Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین؛ فرید دهقانی  در گفتگو با خبر ساعت 21 شبکه یک، با اشاره به جزییات تفاهم نامه هایی که روز گذشته منعقد شد، اظهار کرد: یکی از مهم ترین کارها در جهت حمایت و افزایش تولید داخل در بخش ماشین آلات معدنی، انعقاد این تفاهم نامه ها بود، که با حمایت ایمیدرو 5 تفاهم نامه با شرکت های فولاد مبارکه، چادرملو،گل گهر و 5 پیمانکار اصلی شرکت ملی مس و صندوق سرمایه گذاری فعالیت های معدنی در جهت تحقق جهش تولید در هپکو به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از جمله محورهای مهم انعقاد این تفاهم نامه ها را تولید قطعات یدکی ، تجهیزات خط تولید و همچنین بازسازی و ساخت ماشین آلات معدنی سازگار با توان تولید هپکو برشمرد و گفت: یکی از این تفاهم نامه ها به صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی اختصاص دارد، که به موجب آن متقاضیان تولیدات داخلی هپکو ، مشمول تسهیلات اعطایی صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی با در نظرگرفتن حداقل 4درصد یارانه سود تسهیلات از منابع داخلی صندوق بیمه خواهند شد.

مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی در جواب به این سوال که مفاد این تفاهم نامه ها چه زمانی عملیاتی خواهند شد اظهار کرد: با توجه به اینکه این تفاهم نامه ها هم اکنون نیز با ارایه تقاضا از سوی شرکت های مذکور، عملا آغاز و اجرایی شده اند، ادامه و توسعه این روند مستلزم توجه جدی شرکت هپکو در جهت تولید کیفی با قیمت مناسبتر در زمان مناسب است، که اگر این مهم رخ دهد حتما تقاضاها  به سمت شرکت هپکو روند صعودی خواهند داشت.

وی افزود:هم اکنون نیز برخی از شرکت ها به عنوان مثال، چند موتور دامپتراک را برای بازسازی کردن به هپکو ارسال کرده اند که این روند ادامه خواهد داشت.

دهقانی در جواب به این سوال که آیا برای تامین نقدینگی شرکت های کوچک توسط شرکتهایی همچون هپکو که اشل بین المللی دارند در این تفاهم نامه ها گزینه ای آمده است یا خیر، بیان کرد: تقاضای ماشین آلات معدنی از هپکو مربوط به معادن کوچک مقیاس است که حمایت از این معادن بر عهده صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی (یکی از شرکت های تابعه ایمیدرو) گذاشته شده است.

وی افزود:  ما برای تحقق این امر اقدام به ارایه تسهیلات به متقاضیان کرده ایم تا نیاز به منابع مالی آنها برطرف شود. همچنین صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی با تامین مالی خریداران و ارایه یارانه 4درصدی سود تسهیلات، در جهت کاهش هزینه مالی آنها گام برداشته تا بتوانند در حیطه توان هپکو، از تولیدات داخلی استفاده کنند.

مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه تکلیف مدیریت و مالکیت هپکو چه شد تصریح کرد: مطابق مصوبه هیات محترم وزیران 55 درصد هپکو که در ید سازمان خصوصی سازی بود به شرکت شستا واگذار شد، اما چتر حمایتی ایمیدرو با تحریک و افزایش تقاضا برای محصولات هپکو اعم از بازسازی و ساخت قطعات یدکی و تجهیزات خط تولید بخش معدن و صنایع معدنی می تواند بسیار موثر باشد.

وی ادامه داد:  تا انجا که من مطلع هستم این قرارداد امضا و 55درصد آن به شرکت شستا واگذار شده است و کارهای اداری نقل و انتقال آن در حال انجام است وانتقال مدیریت آن نیز انشالله در هفته جاری انجام خواهد شد.

پربیننده ترین جدیدترین نرخ سیمان و فولاد اعلام شد پایبندی دولت نسبت به تمام تعهدات خود/ میزان تولید پتروشیمی دوبرابر شده است رشد مثبت شاخص کارگاه‌های بزرگ صنعتی رشد ۱۰درصدی تولید فولاد ایران در دوران کرونا واردات کنسانتره چین از آمریکا به بالاترین حد دو سال اخیر رسید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نقدینگی تسهیلات قطعات یدکی ماشین آلات معدنی صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت معدنی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی تفاهم نامه ها ماشین آلات معدنی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۷۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی