Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام معلمی با بیان اینکه رسانه های دینی مهمترین ابزار ترویج دین اسلام در جامعه هستند، گفت: رسانه های دینی و دستگاه های فرهنگی باید خود را به فرهنگ اسلامی نزدیک تر کنند؛ متاسفانه نگاه برخی از مسئولان به دین مبین اسلام سطحی شده است.

حجت الاسلام «سید محمد معلمی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند اظهار داشت: یکی از راه‌های ترویج و احیای دین مبین اسلام این است که مسئولان به سمت دین بیایند و به آن عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه بشرویه با بیان اینکه متاسفانه نگاه برخی از مسئولان به دین سطحی شده است، افزود: تا زمانی که مسئولان نگاه عمیق به دین ندارند هیچ مشکلی حل نخواهد شد؛ در کشور تنها مقام معظم رهبری هستند که به خاطر مسائل فرهنگی و اقتصادی خواب‌شان نمی برد.

 

وی با اشاره به اینکه عمده مسئولان ما دغدغه حل مشکلات فرهنگی و اقتصادی را ندارند، ادامه داد: اگر مسئولان به مسائل دینی توجه نداشته باشند نباید از مردم انتظار داشته باشیم که به مسائل دینی توجه کنند.

 

حجت الاسلام معلمی با تاکید بر اینکه رسانه های دینی و دستگاههای فرهنگی باید خود را به فرهنگ اسلامی نزدیک تر کنند، گفت: رسانه های دینی و دستگاه های فرهنگی در جامعه باید دغدغه اجرای مسائل دینی را داشته باشند و اگر از پایه کار درست نشود نمی توانیم دین را ترویج و گسترش دهیم.

 

امام جمعه بشرویه بیان داشت: تا زمانی که مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم حل نشود به دین و فرهنگ اسلامی فکر و توجه نمی کنند و مسئولان اگر این مشکلات را حل کنند قطعا شاهد شکوفاشدن دین مبین اسلام در جامعه خواهیم بود.

 

وی با اشاره به اینکه رسانههای دینی به عنوان مهم ترین ابزار برای ترویج دین اسلام در جامعه مطرح هستند، افزود: رسانه های دینی باید از هنر به بهترین نحو برای ترویج فرهنگ اسلام استفاده کنند.

 

حجت الاسلام معلمی گفت: متاسفانه ما مسائل دین اسلام را به درستی معرفی نکرده ایم و باید اسلام را متناسب با سن کودکان، نوجوانان و بزرگسالان با استفاده از ابزار هنر و کتابخوانی معرفی کنیم و چهره به چهره به تبلیغ دین مبین اسلام بپردازیم.

 

امام جمعه بشرویه اظهار داشت: فعالان فرهنگی و دینی ما خسته و بی برنامه هستند و اگر 10 فعال فرهنگی و دغدغه مند در بشرويه داشته باشیم برای حل مشکلات فرهنگی کافی است.

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: امام جمعه بشرویه رسانه های دینی اسلام دین مبین اسلام رسانه های دینی اسلام در جامعه فرهنگ اسلام حجت الاسلام دین اسلام مسائل دین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۷۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است

به گزارش قدس خراسان، انسیه خزعلی عصر جمعه در مراسم بیست چهارمین همایش مدیران بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها در مشهد با اشاره به عوامل فرهنگی مؤثر در سقط جنین در کشور اظهار کرد: طبق پژوهش‌های انجام شده اعتقاد به فاصله‌گذاری بیشتر بین بچه‌های متولد شده، تمایل به فرزند کمتر، تحصیل و شاغل بودن والدین برخی تفکرات حاکم همچون فرزند کمتر، زندگی و آسایش بهتر و اینکه فرزند را مانع و سد آزادی می‌دانند در سوق دادن برخی خانواده‌ها و زوجین به سمت سقط جنین تأثیرگذار است.
خزعلی افزود: البته که کار اقتصادی برای خانواده‌هایی که احساس می‌کنند امکان پرورش فرزند را ندارند نیز لازم است.
وی با توصیه به نهادهای حمایتی مانند مؤسسه خیریه آبشار عاطفه‌ها در جهت ضرورت شناسایی این خانواده‌ها و حمایت از آن‌ها از طریق بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها وغیره افزود: صحبت و حمایت از این خانواده به مراتب سهل‌تر و سریع‌تر از انجام هزینه در جهت درمان ناباروری است، اگرچه درمان‌های ناباروری هم در جای خود باید انجام شود.
وی ادامه داد: اقدامات مراکز ناباروری ۳۰ درصد و شناسایی خانواده‌هایی که به سمت سقط جنین می‌رود تا ۵۰ درصد می‌تواند در افزایش جمعیت تأثیر مثبت داشته باشد.
وی بدون توضیحات بیشتر تصریح کرد: در زمینه آمار جمعیتی در شرایط بسیار بدی قرار داریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مؤسسات خیریه با فراهم کردن زمینه اشتغال برای افراد محروم و نیازمند می‌تواند در جهت تحقق شعار سال گام بردارند، گفت: حمایت از محرومان و نیازمندان وظیفه وجدان‌های بیدار است.
وی گفت: باید سعی شود که مشاوره‌ها به سمت آموزش و فرهنگ‌سازی بین زوجین و خانواده‌ها همیشه انجام شود و ارایه مشاوره به زوجین را تنها محدود به مواقع و شرایط بروز اختلافات ندانیم.
معاون امور زنان رئیس جمهوری بیان کرد: ارتقای فرهنگ و ترویج فرهنگ صحیح استفاده از رسانه، نوع مد و پوشش و البته فرهنگ تغذیه و سلامت لازمه‌های خانواده امروز است.
وی ارایه خدمات مشاوره رایگان به زوجین جوان را یکی از دغدغه‌های این معاونت دانست و گفت: باید در سال نخست زندگی مشاوره رایگان برای تمامی زوجین جوان ارایه شود و برای زوجین دهک‌های یک تا هفت نیز در سال‌های دوم تا چهارم زندگی مشترک این خدمات مشاوره به صورت رایگان عرضه شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود کمک به مردم مظلوم غزه که زیربار نسل کشی و جنایت از بین ‌می‌روند را یادآور شد و گفت: آن‌هایی که در مقابل این جنایات سکوت می‌کنند در حقیقت انسانیت را نفی می‌کنند و آن‌ها که با وجدان بیدار حمایت می‌کنند، جوانه‌های ظهور را زنده می‌کنند.


 

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف شده است؟
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است
  • مهمترین اخبار پنجم اردیبهشت/حذف«زوج و فرد»در طرح جدید ترافیک
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • احکام متناسب با جرم در پرونده‌های مرتبط با حجاب صادر شود