Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی آذری تهیه‌کننده رادیو گیلان به عنوان یکی از داوران بخش نمایش‌های رادیویی جشنواره 2020 ABU Prizes انتخاب شد.

به گزارش  گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛مهدی آذری تهیه‌کننده صدای مرکز گیلان به عنوان یکی از چهار داور بخش نمایش‌های رادیویی جشنواره 2020  ABU Prizesبرگزیده شدو

وی در این بخش در کنار داورانی از کشورهای ژاپن، میانمار و انگلستان به بررسی و گزینش نمایش‌های رادیویی حاضر در جشنواره امسال می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی متولد سوم اردیبهشت 1357 در رشت بوده و از 11 سالگی کار حرفه‌ای تئاتر و همکاری با رادیو را شروع کرده است؛ از 1373 همکاری دائم با رادیو داشته و در کارنامه هنری‌اش، تولید آثار مختلف همچون فیلم کوتاه، کار رادیو، نمایش و تئاتر به چشم می‌خورد.

آذری در سال‌های اخیر با ایجاد پیوستگی میان دانش نمایش با علم نمایش رادیویی به سبکی به نام نمایش رادیویی مدرن رسیده، سبکی که از 2016 در سطح بین‌المللی مورد توجه قرار گرفته است.

این تهیه‌کننده موفق رادیو گیلان تاکنون دو بار تندیس بهترین نمایش رادیویی ABU را به دست آورده و از دیگر افتخارات او می‌توان به دو بار تقدیر نمایش رادیویی در همین جشنواره، نامزدی کسب رتبه برتر در جشنواره تخصصی نمایش‌های رادیویی لندن، دو بار جایزه کاسپین دریمز (رویاهای خزری) روسیه و دو بار جایزه بهترین اثر جشنواره نمایش‌های رادیویی پاریس اشاره کرد.

او همچنین دو بار به عنوان داور در جشنواره بین‌المللی نمایش‌های رادیویی لندن انتخاب شده است.

گفتنی است جشنواره 2020  ABU Prizesبزرگ‌ترین جشنواره رسانه‌ای دنیا محسوب می‌شود زیرا از نظر جغرافیایی پهنه گسترده‌ای را در بر گرفته و سه چهارم مردم کره زمین بیننده و شنونده شبکه‌هایی هستند که عضو ABU  به شمار می‌روند.

در حال حاضر شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی از 157 کشور عضو جامعه برودکست آسیا و اقیانوسیه هستند، کشورهایی که تنها در این دو قاره نبوده و برخی از آنها از قاره‌های اروپا و آمریکا نیز به عضویت ABU در آمده‌اند.

این جشنواره یکی از بزرگ‌ترین آوردگاه‌های رسانه‌ای و شاید بتوان گفتن بزرگ‌ترین محمل رقابت برنامه‌های رادیویی در سطح جهان به شمار می‌رود و داوری آثار هم دارای مراحل مختلفی است و تمام تولیدات چندین بار پالایش می‌شوند تا به مرحله داوری راه یابند.

بنابر اعلام دفتر اصلی ABU که در کوالالامپور مستقر است، برگزاری جشنواره امسال با در نظر گرفتن شرایط شیوع بیماری کرونا، در آینده نزدیک اطلاع‌رسانی خواهد شد به همین دلیل در حاضر حاضر تمام مراحل از جمله داوری‌ها به صورت آنلاین صورت می‌گیرند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مهدی آذری نمایش های رادیویی نمایش رادیویی تهیه کننده جشنواره 2020 دو بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت

جشنواره‌ها عموما عامل انگیزشی بسیار قوی برای تولیدکنندگان آثار رسانه ای، هنری و پژوهشی هستند که این تولید کنندگان تلاش دارند تا علاوه بر محک خود در بستر جشنواره با تنوع تولید و اندیشه و دیدگاه‌های متفاوت نیز در موضوعات مورد علاقه خود بیشتر آشنا شوند و بر وجوه آموزشی موجود در جشنواره‌ها در کنار مباحث رقابتی توجه دارند.

امروز، معاونت صدای رسانه ملی به مأمن و مرکز مهم در زمینه مستندسازی تبدیل شده و حامی جدی مستندسازان است. مروری بر آثار ارائه شده در این دوره از جشنواره پژواک و اذعان داوران در این عرصه به خوبی اثبات می‌کند بسیاری از برنامه سازان پیشکسوت و جوان در حوزه مستندسازی آثار فاخر و تأثیرگذاری را ساخته و به سراغ سوژه‌های ناب برای مستندسازی رفتند. 

جشنواره مستند رادیویی پژواک محملی شده تا قالب مستندسازی در رادیو احیا شود و مستندسازان رادیویی در فضایی سالم با یکدیگر رقابت کنند. همچنین در سایر شبکه‌ها نیز فضای مناسبی برای پخش آثار شاخص و برتر مستند ایجاد کرده است. نتیجه این است که امروز، برنامه‌های مستندمحور رادیو، پرشنونده هستند و به واسطه رادیو، مستند‌ها جایگاه ویژه‌ای نزد ذائقه مردم یافته است.

از سوی دیگر جشنواره پژواک فرصتی فراهم کرده تا مردم هم در این جشنواره سهمی داشته باشند. هدف از این بخش، افزایش تعامل میان برنامه سازان و مخاطبان و از سوی دیگر شناسایی افراد مستعد در این حوزه است. همچنین آثار قابل داوری در بخش مردمی نسبت به دوره‌های گذشته به لحاظ کمی و کیفی رشد داشته و این نشان می‌دهد مردم علاقمند به این قالب از برنامه سازی هستند. ضمن این که در حوزه مردمی سعی شده گونه‌های راحت مستند (مستند روایی و گزارشی) گذاشته شود تا علاقمندان به این عرصه وارد میدان شوند. بخش مردمی جشنواره پژواک در راستای نگاه تحولی معاونت صدا مبنی بر راه اندازی نهضت تولیدات مردمی است که این نگاه به جد دنبال می‌شود.

در واقع ایجاد فضای تعاملی میان مردم و مستندسازان و احترام به نظر و علاقه شنوندگان رادیو هم از دیگر مزیت‌های این رویداد است. جشنواره مستند پژواک نیز همچون بسیاری دیگر از جشنواره‌های رادیو با مشارکت عموم مردم برگزار می‌شود. به این ترتیب که برای همه مردم این امکان فراهم شد تا بهترین فیلم‌های مستند از نگاه خود را انتخاب و در این جشنواره شرکت دهند. بدون تردید نظرات مردمی نیز به تقویت فعالیت رادیو در زمینه تولید و پخش آثار مستند کمک می‌کند. 

از سوی دیگر دوری از کلیشه‌های رایج، خلق و اجرای طرح‌های نو، تحولی عمیق در محتوا و اضافه شدن بخش‌های ویژه همچون وعده صادق و... حاصل توجه جشنواره پژواک در سومین دوره است.

مراسم افتتاحیه این جشنواره همزمان با سالروز ۸۴ سالگی رادیو برپا شد و برگزیدگان بخش‌های برنامه‌های مستمر، مستند‌های مستمر، مشاغل و مستندنگاری اعلام شدند. اکنون که به روز‌های اختتامیه نزدیک می‌شویم، قرار است برگزیدگان راویان حقیقت در بخش‌های اصلی، ویژه و مردمی اعلام شود و تندیس‌های طلایی در دستان راویان حقیقت در رادیو قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • پخش شب آوا از شبکه باران
  • گالتیه: لینک شدن به میلان مایه مباهات است؛ به گمانم، آن‌ها لوپتگی را انتخاب کرده‌اند
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • اعتراض استقلال خوزستان به انتخاب داور بازی سپاهان
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • دنیا باید منتظر کسی که پول دارد بماند!/ کشتن انسان‌ها بدون ترس
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت