Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز نوآوری گمرکی با 2 هدف آموزش های تخصصی گمرک، پژوهش، مطالعه و تامین نیازهای فن آورانه گمرک کشور با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف و گمرک ایران راه اندازی شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، دراولین جلسه رسمی هیئت امنای مرکز   نوآوری امور گمرکی و مدیریت یکپارچه مرزی اساسنامه این مرکز به امضای رئیس دانشگاه صنعتی شریف و رئیس کل گمرک ایران رسید و رئیس هیئت امنا، نایب رئیس و رئیس این مرکز انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در جلسه صبح امروز با حضور روسای گمرک ایران و دانشگاه صنعتی شریف، هیئت امنای مرکز نوآوری امور گمرکی و مدیریت یکپارچه مرزی تشکیل جلسه داد و پس از امضای اساسنامه، دکتر مهدی میر اشرفی به عنوان رئیس هیئت امنا، دکترمحمد رضا موحدی نایب رئیس هیئت امنا و دکتر محمد وصال به عنوان رئیس این مرکز انتخاب شدند.
در ابتدای جلسه دکتر محمود فتوحی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف در خصوص پیشینه همکاری دانشگاه و گمرک و نقش موثر گمرک در اقتصاد کشور صحبت کرد.
 در ادامه دکتر مهدی میراشرفی، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران به اقدامات انجام شده در حوزه‌های  فناوری و نوآوری در گمرک اشاره کرد و با شرح هفت تاکید سازمان جهانی گمرک برای پیشرفت سامانه‌های گمرکی، اقدامات انجام شده در این زمینه را تشریح کرد.
 میراشرفی استفاده حداکثری از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها برای جلوگیری از توقف‌های مزاحم در فرآیند گمرکی را اصلی‌ترین نکته خواند و افزود: فرآیندهای موجود در گمرک باید به سمت غیر ملموس بودن و غیر مزاحم بودن حرکت کند.

بر اساس این گزارش این مرکز، با  2 هدف آموزش های تخصصی گمرک، پژوهش، مطالعه  و تامین نیازهای فن آورانه گمرک کشور با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف و گمرک ایران راه اندازی شده است که از 8 عضو هیئت امنای این مرکز 4 عضو ازگمرک و 4 عضواز دانشگاه صنعتی شریف هستند.

این گزارش حاکیست است مرکز نوآوری امور گمرکی و مدیریت یکپارچه مرزی در راستای مطالعه و اجرای آخرین دستاوردهای نوین گمرکی درجهان به ویژه سازمان جهانی گمرک شکل گرفته است و برای بهینه سازی  و اجرای این اقدامات  به عنوان  مرجع ملی امور گمرکی و امور یکپارچه مرزی برای همه دستگاهها ایفای نقش خواهد کرد.

گفتنی است، در اولین جلسه هیئت امنای مرکز نوآوری امور گمرکی و مدیریت یکپارچه مرزی دکتر عبدالرضا سلیمانی، مدیر کل مرکز آموزش تحقیقات و ظرفیت‌سازی گمرک، دکترمسعود نیلی رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیئت امنای مرکز، دکتر جعفر حبیبی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیئت مدیره مرکز، دکتر حسین مختاری رئیس ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف، دکتر حداد کشاورز معاون پژوهشی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف و مهندس حسین شاهرخی سرپرست توسعه بازار دانشگاه صنعتی شریف بعنوان دبیر جلسه، حضور داشتند.

انتهای پیام/4141

منبع: آنا

کلیدواژه: گمرک سامانه گمرکی دانشگاه صنعتی شریف هیئت امنای مرکز گمرک ایران عضو هیئت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران

عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم در آیین افتتاح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: یکی از برنامه های وزارت علوم موضوع راه اندازی دانشکده خانواده است که در این بین از شورای گسترش مجوز راه اندازی دانشکده خانواده را اخذ و این دانشکده در دانشگاه های شهید بهشتی، الزهرا و تهران راه اندازی می شود. 

وی بیان کرد: در برنامه تحولی به تمام دانشگاه ها موضوع اهمیت خانواده را اعلام کرده و در این خصوص ۱۵ رشته را ایجاد و راه اندازی شده است. 

عمو عابدینی افزود: دانشگاه تهران دانشگاهی مادر و در زمینه طرح تحولی و برنامه هفتم اقدامات خوبی را انجام داده است. 

تدوین سند ملی خانواده 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: سند ملی خانواده تدوین و در آینده تصویب و ابلاغ خواهد شد. 

انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در آیین افتتاح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: مسئله خانواده موضوع مهمی است و بسیاری از تهاجم های صورت گرفته فاصله از زندگی فردی و فاصله گرفتن از خانواده است.

وی بیان کرد: سند ملی خانواده تدوین و به زودی تصویب و ابلاغ خواهد شد. جنبش تعهد به خانواده موضوع مهمی است که رئیس جمهور تاکید جدی بر آن دارد.

وی ادامه داد: غرب تمایل زیادی داشته خانواده های هم جنس و انحرافی را در جهان رواج دهد و به همین دلیل باید در خصوص تحکیم خانواده به طور علمی و دقیق توجه ویژه ای داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از دانشجویان آمریکا