Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، به نظر می‌رسد در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا، کسانی که برای دولت کار نمی کنند و شغل آزاد دارند تحت فشار بیشتری قرار گرفته اند چون از طرف دولت حمایت نمی شوند. 

با بد تر شدن شرایط کار و اشتغال، سازمان های بین المللی انتظار دارند فاصله درآمد بین خانواده های ثروتمند و فقیر روز به‌ روز در 2020 به خاطر بحران کرونا بدتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بخش تحقیقات صندوق بین‌المللی پول می گوید:« همه گیری ویروس کرونا و اقدامات اتخاذ شده برای مهار آن به کارگران دارای مهارت کمتر آسیب بیشتری نسبت به کارگران ماهر تر زده است چون این کارگران معمولاً امکان دورکاری و برگزاری کنفرانس های ویدئویی را ندارند».

«در این شرایط نگرانیم که مزایای بازار کار، دورنمای اشتغال و توزیع درآمد تنها متوجه کارگرانی شود که مهارت بالاتری دارند»

 وی همچنین اشاره کرد در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه، این بحران بیش از همه بر کارگران مهاجر تاثیر می گذارد که دور از شبکه های حمایتی فعالیت می‌کنند و معمولاً پس انداز بالایی ندارند.

 صندوق بین‌المللی پول در ماه آوریل هشدار داده بود نابرابری طی بحران کرونا افزایش می یابد. گیتا گوپینات، اقتصاددان ارشد صندوق بین‌المللی پول در آن زمان گفت وقتی رکودی با این شدت به وجود می‌آید، متاسفانه درآمد افرادی که در در رده پایین تری از سطح درآمد قراردارند، کاهش بیشتری پیدا می کند.

 صندوق بین‌المللی پول انتظار دارد اقتصاد جهان 4.9 درصد در 2020 کوچک شود و تولید ناخالص داخلی برخی کشورهای پیشرفته و در حال توسعه بیش از 10 درصد پایین بیاید.

 اطلاعات این صندوق قبل از همه گیری ویروس‌کرونا نشان می‌داد آفریقای جنوبی، برزیل، زامبیا و کلمبیا با بیشترین نابرابری درآمد در جامعه خود مواجه هستند.

هنوز آمار دقیقی در مورد میزان تاثیر همه‌گیری ویروس کرونا در دست نیست ولی افزایش سطح بیکاری و نرخ فقر نشان می‌دهد فاصله بین ثروتمندان و فقرا در بسیاری از بخش های دنیا روز به روز بیشتر می شود.

 بانک جهانی قبلا اعلام کرده بود نرخ فقر برای اولین بار از 1998 رو به افزایش است.

 طبق تخمین های بانک جهانی در ماه ژوئن، بیماری کووید 19، 71 میلیون نفر در سراسر جهان را دچار فقر مطلق می کند یعنی این مردم زندگی خود را با کمتر از 1.90 دلار در روز می گذرانند. در بدترین شرایط، همه گیری ویروس کرونا و تعطیلی های ناشی از آن 100 میلیون نفر را وارد فقر مطلق می کند.

پربیننده ترین دلار به لرزه افتاد بهای طلا بالا رفت برنامه ۲۵ساله همکاری ایران و چین و چند جای خالی مهم! پیـش‌بینـی سرنوشت ترامپ رونمایی از بسته حمایتی جدید آمریکا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شغل آزاد صندوق بین المللی پول بازار کار تولید ناخالص داخلی صندوق بین المللی پول شغل آزاد ویروس کرونا بحران کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت همه گیری ویروس کرونا صندوق بین المللی پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۵۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تا همین یکی دو هفته قبل جواد نکونام اصلا در کنفرانس های خبری شرکت نمی کرد که این موضوع اعتراض نمایندگان رسانه ها را در پی داشت تا جایی که سازمان لیگ ادعا کرد پرونده این مربی را به کمیته انضباطی ارسال کرده است اما در سایه حرکت نکونام چند مربی دیگر هم از فرصت استفاده کرده و به قانونی که سازمان لیگ فوتبال آن را سالها است مصوب کرده بی توجهی کردند.

یکی از این مربیان ساکت الهامی است که از روزی که هدایت نساجی را بر عهده گرفته مصطفی صداقت را به جای خود راهی کنفرانس های خبری می کند. البته الهامی دو سه هفته محروم بود اما وی به جز آن چند هفته در نشست های خبری قبل و بعد از بازی ها اصلا شرکت نکرده است. جالب اینجا است که خبرنگاران استانی هم در این شرایط بیشتر جنبه هوادار پیدا می کنند و اصلا ایرادی به عدم رعایت قانون به سرمربیان نمی گیرند و در مازندران هم دقیقا این اتفاق برای الهامی رخ داده است.

دیگر مربی که در این هفته ها در نشست های خبری شرکت نمی کند مسعود شجاعی است. مربی جوان هوادار هم که ظاهرا از بزرگتر های خود در مربیگری غیبت در کنفرانس خبری را یاد گرفته به جای خود محمود شجاعی برادرش را راهی نشست خبری می کند و جالب اینجا است که مدیران رسانه ای باشگاه ها هم نقشی در اجرای قانون سازمان لیگ برای حضور سرمربیان تیم خود در نشست های خبری ایفا نمی کنند. همین عدم بی توجهی باعث شده مربی مثل عنایتی در کنفرانس خبری با عصبانیت اعلام کند او هم منبعد پزشک تیمش را به نشست های خبری خواهد فرستاد.

اینکه مربیانی چون اوسمار ویرا، ژوزه مورایس،ماریوس اوزونیدیس، سعید دقیقی، محرم نویدکیا، محمد ربیعی، مجتبی حسینی، مهدی تارتار و ... در کنفرانس های خبری در هر شرایطی شرکت می کنند ولی بقیه مربیان خود را ملزم به قوانین سازمان لیگ فوتبال ایران نمی دانند نکته ای است که حتما باید توسط کمیته صیانت فدراسیون فوتبال که برای اجرای دقیق و نظارت در فوتبال تشکیل شده، چه در این هفته های آخر و چه از ابتدای فصل آینده مورد بررسی قرار بگیرد.

به صحبت های معسود شجاعی در یکی از معدود نشست های خبری که شرکت کرده دقت کنید: او رسما اعلام می کند نیازی نمی بیند هر هفته حرف های تکراری بزند اما ظاهرا شجاعی که مرتب از حرفه بودن حرف می زند  نمی داند حضور در نشست های خبری یکی از قوانین مسابقات لیگ برتر است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • هشدار حماس در مورد تعیین هر نهادی بجز سازمان ملل برای نظارت بر آنروا
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی