Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمود فتوحی امروز در مراسم رونمایی از نخستین سالنامه مهاجرتی ایران که در محل معاونت علمی با حضور معاون علمی و فناوری انجام شد، گفت: بیشترین تعداد بازگشتی ها از طرح بازگشت دانشمندان و کارآفرینان ایرانی به کشور جذب دانشگاه صنعتی شریف شده اند.

وی با بیان اینکه از سال ۹۴ تا ۹۷ نزدیک به ۱۰۰ عضو هیئت علمی به دانشگاه جذب شده اند، گفت: ۷۰ درصد این تعداد از بازگشتی های غیرمقیم به کشور بوده اند که با حمایت معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در دانشگاه فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته فتوحی، مهاجرت و بازگشت متخصصان ایرانی جزو یکی از طرح های مهم بوده که توانسته اند بعد از یکی دو سال شرکت های دانش بنیان شوند؛ این شکل ماندگاری متخصصان ایرانی غیرمقیم بهترین شکل ماندگاری بود.

وی در خصوص رصدخانه مهاجرت ایران گفت: این رصدخانه در بهار ۹۸ ایجاد شد که تدوین نخستین سالنامه مهاجرتی ایران از نتایج فعالیت آن تاکنون بوده است.

فتوحی تأکید کرد: چنین پروژه مشابهی اکنون در چین در حال پیاده سازی است که بتوانند نخبگان خود را به کشور چین بازگردانند.

وی با تأکید بر اینکه باید از پتانسیل ایرانیان مقیم خارج استفاده کنیم، گفت: کشورهای دیگر درصدد هستند این اقدام را پیاده سازی کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف افزود: کرونا به عنوان یک تهدید بود اما ما توانستیم این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم، به طوری که ۶۰ وبینار را در دانشگاه اجرا کردیم و با ایرانیان مقیم خارج ارتباط گرفتیم.

به گفته فتوحی، این فرصتی بود که در قالب بستر آنلاین از تجربیات آنها بهره ببریم.

کد خبر 4985313 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی شریف بنیاد ملی نخبگان ایرانیان خارج از کشور فرار مغزها ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان سازمان سنجش دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه ها آموزش مجازی آزمون دکتری تخصصی پروتکل های بهداشتی وزارت بهداشت معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۱۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است

گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد ۱۸۰ پروژه تعمیراتی به ظرفیت ۱۲ هزار و ۸۰۰ مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته ۱۶ هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج ۸۰ میلیون یورو ارز از کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.
شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت ۵۰ هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899609

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • نقش متخصصان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است
  • خدمات فنی و مهندسی متخصصان ایرانی ماندگار است
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم