Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@18:50:11 GMT

خواستگاری که کلاهبردار از آب در آمد

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۱۹۷۶

رئیس پلیس آگاهی فاتب از بررسی پرونده‌ای خبر داد که در آن کلاهبرداری طعمه‌های خود را در سایت‌های ازدواج و معرفی خود به عنوان شخصی صاحب منصب، انتخاب می‌کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سردار علیرضا لطفی گفت: سال‌ها پیش وقتی افراد برای انجام امورات زندگی خویش پا را از خانه بیرون می‌گذاشتند کمتر کسی به ذهنش خطور می‌کرد که روزی فرا می‌رسد که همه کار‌های خود از پرداخت اقساط ماهیانه و جابجایی پول و خرید مایحتاج زندگی تا پیدا کردن همسر را می‌توانید از گوشه اتاق خواب خود و با یک وسیله کوچک در دست انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:، اما این سهولت در انجام امور و گره خوردن فضای مجازی با ابعاد مختلف زندگی نباید ما را از این حقیقت غافل کند که این فضا نیمه تاریکی نیز دارد که به شدت مورد علاقه مجرمان و کلاهبرداران می‌باشد و وقتی با یک کلیک ساده وارد یک سایت می‌شوید محیط سایت می‌تواند به اندازه یک خیابان یا محله‌ی ناشناخته‌ی لبریز از اراذل و اوباش و مجرمان، شما را در معرض انواع خطرات قرار دهد. اتفاقی که این روز‌ها با وجود هشدار‌های مکرر پلیس آگاهی از طریق سایت‌های همسریابی برای برخی از دختران جوان رخ می‌دهد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت تصریح کرد: در جدیدترین پرونده متشکله در یکی از پایگاه‌های پلیس آگاهی ما شاهد آشنایی یک خانم جوان از طریق یکی از سایت‌های همسریابی با فرد کلاهبرداری بودیم که ضمن معرفی خود به عنوان مرد مجردی که قصد ازدواج با شاکی را دارد با اطلاع از مشکلات خانوادگی و دغدغه‌های این خانم خود را فردی صاحب نفوذ معرفی می‌کند که می‌تواند در ازای دریافت وجه مشکلات شاکیه را حل کند.

وی افزود: پس از گذشت یک ماه و دریافت نزدیک به ۲۰۰ میلیون تومان از مال باخته خانم جوان به وی شک کرده و با مراجعه به پایگاه پلیس آگاهی طرح شکایت می‌کند. اینجاست که در نهایت شگفتی همکاران من متوجه شدند تنها اطلاعاتی که شاکی از متهم دارد یک شماره تلفن می‌باشد و این خانم در حالی دویست میلیون تومان وجه نقد را ظرف مدت یک ماه آشنایی، در اختیار این فرد قرار داده که کوچکترین شناختی بیشتر از آنچه متهم در پروفایل ساختگی خود در سایت همسریابی ارائه کرده از وی ندارد.

سردار لطفی گفت: بررسی‌های انجام گرفته توسط کارآگاهان پلیس آگاهی مشخص کرد فرد مورد نظر دارای ده‌ها سابقه کلاهبرداری می‌باشد و این بار اولی نیست که با دسته گل و پروفایل ساختگی به سراغ سوژه مورد نظر خود رفته است.

وی افزود: با توجه به اینکه اکثر خانم‌هایی که در سایت‌های همسریابی عضو می‌شوند جز زنان تحصیل کرده جامعه هستند و در اجتماع حضور فعال و پر رنگ دارند انتظار می‌رود در برخورد با افراد با احتیاط بیشتری عمل نمایند، اما متاسفانه اعتماد نابجا به سایت‌های همسریابی باعث می‌شود تا این خانم‌ها براحتی در جایگاه مال باخته قرار بگیرند.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: خانم‌های جوان باید به خاطر داشته باشند سایت همسریابی مانند خیابان، پارک یا محل کار شماست که صرفا زمینه آشنایی افراد را فراهم می‌کند، اما راستی آزمایی ادعا‌های افراد با خود شماست و باید تا قبل از اطمینان از صحت ادعا‌های افراد اجازه ورود آن‌ها به زندگی شخصی خود را ندهید.

وی افزود: همیشه در جریان آشنایی با افراد مختلف نسبت به طرح پیشنهادات وسوسه انگیز مالی با دیده تردید بنگرید و محتاطانه عمل کنید. تنها راه در امان ماندن از آسیب‌های فضای مجازی رعایت تمام اصولی است که در زندگی واقعی موظف به رعایت آن‌ها هستید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: حزب الله وام حمایتی مستاجران محمود شایان کمیسیون ماده 100 توسیلیزومب روز عرفه خواستگار کلاهبردار سایت ازدواج حزب الله وام حمایتی مستاجران محمود شایان کمیسیون ماده 100 توسیلیزومب روز عرفه سایت های همسریابی پلیس آگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۱۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری سارقین طلاجات خانم های مسن کرمانی

به گزارش خبرنگار مهر، سردار ناصر فرشید، عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این باند با زیر نظر گرفتن افراد سوژه مورد نظر خود را انتخاب کرده و اقدامات بعدی را انجام می‌دادند.

وی با بیان اینکه این سارقان با ترفندهایی چون پرسیدن آدرس مسجد و یا انجام کارهای خیر و خداپسندانه به سوژه نزدیک شده و اعتماد او را جلب می‌کردند، افزود: این سارقان پس از جلب اعتماد این بانوان مسن در فرصت مناسب اقدام به سرقت طلاجات آنها می‌کردند.

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به اینکه اعضا این باند دو نفر مرد و یک زن بوده است افزود: اعضای این باند فرا استانی بوده و تاکنون به ۱۱ مورد سرقت اعتراف کرده‌اند.

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به اقدام ضربتی و دستگیری این باند سه نفره توسط کارآگاهان پلیس آگاهی استان به شهروندان توصیه کرد: به سادگی به افراد غریبه اعتماد نکنید.

کد خبر 6097521

دیگر خبرها

  • نزاع بر سر متلک ۳ شرور به دختر جوان
  • افشای شگرد مادر و پسر تهرانی برای آدم‌ربایی مردان جوان
  • کلاهبردار ۶۰ هزار دلاری در مترو تهران به دام افتاد
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • بازداشت اعضای یک شرکت هرمی کلاهبردار در شهریار
  • کلاهبردار حرفه‌ای درکنگان دستگیر شد
  • دستگیری سارقین طلاجات خانم های مسن کرمانی
  • پسر جوان دایی و خاله‌اش را به‌خاطر ارثیه با ضربات سنگ به قتل رساند
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد