Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، گفت: در قالب این تفاهمنامه علاوه بر ساخت مسکن سعی خواهیم کرد پدیده غیر قابل قبول و تاسف بار حاشیه نشینی را رفع کنیم و هدف این است، در قالب این تفاهمنامه همکاری، ختم حاشیه نشینی اعلام شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، عصر امروز در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری با سازمان بسیج مستضعفین، ضمن بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی اقدامات خود را در 2 محور به صورت متوازن انجام می‌دهد، گفت: محور‌ اولی که وزارت راه و شهرسازی در دستور کار خود قرار داده است در جهت توسعه و پیشرفت ایران پیش‌ می‌رود و در تلاش هستیم تا پروژه‌هایی که تاثیر بسزایی در بخش های مختلف اقتصادی دارد را پیش ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی در تبیین محور دوم فعالیت‌های وزارت راه و شهرسازی، ادامه داد: محور دوم فعالیت‌ها از جنس محرومیت زدایی است و به صورت همزمان سعی خواهیم کرد تمام ظرفیت‌ها ممکن را در این بخش به کار بگیریم و بیش از گذشته این مسیر را ادامه دهیم.

*در مدت زمان کم هم می‌توان کارهای بزرگی انجام داد

اسلامی، در بیان اینکه ساخت مسکن و توسعه زیرساخت‌های موجود را با همکاری بسیج سازندگی و سازمان بسیج مستضعفین تقویت خواهد شد، عنوان کرد: نکته مهم در این بخش آن است که مصمم هستیم تا بتوانیم در یک بازه‌ زمانی کوتاه کار‌های بزرگی را در حوزه توسعه‌ای انجام دهیم.

وی در تشریح اینکه باید دغدغه‌های مردم محروم با راه حل‌های ساده برطرف‌ شود، افزود: مسکن محرومان یک مسئولیت فردی و اجتماعی است و مسئولیت سازمانی ما آن است که به منظور رفع مشکل این اقشار بتوانیم با تمام توان اقدامات لازم را انجام دهیم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی وظیفه تامین مسکن و تامین اراضی را دارد، گفت: در قالب این تفاهمنامه علاوه بر ساخت مسکن سعی خواهیم کرد پدیده غیر قابل قبول و تاسف بار حاشیه نشینی را رفع کنیم و هدف این است، در قالب این تفاهمنامه همکاری، ختم حاشیه نشینی اعلام شود.

*برنامه 2 ساله وزارت راه برای ختم پدیدۀ حاشیه نشینی

اسلامی، در توضیح برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی به منظور محرومیت زدایی، اظهار داشت: برنامه 2 ساله‌ای در این زمینه پیش بینی شده و تمامی جوانب آن در دستور کار قرار گرفته است به طوری که ساخت خانه‌های مناسب متناسب با شان و مسئولیت مردم یکی از بحث‌های مهمی است که آن را در دستور کار خود قرار داده‌ایم و بسیج سازندگی در این زمینه نقش مهمی را ایفا می‌کند.

وزیر راه و شهرسازی، در بیان موارد مرتبط با محرومیت زدایی، تصریح کرد: در جهت ساخت راه‌های روستایی در مناطق محروم تاکنون اقدامات زیادی انجام شده، اما سعی خواهیم کرد با تخصیص تسهیلات در مناطق محروم و ایجاد امکانات در این مناطق زیرساخت‌ها را گسترش دهیم و با ایجاد دسترسی آسان بتوانیم رفاه برای مردم ایجاد کنیم.

اسلامی، با اشاره به اینکه در راستای توسعه مناطق محروم و همچنین توسعه،ایجاد عدالت منطقه‌ای را سرلوحه قرار داده ایم، گفت: در مرداد ماه سال گذشته قول دادیم دو هزار کیلومتر راه روستایی بسازیم و خوشبختانه همکاران ما از مرداد ماه سال گذشته تا مردادماه امسال ۲ هزار و ۴۵۰ کیلومتر راه روستایی ایجاد کرده‌اند و در سال ۹۹ هم اعلام کردیم تا پایان دولت ۳۵۰۰ کیلومتر راه روستایی ایجاد خواهیم کرد که هم اکنون تمام نیرو‌های ما در این بخش فعال هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی تفاهم نامه ساخت مسکن محرومان کیلومتر راه روستایی وزارت راه و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی سعی خواهیم حاشیه نشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۳۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر - ماهشهر تا پایان سال چهارخطه می شود
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر - ماهشهر تا پایان سال چهارخطه می‌شود
  • نقاط حادثه خیز با احکام برنامه و منابع مالی مناسب رفع می شود
  • ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر به ماهشهر به تا پایان سال چهار خطه می شود
  • واحد‌های مسکن روستایی ویلایی با ظرفیت‌های مردمی ساخته می‌شوند