Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد اقبال» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: برآورد میزان دقیق خسارت کرونا بر حوزه کاری آژانس های مسافرتی و گردشگری انجام نشده و انجام این کار بستگی به این دارد که مشخص شود دفاتر خدماتی در ایام شیوع کرونا چه میزان می توانستند فعالیت داشته باشند.
وی افزود: از اسفند پارسال تاکنون که ویروس کرونا در کشور و شهرستان ساوه شیوع یافت اوج کار دفاتر و آژانس های مسافرتی و گردشگری بود و فرصت هایی چون ایام نوروز، مسافرت های تابستانی و همچنین تورهای زیارتی به مقصد عتبات عالیات و حج را از دست دادیم که باعث وارد شدن زیان هنگفت و کلی به دفاتر وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص اعطای تسهیلات کرونا به دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، گفت: تا آنجا که اطلاع دارم هیچ یک از هم صنفی های ما موفق به دریافت این تسهیلات نشدند.
اقبال ادامه داد: در آغاز نام نویسی برای دریافت این تسهیلات شرایط سختی را اعلام کردند و اعلام شد که باید لیست بیمه فروردین در سامانه تامین اجتماعی ثبت شود و مدتی بعد تاکد بر این مساله بود که باید لیست بیمه اسفند ۹۸ هم ثبت شده باشد و جالب آنکه پس از انجام این درخواست ها، سیستم فقط ۶۰ میلیون ریال به اندازه وام مشاغل خانگی در نظرگرفته و دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری را در این قالب دیده اند.
وی افزود: جالب اینجاست که حتی آن ۶ میلیون تومان هم تایید نهایی نشد و هرچه پیگیری کردیم که بدانیم اشکال کار کجاست به نتیجه نرسیدیم.
نماینده انجمن آژانس های مسافرتی و گردشگری شهرستان ساوه گفت: یکی از شرایط بهره مندی از تسهیلات ۶۰ میلیون ریالی این بود که دفاتر نباید تعدیل نیرو و یا معرفی برای دریافت بیمه بیکاری داشته باشند تا مشمول طرح شوند و با شرایط سختی که پیش روی ما گذاشته بودند، هیچ یک از همکاران ما موفق به دریافت تسهیلات کرونا نشدند.
اقبال گفت: در سایت نام نویسی هیچ مرجع مشخصی برای پیگیری امور در سطح استان مرکزی تعیین نشده بود و فقط یک شماره تلفن پشتیبانی اعلام شد که آن هم معلوم نبود چه مرجعی است و تنها نکته ای که برایمان محرز شد این بود که ما را همطراز مشاغل خانگی با تسهیلات ۶ میلیون تومانی قرار داده اند؛  مبلغی که هرگز جبران زیان های دفاتر را نخواهد کرد.
به گفته او، شرایط شیوع کرونا و تعطیلی تورهای زیارتی و گردشگری سبب شد که در سطح استان مرکزی تاکنون چند دفتر خودخواسته اعلام تعطیلی کنند و مراتب تعلیق موقت فعالیت های خود را به سازمان های حج و زیارت و گردشگری اطلاع دهند و سایر دفاتر هم با اینکه دایر هستند اما فعالیتی ندارند.
وی گفت: در سطح استان مرکزی ۶۷ دفتر خدمات مسافرتی، زیارتی و گردشگری فعالیت می کنند که در شهرستان ساوه نیز چهار دفتر زیارتی و ۶ دفتر گردشگری فعالیت دارند.
اقبال با بیان اینکه همه مسئولان استان در جریان مشکلات دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری قرار دارند، اظهار داشت: انتظار این است که خارج از ضوابط سختی که برای اعطای تسهیلات کرونا تعیین شده نسبت به جبران خسارت های این صنف اقدام شود یا اینکه در زمینه امور مالیاتی یا عوارض شهرداری با توجه به شیوع کرونا مساعدت شود زیرا با فرض اتمام کرونا، دفاتر مسافرتی و گردشگری شاید پس از ۲ سال بتوانند دوباره روی پای خود بایستند و در ابن مدت نیاز به مساعدت و کمک مسئولان داریم.

برچسب‌ها ساوه مسافرت جهانگردی پروندهٔ خبری کرونا، لغو پروازها و مطالبات مسافران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه مسافرت جهانگردی ساوه مسافرت جهانگردی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • فیلمی که گدار یک روز قبل از مرگ خودخواسته کامل کرد
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان