عنوان مولد افکار جدید علمی و کاربردی کردن استعدادهای نسل جوان و  جدید و همراهی با تکنولوژی‌های به روز در جهان با داشتن پشتوانه اعتقادی و ایمانی خود را به عنوان نهادی متمایز در حوزه فعالیتی خود در جامعه اسلامی مطرح و اثبات کند و به حمدالله قدم‌های خوبی در این مسیر نیز برداشته شده که امید است تداوم پیدا کند.

وی عنوان کرد: تربیت نیروهای کارآمد و متعهد جوان که دارای تخصص کافی باشند یکی از بنیادی‌ترین اقدامات و دلایل پیشرفت و تعالی جوامع به حساب می‌آید که در این راستا جهاد دانشگاهی نیز به مانند سایر نهادهای انقلابی باید وظیفه خود را در تربیت چنین نیروهای انقلابی به خوبی انجام دهد، بنابراین امید است که همانند سال‌های پیش و قوی‌تر از آن به این مسأله مهم و راهبردی توجه ویژه‌ای شده و یکی از دغدغه‌های اصلی نظام اسلامی با دارا بودن نیروهای متخصص، متعهد و کارآمد که پشتوانه اعتقادی و تقوا را در خود تثبیت کرده باشند، تأمین کند.

حجت‌الاسلام قریشی تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص جغرافیایی آذربایجان‌غربی در کنار وجود اقوام و ادیان مختلف ظرفیت بسیار بزرگی برای کار و تلاش و تحقیقات علمی و بهره‌مندی از دانش کشورهای همسایه فراهم است که یکی از اولویت‌های اصلی جهاد دانشگاهی می‌تواند شناخت کامل شرایط موجود و تدوین چشم‌انداز علمی و پژوهشی در عرصه‌های مختلف پیشرفت استان باشد پس انتظار می‌رود وظایف و رسالت‌های جهاد دانشگاهی در آذربایجان‌غربی بر اساس اولویت‌های استان تدوین و اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی با اتکا به اعتماد به جوانان متعهد و متخصص در مسیر تحقق بیانیه گام دوم انقلاب حرکت کرده است خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی و علمی که باید جهادگرانه در عرصه علم و پژوهش تلاش کند وظایف بسیار مهمی در عمق‌بخشی اندیشه‌های علمی در کشور دارد و کارهای جدید، نوآورانه و ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به جوانان و مخترعین و مبتکرین می‌تواند در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که اصلی‌ترین مطالبه مقام معظم رهبری محسوب می‌شود نقش مهم و تأثیرگزاری داشته باشد.

امام جمعه ارومیه گفت: در کنار آن تلاش جهادی مدیران و مسئولین جهاد دانشگاهی می‌توانند در همراهی سایر دستگاه‌های اجرایی و نهاد ها بسیار مؤثر باشد، پس انتظار می‌رود مدیران جهاد دانشگاهی در طلیعه گام دوم انقلاب فعالانه‌تر و بیشتر از قبل در مسیر تحقق مطالبات مقام معظم رهبری در افق درخشان نظام مقدس جمهوری اسلامی قدم برداشته و برای رسیدن به قله‌های پیشرفت و موفقیت تمام توان خود را به کار بگیرند.

پایان پیام/322

منبع: شبستان

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی آذربایجان غربی جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا مظفر در مراسم یادواره ۴۹ شهید فرهنگی استان زنجان، با تاکید بر اینکه جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور از وظایف ما در برهه کنونی است، گفت: باید تلاش کنیم فاصله‌ای که بین نسل امروز و نسل گذشته در دفاع‌مقدس افتاده با برگزاری چنین برنامه‌هایی و ارتباط دانش‌آموزان با خانواده شهدا و تکریم و تحلیل از مقام آنان را پر کنیم.

وی افزود: وظیفه داریم مصادیق گذشت و ایثار و همچنین ایثارگری شهدا را به نسل جدید تبیین کنیم و مطالبه شهیدان و خانواده شهدا ادامه مسیر شهدا و پیروی از مقام معظم رهبری است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: شهادت معامله دو جانبه با خداست چرا که خداوند فرموده است هر کس با جان و مال خود در راه خدا با دشمنان بجنگد در مقابل، خداوند به او سعادت ابدی و حیات جاودان عنایت می‌کند.

وی با بیان اینکه مشتری واقعی سرمایه انسان یعنی جان او خداوند است که به بهای بهشت خریداری می‌شود، افزود: خانواده شهدا نیز که صبر بر این مصیبت عظیم دارند نیز برنده‌اند چرا که خداوند در آیه ۱۵۷ سوره بقره بر آنها سلام و درود و رحمت می‌فرستد که این امر بسیار مرتبه بالا و بزرگی است.

مظفر با تاکید بر اینکه خانواده شهدا مانند خود شهید برنده هستند زیرا شهدا قدرت شفاعت دارند و در برزخ و قیامت نیز نقش ایفا می‌کنند تا خانواده خود را شفاعت کنند، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: خداوند به خانواده شهدا می‌گوید من خلیفه شهید پس از او در خانواده هستم؛ هرکس خانواده شهید را شاد کند مرا خوشحال کرده است و هر کس شهید را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است.

وی با بیان اینکه مادران شهدا به خاطر اسلام از بزرگ‌ترین سرمایه خود یعنی فرزندان‌شان گذاشتند، یادآور شد: در برابر این موضوع وظیفه ما مسئولان و مردم توسعه و ترویج فرهنگ شهادت است که یکی از اقدامات در این مسیر برگزاری یادمان‌ها و مراسم‌های گرامیداشت شهدا است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال ۸۹ حدود ۱۲ سیاست اجرایی مهم را در حوزه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردند، گفت: بند ۶ این سیاست‌های ابلاغی تاکید دارد که در شرایط مساوی مدیریتی، اولویت با فرزندان شهدا و خانواده شهدا باشد که باید تلاش کنیم این بند به خوبی اجرا شود.

مظفر با توضیح اینکه آموزش‌وپرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش‌وپرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتظامی و نظامی بوده است، گفت: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

کد خبر 6095152

دیگر خبرها

  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا
  • آذربایجان‌غربی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشست
  • آذربایجان‌غربی در سالروز شهادت امام صادق (ع) به سوگ نشست
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • دیدار معلمان و فرهنگیان نمونه با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد