Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استاد باید نگاهی نظریه‌پردازانه به علوم انسانی داشته باشد و تا این کار صورت نگیرد و دانشگاه ما آموزشِ پژوهش‌محور کارآمد نباشد، تحول در علوم انسانی اتفاق نمی‌افتد.

حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی با تأسیس معاونت علوم انسانی و هنر عزم جدی و جهادی برای تعالی علوم انسانی و هنر دارد، اظهار کرد: همه مشکلاتی که در حوزه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در کشور مشاهده می‌کنیم به مسائل و مباحثی که در حوزه علوم انسانی قرار دارد، برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حوزه‌های مختلف رسانه، علوم شناختی و مسائل مربوط به فعالیت‌های هنری به علوم انسانی و هنر مربوط می‌شوند، بنابراین باید با کمک اساتید و اعضای هیئت علمی تحولی اساسی نسبت به علوم انسانی داشته باشیم.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه علوم انسانی باید روزآمد، بومی‌سازی و حکمی‌سازی شود، گفت: این موضوع منوط به این است که آزاداندیشی به معنای دقیق کلمه شکل بگیرد و اساتید آزادانه با هم گفتگو و بحث کنند و نقد و نظر داشته باشند؛ استاد نباید فقط مأموریت خود را در تدریس و گذراندن واحدهای آموزشی بداند بلکه باید فعالیت‌های پژوهشی نیز داشته باشد.

خسروپناه خاطرنشان کرد: استاد باید نگاهی نظریه‌پردازانه به علوم انسانی داشته باشد و تا این کار صورت نگیرد و دانشگاه ما آموزشِ پژوهش‌محور کارآمد نباشد، تحول در علوم انسانی اتفاق نمی‌افتد. لذا در حال حاضر مجلس شورای اسلامی، هیئت وزیران و دولت و قوه‌قضائیه به شدت با پرسش‌ها، مسائل و چالش‌های جدی مواجهه است که باید در علوم انسانی حل شود؛ دانشگاه آزاد اسلامی باید درگیر جامعه شود و البته دولتمردان نیز باید به این دانشگاه کمک کنند تا بتواند این مسیر را طی کند. امیدوارم با همت عالی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بتوانیم گامی مؤثر در تحول و تعالی علوم انسانی این دانشگاه برداریم.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: علوم انسانی عبدالحسین خسروپناه معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی علوم انسانی داشته دانشگاه آزاد اسلامی علوم انسانی و هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۲۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • برگزاری اردوی آموزشی تابستانه اندیشه جامع تمدن نوین اسلامی
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد