Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل ، مردان طاس 40 درصد بیشتر از مردان پر مو در خطر ابتلا به آلوده شدن به ویروس کرونا قرار دارند.

متخصصان پوست ارتباط بین از دست دادن مو و ابتلا به طیف شدید ویروس کرونا را با آنالیز کردن اطلاعات به دست آمده از دو هزار بیمار مبتلا به کرونا را به دست آورده اند.

نتایج نشان می دهد یک پنجم مردمانی که کاملا طاس هستند به شدت در خطر ابتلا به شدیدترین طیف کرونا روبرو هستند و بیشتر در بخش مراقبت های ویژه بستری می شود و البته بیشتر هم می میرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج این تحقیقات حاکی از آن است که مردان طاس بیشتر از مردان پرمو کارشان به آی سی یو می کشد. دلیلش به طور دقیق مشخص نیست اما احتمالاتی وجود دارد.

کارشناسان هشدار داده اند که این یافته ها «خیلی قوی نیستند» و همچنین به این اشاره کرده اند که لیست کاملی از عوامل دیگر وجود دارد که ممکن است توضیح دهد چرا مردان طاس بیشتر از مردان پر مو از کرونا می میرند. به عنوان مثال منسئله «قومیت» با خطر بیشتر ابتلا به کرونای شدید مرتبط است اما به نظر نمی رسد این مطالعه این مسئله را مورد توجه قرار دهد.

محققان دانشگاه ویرجینیا غربی ارتباط بین مو و ابتلا به کرونا را بررسی کردند. نتایج در ژورنال آکادمی پوست آمریکا منتشر شد. آنها از هزار و 605 بیمار در تحقیقات خود استفاده کردند.

 دو مطالعه دیگر  در اسپانیا انجام شده و یافته های آن در مجله آکادمی پوست آمریکا منتشر شده است. هر دو مطالعه تعداد زیادی از ارتباط طاسی با ابتلا به کرونا را ثابت می کنند. 

در این یافته ها چهار گزینه الگوی 1: «بدون ریزش مو» ، الگوی 2: «ریزش جزئی مو» ، الگوی 3: «ریزش متوسط مو » و الگوی 4: «ریزش شدید مو» مورد بررسی قرار گرفتند.

15 درصد از مردان در گروه الگوی 1 برای ویروس کرونا مثبت بودند و برای مردان در گروه بعدی اندکی بالاتر یعنی در حدود 17 درصد بود.

حدود 18 درصد از مردان با الگوی 3 تست مثبت داشتند و در افرادی که کاملاً طاس بودند 20 درصد افزایش یافت.

دکتر مایکل کلودنی و همکارانش محاسبه کردند که مردان طاس 40 درصد بیشتر از افرادی که دارای موی سر کامل هستند با تست مثبت کرونا روبرو هستند.

آنها سایر عوامل خطرزا برای ویروس کرونا از جمله فشار خون بالا و دیابت را در نظر گرفتند تا تنها بر تأثیر شدت طاسی متمرکز شوند.

دانشگاهیان خاطرنشان کردند که یافته های آنها از دکتر کارلوس وامایر  متخصص پوست و مو در دانشگاه براون رود آیلند، حمایت می کند.

در یک مطالعه 79 درصد از 122 مردی که در سه بیمارستان مادرید تست مثبت کرونا داشتند دچار طاسی بودند.

در مطالعات کوچک تر نیز درصد بیشتر ابتلای مردان طاس نسبت به مردان پر مو ثابت شد.

کوین مک کانوی ، استاد برجسته آمار کاربردی در دانشگاهمیلتون کینز گفت که همه مطالعات تاکنون فقط مشاهده ای بوده اند.

منبع: دیلی میل / مترجم: هیلدا حسینی خواه 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا ویروس طاس کچل ویروس کرونا مردان طاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۶۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در سال 1402 مردان 55/6 درصد و زنان 44/4 درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل  برابر 56/6 درصد برای مردان و 43/4 درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر 130 مرد فوت شده، 100 زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال 1402 تعداد 442 هزار و 213 رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد  418 هزار و 741  رویداد فوت ثبت شده، 5/6 درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد