Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-05-03@22:53:47 GMT

مخفی کاری فدراسیون ووشو به سبک کره شمالی!

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۶۸۴۱

مخفی کاری فدراسیون ووشو به سبک کره شمالی!

انتخابات پرحاشیه کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک سرانجام صبح روز سه شنبه 7 مرداد برگزار و هادی ساعی با یک رای بیشتر نسبت به زهرا نعمتی برای یک سال به سمت رئیس این کمیسیون انتخاب شد. انتخاباتی که جز جنجال آفرینی و ایجاد کدورت بین قهرمانان ملی کشور فایده چندانی نداشت اما از مخفی کاری یک ساله فدراسیون ووشو پرده برداری کرد!

اختصاصی طرفداری - حمیدرضا قلی پور دارنده 4 طلا و 2 نقره جهان و قهرمان بازیهای آسیایی 2010 در کنار محسن محمدسیفی و حسین اوجاقی یکی از بزرگترین ورزشکاران تاریخ ووشو کشور است، قلی پور به عنوان یکی از اعضای کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک همسر مهروز ساعی قهرمان سابق تکواندو و نفر سوم بازیهای آسیایی 2006 دوحه است و با توجه به نسبت خانوادگی، رای وی به سود برادر همسرش هادی ساعی قابل پیش بینی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چند ساعت پیش از انتخابات خبری در رسانه های کشور مبنی بر سابقه دوپینگ حمیدرضا قلی پور منتشر شد. خبری که از حضور قلی پور در انتخابات کمیسیون جلوگیری کرد، زیرا که محرومیت دوپینگ شامل حضور در تمام فعالیت های ورزشی نیز می شود. با نگاهی به سایت فدراسیون جهانی ووشو IWUF می توان دید که حمید رضا قلی پور در این امر تنها نیست و معین تقوی قهرمان سال 2017 جهان هم به دلیل دوپینگ با محرومیت چهار ساله روبرو شده است! این در حالی است خبر این اتفاق هرگز از سوی فدراسیون ووشو در اختیار رسانه ها قرار نگرفته بود.

الگوبرداری از کره شمالی

در جریان المپیک 2008 پکن، ورزشکاری از کشور کره شمالی به نام کیم جونگ سو در ورزش تیراندازی و در دو ماده تپانچه موفق به کسب دو مدال نقره و برنز شد، در حالی که کیم در روزهای 9 و 12 آگوست موفق به کسب مدال شده بود، روز 15 آگوست و در جریان مسابقات نمونه آزمایش دوپینگ وی مثبت اعلام شد و این تیرانداز کره ای هر دو مدال خود را به کمیته برگزاری مسابقات پس داد. در همین روز خبرگزاری رسمی کره شمالی خبر کسب دو مدال نقره و برنز توسط این ورزشکار را برای مردم کره شمالی مخابره کرد! دسترسی به رسانه های داخلی کشور کره شمالی تقریبا غیرممکن است اما به نظر می رسد خبر محروم شدن این ورزشکار هیچگاه در معدود رسانه های این کشور اعلام نشده، بنابر این از دید مردم کره شمالی کیم جونگ سو همچنان برنده دو مدال از المپیک 2008 پکن محسوب می شود!

دوپینگ در جام جهانی ساندا

مسابقات ووشو قهرمانی جهان هر دو سال یک بار و در سالهای فرد برگزار می شود، برای خالی نبودن برنامه در سالهای زوج هم جام جهانی ساندا در تقویم فدراسیون جهانی قرار دارد، مسابقاتی که با حضور 4 نفر برتر هر وزن از رقابتهای قهرمانی جهان سال گذشته برگزار می شود و اهمیت به مراتب کمتری نسبت به مسابقات قهرمانی جهان دارد. ایران در مسابقات ووشو قهرمانی جهان 2017 در شهر کازان روسیه موفق به کسب 7 طلا و 1 نقره در بخش ساندا شده بود و فقط با یک تغییر همین نفرات راهی جام جهانی ساندا 2018 در هانگژو چین شدند و در هر 8 وزن نتایج مسابقات جهانی تکرار شد تا کار تیم ایران با 7 طلا و 1 نقره به پایان برسد. حمیدرضا قلی پور تنها ووشوکار ایران بود که موفق به کسب مدال طلا نشد و در فینال بار دیگر مغلوب ورزشکار تنومند چینی شد. لازم به توضیح است که با توجه به محدودیت نفرات شرکت کننده هر کشور در مسابقات جهانی، نفرات ایران معمولا در اوزانی برگزیده می شوند که چین شرکت کننده ای ندارد و کسب مدال طلا راحت تر است. در این مسابقات هم هیچکدام از 7 طلایی ایران با ووشوکاران چینی روبرو نشدند.

مسابقات جام جهانی ساندا طی روزهای 5 و 6 آبان سال 1397 برگزار شد و طبق اعلامیه سایت رسمی فدراسیون جهانی ووشو، خبر محرومیت معین تقوی و حمیدرضا قلی پور بعد از طی مراحل قانونی به ترتیب در روزهای 11 خرداد و 13 تیر 1398 به طور رسمی به فدراسیون ووشو ایران اعلام شده است، خبری که هیچگاه رسانه ای نشد. امیر صدیقی رئیس فعلی فدراسیون ووشو که سابقه حضور در کمیته روابط بین الملل فدراسیون ووشو را هم دارد در پاسخ به دلیل عدم اعلام این خبر گفته که فدراسیون ووشو وظیفه و الزامی در قبال اعلام محرومیت های ناشی از دوپینگ ندارد! این در حالی است که خبر کسب موفقیت همان تیم در جام جهانی ساندا به عنوان نخستین قهرمانی ایران در تاریخ رقابتها به سرعت توسط فدراسیون ووشو به رسانه ها داده شد، به نظر می رسد فدراسیون ووشو در این زمینه کشور کره شمالی را الگوی خود قرار داده و علاقه ای به اعلام محرومیت ها ندارد! تقوی و قلی پور در این مسابقات مدالهای طلا و نقره را کسب کرده بودند و ظاهرا خبر از دست دادن این دو مدال طلا و نقره از دید فدراسیون ووشو اهمیتی برای اعلام عمومی نداشته است!

دوپینگ عمدی یا انتقام گیری خانوادگی؟

بر اساس اعلامیه رسمی فدراسیون جهانی خبر اولیه دوپینگ ووشوکاران ایرانی روز 15 آذر 1397 به فدراسیون ووشو ایران اطلاع داده شده است، 5 روز بعد فدراسیون ووشو ایران در ایمیلی به فدراسیون جهانی اعلام کرد که همسر خواهر حمیدرضا قلی پور به آلوده کردن غذای قهرمان ایران در یک مهمانی به دلیل اختلافات خانوادگی برای ارثیه پدری اعتراف کرده است! بر اساس توضیحاتی که در پرونده قلی پور آمده است، این شخص اعتراف کرده که ماده ای که اسمش را نمی دانسته از دوستی که اسم او را هم به یاد نمی آورد گرفته و در ظرف غذای برادر همسر خود ریخته است! توجیهی که طبیعتا از سوی فدراسیون جهانی ووشو پذیرفته نشده و قلی پور سرانجام در تیر ماه سال 1398 با 4 سال محرومیت روبرو شد.

اما در این بین اتفاق جالب دیگر خبر اعلام خداحافظی حمیدرضا قلی پور در روز 16 بهمن 1397 و حدودا یک ماه بعد از اطلاع یافتن از نامه اولیه فدراسیون جهانی است! قلی پور در این روز در جریان مسابقات لیگ ووشو در مراسمی ویژه از دنیای ووشو خداحافظی کرد. بر اساس قوانین مبارزه با دوپینگ، به جز موارد خاص ورزشکار متهم به استفاده از مواد نیروزای غیرمجاز تا اعلام رای نهایی به شکل موقت از کلیه مسابقات محروم است و شرکت کردن قلی پور در مسابقه لیگ با توجه به عدم درج توضیحی مبنی بر لغو تعلیق موقت وی در این پرونده غیرقانونی به نظر می رسد! مهدی علی نژاد معاون فعلی وزیر ورزش در آن زمان سکاندار فدراسیون ووشو بود. قلی پور در اظهاراتی جالب بعد از اعلام خداحافظی دلیل کنار رفتن از دنیای قهرمانی ووشو را المپیکی نبودن این ورزش و تمرکز خود برای مسابقات MMA بیان کرد، در حالی که حالا مشخص شده که قهرمان بازیهای آسیایی 2010 در آن تاریخ از خبر دوپینگ خود آگاه بوده است!

حمیدرضا قلی پور در روز خداحافظی، در حضور مهدی علی نژاد رئیس سابق فدراسیون ووشو و معاون وزیر ورزش

حمیدرضا قلی پور پیش از این 4 بار قهرمان جهان شده و سابقه شکست قهرمانان بزرگی مانند مسلم سالیخوف روس را نیز در کارنامه دارد، قلی پور در بازیهای آسیایی 2010 هم دست به کار بزرگی زد و با شکست ووشوکار چینی در خاک این کشور به مدال طلا رسید. با توجه به توانایی فنی بالای این ورزشکار شاید توجیه قلی پور در عمدی نبودن دوپینگ وی در مسابقات کم اهمیت تر جام جهانی پذیرفتنی باشد اما مخفی کردن خبر دوپینگ دو قهرمان ملی و از دست دادن دو مدال جام جهانی ساندا از سوی فدراسیون ووشو غیرقابل قبول است، پیش از این فدراسیون دوچرخه سواری سه سال پیش در تلاشی ناموفق کوشیده بود تا خبر دوپینگ حسین عسگری قهرمان سابق ایران و آسیا را مخفی نگاه دارد. رسم ناپسندی که به نظر می رسد توسط برخی فدراسیون های ورزشی داخلی از کشور کره شمالی کپی برداری شده است!

منبع: طرفداری

کلیدواژه: حمیدرضا قلی پور جام جهانی ساندا فدراسیون جهانی بازیهای آسیایی کشور کره شمالی فدراسیون ووشو قهرمانی جهان نظر می رسد موفق به کسب قلی پور مدال طلا دو مدال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۶۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ

به گزارش خبرنگار مهر، بالاخره پس از کش و قوس فراوان و گمانه‌زنی‌های بسیار فدراسیون کشتی وضعیت حسن یزدانی را برای وزن ۸۶ کیلوگرم مشخص کرد. پیش از این صحبت از بازگشت کامران قاسمپور به وزن ۸۶ کیلوگرم و رقابت او با حسن یزدانی مطرح شده بود، اما فدراسیون کشتی اعلام کرد «با توجه به اینکه رقابت‌های رنکینگ‌دار مجارستان آخرین میدان جدی است که ۵۰ روز پیش از المپیک پاریس برگزار می‌شود، آقای حسن یزدانی که ۹ ماه به دلیل عمل جراحی سنگین کتف از میادین دور بوده، به تنهایی به مسابقات اعزام خواهد شد و در صورتی که ایشان از سلامت بدنی و آمادگی جسمانی لازم جهت حضور در مسابقات برخوردار باشد و این موضوع مورد تأیید کادر فنی نیز قرار بگیرد، ایشان ملی‌پوش ایران در وزن ۸۶ کیلوگرم برای مسابقات المپیک پاریس خواهد بود»

پیش از این، گمانه‌زنی در مورد اعزام حسن یزدانی و کامران قاسمپور به تورنمنت مجارستان بود که این بیانیه برخلاف گمانه‌زنی‌های قبل بود و حالا قرار است یزدانی به تنهایی راهی بوداپست شود. مسابقاتی که از حیث کیفیت و کمیت اهمیت زیادی برای کشتی ایران دارد و وضعیت حسن یزدانی را آشکار خواهد کرد. یزدانی که در تمامی این سال‌ها تنها مقابل دیوید تیلور آمریکایی کم می‌آورد و نمی‌توانست او را شکست دهد، حالا فرصتی پیدا کرده که در نبود این حریف دیرینه و سنتی در پاریس، طلای المپیک را از آن خود کند البته به شرطی که کتف مصدومش با او سر سازگاری داشته باشد و بتواند در کشتی گرفتن همراهی‌اش کند.

تکلیف کامران قاسمپور چه می‌شود؟

پس از اعلام بیانیه فدراسیون کشتی در مورد حسن یزدانی، بدون شک مهم‌ترین سوالی که برای علاقمندان به کشتی مطرح شد، جای خالی کامران قاسمپور است، او که سال گذشته مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی هانگژو را به دلیل مصدومیت از دست داد، در تلاش است تا سال ۲۰۲۴ را با مدال‌های خوش رنگ سپری کند. پیش از این هم صحبت از بازگشت او به وزن ۸۶ کیلوگرم مطرح شده بود. کامران که سال‌ها در وزن ۸۶ کیلوگرم پشت سر حسن یزدانی بود و پس از مدتی به ناچار تغییر وزن داد، حالا فرصت مناسب پیدا کرده تا در این وزن خودش را نشان دهد، به همین خاطر به نظر می‌رسد او منتظر تعیین تکلیف حسن یزدانی است. البته قاسمپور براساس چرخه انتخابی تیم ملی با وزن ۹۷ کیلوگرم به اردوی تیم ملی دعوت شده و اگرچه صحبت از تغییر وزن او و بازگشتش به ۸۶ کیلوگرم مطرح شد اما هیچ زمانی این موضوع از سوی کادر فنی به صورت رسمی اعلام نشد.

البته طبق چرخه انتخابی تیم ملی، اگر کامران قاسمپور در وزن ۸۶ کیلوگرم به تورنمنت برود، شانس حضور در وزن ۹۲ کیلوگرم را به طور کامل از دست خواهد داد، چرا که همه مدعیان در دو وزن در سال المپیک خود را محک می‌زنند و کامران نمی‌تواند بعد از دوم شدن در چرخه انتخابی در وزن ۹۷ کیلوگرم، خود را در وزن ۸۶ کیلوگرم هم محک بزند چرا که در صورت حضور ناموفق باید با نفر اول چرخه ۹۲ کیلوگرم که امیرحسین فیروزپور است، مسابقه انتخابی بدهد و در صورت بردن این حریف جوان راهی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی می‌شود.

اگر کتف یزدانی یاری نکند....

از همان زمانی که حسن یزدانی کتف مصدومش را به دست جراحان سپرد، حضور او در المپیک در هاله از ابهام قرار گرفت. به گفته علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی جراحی کتف در ایران سابقه خوبی ندارد و در ٢٠ سال گذشته هیچ پزشکی در ایران نتوانسته ورزشکاری را از کتف جراحی کرده، او را به شرایط آماده بازگرداند. دبیر همچنین تأکید کرد که جراحی‌ها برای زانو نتیجه بخش بوده اما کتف نه. خود او در دوره‌ای که کشتی می‌گرفت از کتف جراحی داشت و همین موضوع عامل ناکامی او در المپیک شد.

صحبت‌های رییس فدراسیون کشتی در آن زمان بیشتر از قبل، حضور یزدانی برای المپیک پاریس را در هاله‌ای از ابهام قرار داد. دبیر همچنین در تازه‌ترین اظهار نظر خود در خصوص برگزاری انتخابی بین حسن و کامران گفت: «قطعاً هر تصمیمی که به نفع تیم ملی کشتی کشور باشد،می‌گیرم. درباره وزن ۸۶ کیلوگرم هر احتمالی وجود دارد. اینکه حسن آقا انتخاب شود و اینکه کشتی انتخابی بگذاریم، همه چیز به وضعیت کتف حسن آقا بستگی دارد. ما بر اساس وضعیت حسن تصمیم می‌گیریم، اما حتماً اشتباهی که دوره خود من شد و بدون تست به المپیک رفتم را نباید بگذاریم تکرار شود. باید حسن بخاطر خودش هم که شده تست شود.»

وی با بیان اینکه کتف حسن از ۳ جا جراحی شده و عمل ساده‌ای نبوده است، تاکید کرد:«دکتر گفته بود ۴ ماهه روی تشک می‌آید، اما بعد گفتند اردیبهشت به تمرینات بازمی‌گردد. من خودم کتف عمل کرده‌ام. بعد از عمل کتف باید بتوانی کشتی تمرین کنی. باید اول ببینیم وضعیت حسن چگونه است.»

با توجه به این صحبت‌ها، همچنان وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک مبهم است اما نکته قابل توجه این بود که در چرخه اعلام شده در وزن ۸۶ کیلوگرم، بدون اسم بردن از کامران قاسمپور در بند دوم عنوان شده است «در صورتی که شرایط درج شده در بند یک حاصل نشود، کادر فنی به اقتضای شرایط موجود، تصمیمات جدیدی در مورد انتخاب ملی‌پوش این وزن اتخاذ می‌نماید.» با توجه به این بند می‌توان این طور نتیجه گرفت در صورتی که کتف حسن یزدانی با او همراهی نکند، کامران قاسمپور می‌تواند ملی‌پوش وزن ۸۶ کیلوگرم باشد.

حضور یزدانی در تورنمنت مجارستان تصمیم درستی است؟

تورنمنت مجارستان روزهای ۱۷ تا ۲۰ خرداد برگزار می‌شود، در این مسابقه روس‌ها با سه نماینده حضور پیدا می‌کنند تا تکلیف نفر اول آنها در المپیک مشخص شود، در کنار آن «آرون بروکس» آمریکایی که موفق به شکست «دیوید تیلور» شد هم در این مسابقات شرکت می‌کند. با توجه به سطح بالای تورنمنت مجارستان برخی اهالی کشتی معتقدند اعزام یزدانی به این مسابقات ریسک بزرگی به حساب می‌آید، او ۹ ماه است که به صورت جدی کشتی نگرفته و دوران نقاهت خود را سپری می‌کرده و درست است که چند روزی تمرینات خود را در مازندران پیگیری می‌کند اما هنوز وضعیت کشتی‌گرفتنش مشخص نیست و شاید حضور در این مسابقه سخت، پیش از المپیک باعث تشدید مصدومیتش شود. از نظر اهالی کشتی شاید بهتر باشد یزدانی در یک مسابقه سطح پایین‌تر که همزمان در ایتالیا برگزار می‌شود، محک بخورد تا از تشدید مصدومیتش جلوگیری شود، اما در نهایت کادر فنی و فدراسیون کشتی چنین تصمیم گیرنده هستند.

چیزی که مسلم است اینکه کشتی ایران با شرایط جدید در وزن ۸۶ کیلوگرم شانس زیادی برای کسب مدال طلای المپیک دارد. در این وزن «دیوید تیلور» مدعی که پنج بار موفق به شکست حسن یزدانی شده حضور ندارد و فرصت خوبی برای کشتی ایران به وجود آمده تا در المپیک پاریس، به مدال طلای این وزن برسد. مدالی که فرقی نمی‌کند با حسن یزدانی یا کامران قاسم‌پور محقق شود چرا که هر دو این کشتی‌گیر جزو برترین‌ها به حساب می‌آیند.

یزدانی را به تنهایی اعزام می‌کنند که کار گره نخورد

ابراهیم جوادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره تصمیم کادر فنی برای اعزام حسن یزدانی به تورنمنت مجارستان گفت: به نظرم این تصمیم درستی نبود. باید حسن یزدانی به همراه کامران قاسمپور هر دو به مسابقات مجارستان اعزام می‌شدند. کادر فنی قصد دارد وضعیت جسمانی یزدانی را زیر نظر بگیرد که اگر خدای نکرده کتف او یاری نکرد بتواند کامران قاسمپور را جایگزین او کند. اما نیاز بود خود کامران هم محک بخورد. اگر از بین آن‌ها یک نفر اول می‌شد که چه بهتر اما اگر این اتفاق رخ نمی‌داد هر دو باید با هم مسابقه می‌دانند و بالاخره تکلیف مشخص می‌شد.

وی گفت: چه ایرادی داشت اگر هر دو مسابقه رودررو با هم می‌دانند؟ یزدانی اگر در این مسابقات حتی بد هم کار کند باز به عنوان کشتی‌گیر المپیکی انتخاب می‌شود و با قاسمپور کشتی نمی‌گیرد. آن‌ها دقیقاً این برنامه را پیاده کردند که کار گره نخورد و بتوانند راحت تصمیم بگیرند. حسن یزدانی امتحان خودش را بارها پس داده و تنها مشکل او «دیوید تیلور» بود که خوشبختانه در این المپیک هم حضور ندارد. اگر کتف او یاری کند قطعاً کشتی‌گیر المپیکی تیم ملی خواهد بود.

کامران قاسم‌پور مدت‌هاست در آب نمک است!

کارشناس کشتی آزاد تأکید کرد: حسن کشتی‌گیر خوب و جنگنده‌ای است، البته کامران هم همین طور. او یکی از کشتی‌گیران خوب ماست، اما حسن یزدانی در وزن ۸۶ کیلوگرم خودش را بهتر از قاسمپور نشان داده و شاید به همین خاطر است که کادر فنی روی او نظر دارد. به نظرم کامران قاسمپور مدت‌هاست که در آب نمک است. اگر کتف حسن در این مسابقات او را یاری کند کار تمام شده است و به المپیک اعزام می‌شود. یزدانی حتی اگر در این مسابقات هم بد کشتی بگیرد در نهایت به المپیک اعزام خواهد شد.

جوادی تأکید کرد: من تنها نگرانی‌ام این است که خدای نکرده مصدومیت یزدانی تشدید نشود. در مسابقات مجارستان روس‌ها و کشتی‌گیر آمریکایی حضور دارند و سطح مسابقات بالاست. بنابراین این نگرانی وجود دارد که مصدومیت کتف یزدانی تشدید شود. امیدوارم این اتفاق رخ ندهد و کتف حسن با او یاری کند و بتواند راهی المپیک شود.

وی در مورد بازگشت قاسمپور به وزن ۸۶ کیلوگرم عنوان کرد: حسن یزدانی بهتر از کامران در این وزن کار کرد. قاسمپور هم کشتی‌گیر خوبی است اما واقعیت این است که در این وزن از حسن عقب بود. کامران در وزن ۹۷ کیلوگرم هم نمی‌تواند موفق شود به این خاطر که استایل و توان بدنی‌اش به این وزن نمی‌خورد. او با حریفان قدرتمندی در این وزن باید کار کند. به نظرم بهترین وزن برای او ۹۲ کیلوگرم است که بتواند برای مسابقات جهانی در اوزان غیرالمپیکی بهترین نتیجه را بگیرد.

کد خبر 6091671 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • گزارش تصویری از همایش بزرگ تای چی ووشو در بوستان ملت
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • کرمان زیرساخت‌های برگزاری مسابقات بین‌المللی فوتبال را دارد
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • پدیده والیبال ایران سوژه پست جدید فدراسیون جهانی
  • مخفی‌کاری و احتیاط عجیب درباره عالیشاه و بیرانوند