Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران شرکت های بزرگ فناوری آمریکا که قرار است تا ساعاتی دیگر در جلسه استماع کنگره برای توضیح رفتارهای انحصارطلبانه خود حضور یابند بیانیه مشترکی صادر کردند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از انگجت، قرار است در کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا به اتهام شرکت های گوگل، اپل، فیس بوک و آمازون در زمینه انحصارطلبی تجاری و تلاش برای از میدان به درکردن رقبای ارائه دهنده خدمات مشابه رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران عامل این چهار شرکت ساعاتی قبل بیانیه ای مشترک صادر کرده و با هدف تاثیرگذاری بر روند جلسه استماع به نفع خود تلاش کردند این مساله را توضیح دهند که به هیچ وجه رفتاری انحصارطلبانه در دنیای کسب و کار نداشته اند. برخی از این افراد مانند جف بزوس مدیرعامل شرکت آمازون برای اولین بار است که در جلسه استماع کنگره آمریکا حضور می یابند.

 

در این بیانیه هر چهار نفر بر نقش مثبت و سازنده خود و شرکت هایشان در اقتصاد آمریکا تاکید کرده و افزوده اند کسب و کارهایی که در سه دهه اخیر راه اندازی کرده اند برای کسب و کارهای متوسط و کوچک نیز درآمد آفرین بوده است. ارائه خدمات تبلیغاتی به شرکت های دیگر، درآمدزایی و کمک رسانی و راهنمایی شرکت های کوچک وسرمایه گذاری قابل توجه در فناوری های جدید یاری رسان دیگر شرکت ها و حوزه های علمی و پزشکی از جمله دیگر ادعاهایی است که در این نامه مطرح شده است.

تیم کوک در بخشی از این نامه افزوده که اکوسیستم اپ استور بیش از ۱۳۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹ به اقتصاد آمریکا کمک کرده و این رقم در سطح جهان به نیم تریلیون دلار می رسد. رئیس فیس بوک هم مدعی شده این شبکه اجتماعی از طریق متصل کردن جهان کاری مفید انجام داده است. مدیران این شرکت ها در نامه مذکور طیف گسترده ای از رقبای خود را نام برده اند و گفته اند با وجود این همه رقیب نمی توان آنها را بازیگری انحصاری دانست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا فناوری فیس بوک بیانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۸۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، اداره ایمنی دریایی چین امروز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد پکن رزمایش‌های نظامی هشت روزه را در بخش شمالی دریای زرد برگزار خواهد کرد.

در این بیانیه آمده است که این رزمایش‌ها قرار است در دریای بوهای، که خلیج داخلی در شمال دریای زرد است، از ساعت ۱۶:۰۰ (۸:۰۰ به وقت گرینویچ) در ۵ ماه می تا ساعت ۱۶:۰۰ روز ۱۲ ماه می انجام شود.

این بیانیه به جزئیات بیشتر این رزمایش اشاره‌ای نکرده است.

ارتش چین در حالی این رزمایش را آغاز می‌کند که «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین سه‌شنبه گذشته اعلام کرد که پکن از فیلیپین می‌خواهد که اقدامات تحریک‌آمیز را متوقف کند و عزم و اراده چین برای حفظ حاکمیت خود را به چالش نکشد.

پیش از این فیلیپین گارد ساحلی چین را به آزار و اذیت و آسیب رساندن به یکی از قایق های این کشور در منطقه مورد مناقشه دریای چین جنوبی متهم کرده بود. کشتی‌های فیلیپین بدون اجازه چین وارد شدند و گارد ساحلی چین اقدامات لازم را برای فرار آنها انجام داد.

«دریاسالار جان لانگ آکیولینو» فرمانده نیروهای آمریکا در منطقه این دو-پاسفیک روز یکشنبه چین را متهم به اتخاذ راهبرد «قورباغه آب‌پز» کرد، چون فعالانه تنش‌ها در این منطقه را به‌صورت تدریجی افزایش می‌دهد.

جان لانگ در گفت‌وگو با فایننشال‌تایمز گفت که در طول سه سالی که به عنوان فرمانده نیروهای آمریکا در ایندوپاسفیک بوده، چین سرعت توسعه نظامی خود را افزایش داده و توانایی‌های رو به رشد خود را با رفتارهای بی ثبات کننده تر مطابقت داده است.

وی دراین‌باره گفت: «چین روزبه‌روز تهاجمی‌تر، جسورتر و خطرناک‌تر می‌شود.»

آکیلینو همچنین افزود که چین رفتار تهاجمی خود را از طریق راهبرد «قورباغه آب‌پز» تشدید می‌کند، که از طریق آن به تدریج دما را بالا می‌برد به طوری که خطر نهایی تا زمانی که خیلی دیر نشده بود، نادیده گرفته می‌شد.

این مقام نظامی آمریکا مدعی شد که «باید رفتار بد چین که خارج از هنجارهای حقوقی بین المللی است توصیف شود. و این موضوع را باید همه کشورهای منطقه بیان کنند» وی افزود که پکن در کل منطقه درگیر راهبرد «شاید برابر است» است.

کد خبر 6097361

دیگر خبرها

  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • مشکل بارسا با نایکی: دعوا سر اسم لواندوفسکی!
  • بازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قم
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند
  • محکومیت پزشک جراح برای دریافت اضافه بها
  • به دلیل اتهام جنجالی: شکایت فارست از گری نویل
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است