Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: یکی از عوامل بدبین شدن و ناامید شدن نسبت به آینده این کشور این است که ما در صحنه ها و در زمینه های مختلف، روز به روز دچار ِفقر و کمبود شخصیت ها و مراجع سیاسی و اقتصادی می شویم و به جای اینکه نسبت به ابتدایِ انقلاب دچار شخصیت سازی، رشد و اعتماد سازی و چهره سازی شویم، شاهدیم که دچار یک افت بسیار وحشتناک شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جلال جلالی زاده»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در مورد انتخابات 1400 و برخی اظهارات بدبینانه مبنی بر نبودِ کاندیدای اصلاح طلب به خبرنگار سیاسی برنا گفت: اینگونه اظهارنظرها خبر از یک آینده تلخ و تاریک برای کشورمان می دهد و آینده‌ای بسیار مبهم، حزن آلود و ناراحت کننده‌ای است که  یک جناح اعلام کند که کس دیگری جز ما حق شرکت در انتخابات را ندارد. در هر صورت سرکوب یا حذف رقیب یا هر چیزی که شما اسمش را می دانید، در واقع خودِ اظهار کردن این مطالب و این مسائل در هر صورت در آینده سیاسی کشور، آثار بسیار منفی دارد.

او افزود: به نظر من این اظهارنظرات منفی، موجب می شود مردم دچار بی انگیزگی و بی تفاوتی شوند همانطور که انتخابات قبلی نیز این موضوع نشان داده شد. من فکر می کنم انتخابات قبلی برای همگان، برای نظام و جناح های مختلف  باید درسِ عبرت باشد که اگر در این انتخابات هم این گونه اظهارنظرها و موضع گیری‌ها، برجسته شود قطعا مردم احساس می کنند که دوران انتخابات و رای دادن در کشور تمام شده و به هرصورت کشور از حالتِ جمهوری خارج می‌شود.

این نماینده پیشین مجلس در پاسخ به این سوال که اصلاح طلبان در این شرایط چه باید کنند؟ تصریح کرد: اصلاح طلبان هم مثل یک ایرانی چه به نام اصلاح طلب یا هر عنوان دیگری حق طبیعی آنهاست که در انتخابات شرکت کنند، کاندیدا معرفی کنند و از حق خودشان دفاع کنند و افراد و اقشارِ صغیر و غیر ممیز نیستند که دیگران برای آنها تصمیم بگیرند. اصلاح طلب ها خودشان از جایگاه و پایگاهِ بسیار قوی در میان مردم برخوردار هستند و می توانند، برای شرکت یا عدم شرکت در انتخابات خودشان تصمیم بگیرند و نیازی به ولی و قیم ندارند که دیگران برای آنها تصمیم گیری کنند. خودِ همین فضای سردِ انتخابات  و این فضای این حرف‌ها بازهم خودش موجب می شود که فضا بیشتر سرد شود و در فضای سرد، واقعا تصمیم گیری برای اصلاح طلبان خیلی سخت می‌شود. اما اصلاح طلبان من فکر نکنم به این آسانی صحنه را برای رقیب ترک کنند و یعنی نسبت به اجرای حق خودشان و احقاق حق مردم عقب نشینی کنند یا کوتاه بیایند. 

او در پاسخ  به این سوال که چهره های برجسته اصلاح‌طلبی که می‌توانند کاندیدا شوند چه کسانی می‌توانند باشند؟ عنوان کرد: ما متاسفانه هر روز به طرف خلاءِ کشور از شخصیت ها می رویم. یعنی در واقع روز به روز یکی از عوامل بدبین شدن و ناامید شدن نسبت به آینده این کشور این است که ما در صحنه ها و در زمینه های مختلف، روز به روز دچار ِفقر و کمبود شخصیت ها و مراجع سیاسی و اقتصادی می شویم و به جای اینکه نسبت به ابتدایِ انقلاب دچار شخصیت سازی، رشد و اعتماد سازی و چهره سازی شویم، شاهدیم که دچار یک افت بسیار وحشتناک شده ایم.

این استاد دانشگاه به اصولگرایان اشاره کرد و گفت: حتی  افرادی که خودِ اصولگراها، به عنوان کاندیداها معرفی کرده اند هیچ کدام در قد وقواره ریاست جمهوری نیستند. حال اگر اصلاح طلبان، امروز به این نتیجه برسند که واقعا شخصیتی را ندارند که برای کاندیدا معرفی کنند یعنی باید دیگر فاتحه فعالیت سیاسی را در این کشور خواند اما باز هم در میان اصلاح طلبان افرادی هستند که واقعا شایستگی این را دارند مثلا از محمدرضا خاتمی، دکتر شکوری راد بگیرید تا پزشکیان، جهانگیری، شریعتمداری، عبدالله نوری ، واقعا باز هم در سطح دانشگاه یا احزاب، شخصیت های بسیار ارزشمندی هستند که هر کدام می توانند در جایگاه رئیس جمهور، نقشی را ایفا کنند. 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گشاد اصلاح طلبان اصولگرایان مردم اصلاح طلبان اصلاح طلب شخصیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۶۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ ولی پوری در مراسم روز ملی شورا‌ها گفت: اعضای شورا‌های اسلامی شهر و روستا امروز مشاوران مسئولان اجرایی استان هستند امروز نقش شورا‌ها در تصمیم گیری‌ها بسیار مشخص است.   او ادامه داد: شورا‌های اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی هستند، زیرا به نقش مردم در تصمیم گیری برای تمامی نقاط کشور حتی روستا‌ها اشاره دارند.   ولی پوری اضافه کرد: نقش شورا‌ها در مسائل سیاسی هم بسیار مهم است. حدود یکسال دیگر قرار است انتخابات شورا‌ها و ریاست جمهوری در کشور برگزار شود و تا کمتر از دو هفته دیگر هم مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان برگزار می‌شود و ما در ستاد انتخابات استان به کمک شورا‌های اسلامی برای برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور نیاز داریم.   معاون سیاسی اجتماعی استاندار البرز گفت: دور دوم انتخابات با حضور ۱۷ هزار نیروی آموزش دیده انجام می‌شود و به عنوان یک رویداد بزرگ سیاسی اجتماعی همه ما برای برگزاری هرچه بهتر آن وظیفه داریم.   ولی پوری گفت: انتخابات در نظام جمهوری اسلامی متعلق به گروه خاصی نیست و صاحب اصلی آن مردم هستند. در انتخابات مردمی ایران دولت نقش مجری را دارد و برگزاری آن به عهده مردم است.

دیگر خبرها

  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!