Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@11:24:12 GMT

کاهش ۶۰ درصدی مسافران تاکسی

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۵۵۴۹

کاهش ۶۰ درصدی مسافران تاکسی

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس: سرمای استخوان سوز زمستان و ظل گرما فرقی ندارد، باید در هر صورت راهی کوچه و خیابان شوند و با نیش ترمزی جلوی مسافر آن را سوار کنند. در مسیر گوش شنوای مسافران‌اند و گاهی انواع تحلیل‌های اقتصادی و سیاسی را از بر هستند. تاکسیرانان از جمله افرادی‌اند که شاید بیشتر از همه مردم جامعه، طی شبانه‌روز در سطح شهر تردد می‌کنند و با اندک درآمدی امرار معاش خود و خانواده‌هایشان را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پول بنزین و اصطهلاک تاکسی را که کنار بگذاریم حالا موضوع کرونا برای این صنف قوز بالا قوز شده و مشکلات آنها را دو چندان کرده است.

 رانندگان تاکسی از زمان آغاز شیوع کرونا جزو قربانیان و مبتلایان ویروس منحوس کووید ۱۹ بوده‌اند و هر چند که اکنون استفاده از ماسک برای مسافران و رانندگان اجباری شده ولی هنوز کرونا دست از سر رانندگان تاکسی بر نداشته‌‌است. به گفته مسوولان شهری آمار مسافران تاکسی هم نسبت به قبل از شیوع کرونا کاهش داشته و اکنون رانندگان با چالش‌های فراوان در حوزه اقتصاد و سلامت ناشی از کرونا مواجه شده‌اند.

هر چند دولت و سازمان تاکسیرانی گام‌هایی جهت کمک به تاکسیرانان برداشته‌اند ولی به دلیل ماندگاری کرونا کمک‌ها اثر بخش نبوده و باری از دوش آنها برنداشته است. ۸۰ هزار راننده تاکسی در پایتخت در حال حاضر با دغدغه‌های ناشی از کرونا و مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند و مطالباتی از سازمان تاکسیرانی دارند. درباره چالش‌ها و مشکلات رانندگان تاکسی و تمهیدات سازمان تاکسیرانی در شرایط کرونا با  علیرضا قنادان مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران  به بحث و گفت‌وگو نشستیم که جزئیات آن به شرح ذیل است:

 فارس: سازمان تاکسیرانی چه اقداماتی جهت کمک به رانندگان تاکسی جهت تأمین ماسک و مواد ضدعفونی کننده انجام داده است؟

قنادان :‌ از ابتدای شیوع کرونا سازمان تاکسیرانی نسبت به توزیع محلول ضدعفونی و ماسک میان رانندگان تاکسی اقدام کرده است و علیرغم گذشت چند ماه از بروز و شیوع این بیماری در کشور همچنان کمک‌ها به رانندگان تاکسی در این زمینه به قوت خود ادامه دارد. در حال حاضر نیز رانندگان تاکسی می‌توانند به دفاتر امور اداری سازمان تاکسیرانی مراجعه کنند و محلول ضدعفونی‌کننده دست و سطوح به صورت رایگان دریافت کنند که مواد ضدعفونی‌کننده ارائه شده تقریبا برای یک ماه راننده کفایت می‌کند.

شرایط توزیع ماسک رایگان میان تاکسیرانان

در زمینه تأمین ماسک همانطور که در همه صنوف استفاده از ماسک اجباری است رانندگان تاکسی هم باید از ماسک مانند سایر همه افراد جامعه استفاده کنند و سازمان تاکسیرانی در حد توان توزیع ماسک رایگان را در میان رانندگان تاکسی انجام داده است.فقط در دو روز گذشته 5 هزار ماسک رایگان میان رانندگان تاکسی به صورت رایگان توزیع شده است. باید توجه داشت که حدود 80 هزار راننده تاکسی در پایتخت وجود دارد و با توجه به منابع موجود مالی و لجستیکی، ظرفیت توزیع رایگان ماسک به صورتی نیست که به همه تاکسیرانان به صورت روزانه ماسک رایگان تحویل شود بنابر این ما تلاش می‌کنیم ماسک‌ها را با ا‌ولویت به رانندگان دارای شرایط خاص و یا رانندگانی که با کاربری اشتراکی در خطوط کار می‌کنند و ریسک ابتلایشان بیشتر است توزیع کنیم.

آمار ابتلای رانندگان تاکسی در موج دوم کرونا کمتر از موج اول

فارس: تا کنون چه تعداد از رانندگان تاکسی در پایتخت مبتلا به کرونا شده‌اند؟

قنادان : به طور کلی آمار ابتلا به کرونا در میان رانندگان تاکسی در موج دوم کرونا کمتر از موج اول بوده و با رعایت پروتکل‌ها تقریبا روند افزایش چشمگیری را شاهد نبوده‌ایم.

همچنین باید توجه داشت که ما در سازمان تاکسیرانی امکان صحه‌گذاری رسمی در مورد آمار مبتلایان را نداریم و بسیاری از مواقع آمارهایمان بر اساس خوداظهاری رانندگان است بنابر این ممکن است دقیق نباشد ولی به هر راننده‌ای که علائم مشکوک به کرونا داشته باشد توصیه می‌کنیم قرنطینه خانگی را اجرا کند و ما هم حمایت‌های لازم را در حد توان انجام می‌دهیم.

فارس: چند درصد از رانندگان تاکسی در حال حاضر ماسک استفاده می‌کنند و مردم در صورت مشاهده تخلف در این زمینه چگونه می‌توانند اطلاع‌رسانی کنند؟

قنادان : خوشبختانه بر اساس بررسی‌های میدانی به عمل آمده اغلب قریب به اتفاق رانندگان تاکسی در پایتخت از ماسک استفاده می‌کنند و واحدهای گشت نظارتی ما هم به طور مداوم این موضوع را کنترل می‌کنند ولی شهروندان در صورت مشاهده تخلف احتمالی رانندگان می‌توانند گزارشات را از طریق تماس با شماره 1888 به شهرداری تهران اطلاع دهند.

هشدار تاکسیرانی به رانندگان بدون ماسک

البته هفته‌های گذشته گزارشاتی در مورد استفاده نکردن ماسک در برخی خطوط به ما اعلام شد که پس از بررسی متوجه شدیم این رانندگان مربوط به شهرهای اقماری تهران هستند که طی مکاتبه با مسؤولان شهرهای اقماری اعلام کردیم که تذکرات لازم به رانندگان آنها داده شود. از طرفی نیز اگر این رانندگان وارد تهران شوند و گشت کنترل و نظارت ما متوجه استفاده نکردن ماسک در آنها شود علاوه بر تذکر اجازه ادامه فعالیت به راننده نیز داده نخواهد شد.

نحوه نرخ گذاری کرایه‌های جدید 

فارس: چقدر فاصله‌گذاری اجتماعی در تاکسی‌های تهران رعایت شده است؟‌

قنادان : خوشبختانه در حال حاضر فرهنگ سوار شدن حداکثر ۲ نفر در صندلی عقب تاکسی‌ها هم در بین رانندگان و هم در میان مردم، کاملا در سطح شهر ارتقا یافته و در این مورد مشکل خاصی نداریم. کرایه تاکسی نیز بر مبنای فاصله‌گذاری اجتماعی و ظرفیت حداکثر سه مسافر محاسبه می‌شود. این نرخ‌گذاری مبنای عقلانی و عادلانه داشته و شکایت چندانی در این زمینه از سوی مسافران نداشته‌ایم.

همچنین بعد از اینکه نرخ‌ها بر اساس فاصله‌گذاری اجتماعی تعیین شده رانندگان هم بیشتر، اصل فاصله‌گذاری را رعایت می‌کنند و هم رانندگان راضی هستند و شکایتی ندارند.

تردد ۴۰ هزار تاکسی فرسوده در پایتخت

فارس: چند درصد از تاکسی‌های تهران فرسوده است؟

قنادان : 80 هزار تاکسی در پایتخت وجود دارد که نیمی از آنها یعنی 40 هزار تاکسی فرسوده است و سنین بالای 10 سال دارد که نوسازی آنها باید هر چه سریع‌تر انجام گیرد.

توقف فرآیند نوسازی تاکسی‌ها

فارس:سرانجام نوسازی تاکسی‌های فرسوده به کجا رسید؟

قنادان : در سال جاری طی همین ۴ ماهه اول سال ۱۱ هزار راننده تاکسی در سامانه نوسازی تاکسی ثبت نام کرده‌اند. شهرداری نیز منابعی را از طریق صندوق کارآفرینی امید برای تأمین منابع مالی مورد نیاز تسهیلات ارزان قیمت نوسازی تاکسی اختصاص داده ولی متأسفانه علیرغم این مسأله و آمار بالای متقاضیان نوسازی، به دلیل توقف شماره گذاری خودروهای تاکسی داخلی، فرآیند نوسازی متوقف شده است.

اختلاف محیط زیست و شرکت‌های خودروساز داخلی

توقف شماره گذاری به دلیل عدم تایید تاکسی‌های تولید شده خودروسازان از سوی سازمان محیط زیست در مورد استاندارد خودروهای دوگانه سوز به وجود آمده و سازمان محیط زیست اعلام کرده که به تاکسی‌های دوگانه‌سوزی که استاندارد یورو 4 داشته باشند، مجوز شماره‌گذاری نمی‌دهد و ابتدا باید خودروساز این مشکل را برطرف کند.

کاهش ۶۰ درصدی درآمد رانندگان تاکسی

فارس:آمار مسافران تاکسی نسبت به قبل از شیوع کرونا چقدر کاهش داشته است؟

قنادان : میزان مسافران خطوط تاکسی‌رانی درون شهری با شیوع کرونا در پایتخت کمتر شده و در حال حاضر به حدود 50 تا 60 درصد روزهای مشابه سال قبل کاهش یافته است البته در روزهای مختلف مانند ایام تعطیلی حتی این آمار کمتر بوده است.

دغدغه تاکسیرانان در مورد وام ۶ میلیونی دولت

فارس: چه تسهیلاتی برای رانندگان تاکسی پایتخت به دلیل مشکلات مالی ناشی از کرونا در نظر گرفته‌اید؟

قنادان : دولت مصوبات و برنامه‌هایی داشت که وام 6 میلیونی به رانندگان تاکسی ارائه دهد که متولی ارایه این تسهیلات حمایتی در دولت، وزارت رفاه است. از آنجایی که ما به سامانه این تسهیلات دسترسی نداریم طبیعتا آماری از تعداد ثبت‌نام‌ها نیز به دستمان نرسیده است. از بین کسانی که ثبت نام کرده‌اند هم مشخص نیست که تا کنون به چه تعداد راننده تاکسی این وام اعطا شده است. البته بر اساس اطلاعاتی که به دستمان رسیده و بررسی‌های میدانی که از رانندگان تاکسی انجام داده‌ایم، برخی اعلام کردند که موفق به ثبت‌نام برای دریافت وام دولت نشده‌اند و یا اگر ثبت‌نام کرده و مشمول دریافت وام شده‌اند هنگام مراجعه به بانک با مشکلاتی همراه شده و در پرداخت تسهیلات با موانعی همراه هستند به طوری که ضمانت‌نامه بازپرداخت تسهیلات در میان بانک‌ها متفاوت بوده و برای برخی سختگیرانه‌تر عمل شده که این موضوع نارضایتی آنها را به همراه داشته است.

خبری خوش برای رانندگان تاکسی

بر همین اساس تاکسیرانی تهران در تلاش است که تسهیلات جدیدی را علاوه بر تسهیلات دولت برای رانندگان تاکسی در نظر بگیرد که به محض نهایی شدن، جزییات آن را اعلام خواهیم کرد.

در کنار موارد گفته شده باید توجه داشت که طی یک مرحله شهرداری برای 4 هزار نفر از رانندگان تاکسی که دارای بیماری زمینه‌ای و خاص بوده‌اند و یا مبتلا به کرونا شده و یا خانواده آنها بیماری صعب‌العلاج و خاص داشته تسهیلات 2 میلیونی ارائه کرد که ارائه این تسهیلات در حال حاضر همچنان ادامه دارد.

مشکل معاینه فنی تاکسی‌های فرسوده

فارس: بسیاری از رانندگان تاکسی جهت انجام معاینه فنی مداوم در طول سال با مشکلات فراوان مواجه شده‌اند سازمان تاکسیرانی چه اقداماتی در این راستا انجام داده است؟

قنادان : مشکل فرسودگی خودرو دغدغه کنونی رانندگان تاکسی است، زمانی که خودرو فرسوده باشد اخذ قبولی در معاینه فنی هم برای آن مشکل می‌شود، از طرفی تاکسی‌ها مانند سایر خودروهای عادی نیستند که 5 سال پس از تولید معافیت از معاینه فنی داشته باشند و از همان ابتدا، باید دو بار در سال معاینه فنی شوند. البته تاکسی‌های با عمر بالای 10 سال، باید 4 بار در سال معاینه فنی شوند و این موضوع چالشی برای رانندگان تاکسی است و دولت باید در خصوص تحرک بیشتر نوسازی ناوگان فرسوده تاکسی فکری کند چرا که خودرو اگر سنش بالا باشد هر چقدر هم که معاینه فنی شود باز هم مشکل دارد و تعمیرات و نگهداری هزینه‌های زیادی را برای رانندگان به همراه دارد. البته از آنجا که شناسایی تاکسی‌های فرسوده توسط سازمان تاکسیرانی انجام می‌‌گیرد، ما به سهم خودمان تاکسی‌هایی که به لحاظ فنی دارای مشکلات اساسی باشند را در اولویت نوسازی قرار می‌دهیم. هر چند همانطور که گفته شد، در سال جاری 4 ماه از آغاز سال گذشته و فرآیند نوسازی تاکسی‌ها به دلایلی که در کنترل ما نیست، متوقف شده است.

موافق تبدیل پلاک برخی تاکسی‌ها به پلاک شخصی هستیم

فارس: برخی از رانندگان درخواست تبدیل پلاک تاکسی بعد از 10 سال به پلاک شخصی را دارند، این موضوع در سامانه  فارس من  هم ثبت شده است، سازمان تاکسیرانی چه اقدامی در این راستا می‌تواند انجام دهد؟

قنادان : این موضوع در حوزه اختیارات سازمان تاکسیرانی نیست و دولت و نیروی انتظامی باید اقدامات لازم را انجام دهد چرا که مراکز شماره‌گذاری زیرمجموعه تاکسیرانی نیست بنابر این تاکسیرانی دخالتی در شماره‌گذاری و تبدیل پلاک تاکسی به پلاک شخصی را ندارد ولی به نظر من هم اگر این اقدام صورت گیرد به نفع محیط زیست کشور خواهد بود و با توجه به مشکلات موجود کشور شرایط نوسازی خودرو را برای رانندگان تاکسی تسهیل می‌کند.

تردد یک خودرو تاکسی بسیار بیشتر از خودرو شخصی است و راننده باید بتواند خودرو خود را در هر زمانی از ناوگان خارج و یک خودرو مناسب‌تر را جایگزین آن کند‌.

کمبود تاکسی در تهران نداریم

فارس: چقدر کمبود تاکسی در پایتخت داریم؟

قنادان : در حال حاضر 80 هزار تاکسی در سطح شهر تهران فعال است و نه تنها کمبود تاکسی نداریم بلکه مازاد تاکسی هم وجود دارد.بر اساس سند جامع حمل و نقل سقف تعداد تاکسی‌ها در شهرها طراحی و ابلاغ می‌شود که مطابق آن ما در شهر تهران ظرفیت افزایش ناوگان تاکسی را نداریم.

بر همین اساس هر پلاک تاکسی جدید که بخواهد وارد ناوگان شود باید با یک پلاک تاکسی فرسوده اسقاط شده، جایگزین شود. متقاضیان ورود به ناوگان تاکسیرانی هم باید خودرو خود را از یکی از دارندگان فعلی تاکسی خریداری کنند.

پربیننده ترین ادامه فعالیت دکل‌های مخابراتی فاقد مجوز/ تشعشعات دکل‌ها بالاخره ضرر دارد؟ کدام شهرهای ایران زباله بیشتری تولید می‌کنند؟/طلای کثیف در زباله‌دانی دفن ۲۳۴فرد مبتلا به کرونا طی دو روز گذشته در بهشت‌زهرا در کدام مناطق تهران دکل‌های مخابراتی زائد بیشتر است؟ تا ۴۰سال آینده در تهران پیاده‌رو کامل داریم/ سرانجام تکمیل پروژه‌های نیمه تمام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تاکسی قنادان قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت برای رانندگان تاکسی میان رانندگان تاکسی رانندگان تاکسی رانندگان تاکسی سازمان تاکسیرانی تاکسی در پایتخت راننده تاکسی نوسازی تاکسی فاصله گذاری ماسک رایگان شماره گذاری حال حاضر پلاک تاکسی هزار تاکسی شیوع کرونا انجام داده معاینه فنی محیط زیست تاکسی ها بر اساس شده اند ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۵۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین

تین نیوز

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه