Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@13:14:08 GMT

چه روش‌هایی برای خرید شارژ وجود دارد؟

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۸۷۴۸

چه روش‌هایی برای خرید شارژ وجود دارد؟

امروزه، بسیاری از ما از سیم‌کارت‌‌های اعتباری استفاده می‌کنیم؛ بنابراین خرید شارژ به یکی از نیازهای روزانه ما تبدیل شده است. برای خرید شارژ، روش‌های مختلفی وجود دارد که احتمالا تعدادی از آن‌ها را می‌دانید و شاید از تعدادی مطلع نباشید. روش‌های ‌معرفی‌شده در این مقاله برای تمامی اپراتورهای ذکرشده معتبر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کدهای دستوری

یکی از روش‌های رایج خرید شارژ، استفاده از کدهای دستوری (USSD) است که هر اپراتور کد مخصوص به‌خود را دارد. برای مثال، کد دستوری همراه اول *1# است. با شماره‌گیری این کدهای دستوری و انتخاب مبلغ شارژ و واردکردن مشخصات کارت بانکی خود می‌توانید به‌راحتی شارژ بخرید.

اپلیکیشن‌های پرداخت

اپلیکیشن‌های پرداخت گزینه‌ی دیگری هستند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید شارژ بخرید. همراه کارت یکی از این اپلیکیشن‌ها است که در آن می‌توانید اقدام به خرید شارژ ایرانسل، همراه اول و رایتل کنید. امروزه به‌دلیل امنیت و سرعت درخورتوجه و چندمنظوره بودن، اپلیکیشن‌های پرداخت محبوبیت بسیاری در بین مردم پیدا کرده‌اند. برای مثال، در همراه‌کارت علاوه ‌بر خرید شارژ و بسته‌ی اینترنتی از جمله خرید بسته اینترنت ایرانسل، می‌توانید کارهای روزمره‌ی بانکی خود مانند کارت به کارت و پرداخت قبوض آب و برق و گاز را نیز انجام دهید.

علاوه بر موارد گفته شده، امکان استعلام و پرداخت خلافی خودرو، جریمه طرح ترافیک و عوارض آزادراهی نیز در همراه کارت وجود دارد.

خرید شارژ ازطریق وب‌سایت‌ها

از دیگر روش‌های خرید شارژ اینترنتی به‌صورت مستقیم، مراجعه به وب‌سایت‌ها است که در‌این‌میان می‌توانید به سایت‌های هریک از اپراتورها یا سایت همراه‌کارت سر بزنید. نحوه‌ی شارژ معمولا به این طریق است که باید شماره‌ی تلفن‌همراه و مبلغ شارژ را انتخاب کنید و سپس ازطریق درگاه‌های بانکی پرداخت را انجام دهید.

اپلیکیشن هر اپراتور

هر اپراتوری برای ارائه‌ی خدمات به مشترکان خود معمولا اپلیکیشن دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید شارژ نیز بخرید. «همراه من» و «ایرانسل من» و «رایتل من» همان‌طورکه از نامشان پیدا است، به‌ترتیب نام اپلیکیشن اپراتورهای همراه اول و ایرانسل و رایتل است.

دستگاه‌های کارت‌خوان و خودپرداز

شما می‌توانید به‌صورت حضوری هم اقدام به خرید شارژ همراه اول، ایرانسل و رایتل کنید. برای این منظور باید به خودپردازها (ATM) یا دستگاه‌های کارت‌خوان (POS) مراجعه کنید. این روش در چند سال گذشته بیشتر استفاده می‌شد.

شارژ خودکار

شما از طریق حساب بانکی خود می‌توانید سرویس «شارژ خودکار» را به‌صورت آنلاین فعال و بدین‌ترتیب سیم‌کارت اعتباری خود را شارژ کنید. در این روش باید مبلغ مشخصی برای شارژ سیم‌کارت خود مشخص کنید تا هر وقت اعتبار شما به آن مبلغ رسید، سیم‌کارتتان به‌صورت خودکار به‌اندازه‌ی مبلغ تعیین‌شده و ازطریق حساب بانکی انتخاب‌شده شارژ شود. تا‌به‌حال، سرویس شارژ خودکار برای مشترکان حساب‌های بانک ملت و ملی و سامان فعال شده است.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

منبع: تابناک

کلیدواژه: حزب الله وام حمایتی مستاجران محمود شایان کمیسیون ماده 100 توسیلیزومب روز عرفه همراه کارت خرید بسته اینترنت ایرانسل پرداخت خلافی خودرو رپرتاژ آگهی حزب الله وام حمایتی مستاجران محمود شایان کمیسیون ماده 100 توسیلیزومب روز عرفه اپلیکیشن ها همراه کارت همراه اول خرید شارژ سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۸۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیش دستوری به پیامک بانکی

به تازگی نامه‌ای به دست دنیای اقتصاد رسیده که نشان می‌دهد بهمن سال گذشته، بانک مرکزی به تمامی مدیران عامل بانک‌ها دستور داده تا با در نظر گرفتن تمهیدات مناسب، بستر جایگزینی پیام‌رسان‌های داخلی را به جای سیستم ارسال پیامک‌های انبوه بانکی ایجاد کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما این موضوع آن‌طور که به نظر می‌رسد ممکن است نه تن‌ها به حل مشکل هزینه‌های بالای پیامک‌های بانکی کمک نکند، بلکه مشکلات دیگری را هم برای بانک و هم برای کاربران این اپلیکیشن‌ها ایجاد کند. اگر بتوان مساله بی اعتمادی عمومی کاربران به این اپلیکیشن‌ها به سبب مشکلات مربوط به حریم خصوصی را کنار گذاشت، باز هم همچنان نمی‌توان به امنیت کامل حساب‌های کاربری این پیام‌رسان‌ها اعتماد داشت.

مشکل هزینه و کارمزد پیامک‌ها یکی از بزرگ‌ترین مشکلات خدمات بانکی است که هم بانک‌ها و هم مشتریان بانکی را درگیر خود کرده است. سال گذشته بود که به ناگاه اپراتور‌ها هزینه پیامک‌های بانکی را به طور ناگهانی افزایش دادند. این موضوع موجب شد که بانک‌ها و مشتریان نسبت به این هزینه‌ها اعتراض کنند. از طرفی بانک‌ها بسیاری از خدمات پیامکی خود را به‌صورت رایگان و بخش دیگری از آن را با آبونمان سالانه ارائه می‌کردند که این هزینه هم ناچیز بود. از طرف دیگر مشتریان بانک‌ها اعتقاد دارند که، چون بانک با استفاده از سپرده‌های آنان درآمدزایی می‌کند، بسیاری از خدمات اولیه را به رایگان ارائه دهد. اما نکته اینجاست که حجم بالای پیامک‌های بانکی به یکی از عوامل زیان بانک‌ها تبدیل شده و این موضوع مدیریت منابع بانکی را مختل کرده است.

حال به نظر می‌رسد که بانک‌مرکزی برای رفع این مشکل به دنبال این است تا با استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی، این معضل را حل کند. اما سوال اینجاست که آیا در چنین شرایطی حرکت به این مسیر مشکلات را حل خواهد کرد؟ در حال حاضر پیام‌رسان‌های داخلی متعددی در کشور وجود دارند که هرکدام تلاش کرده تا در حوزه خاصی قوی‌تر از دیگر رقبا عمل کنند. برای مثال پیام‌رسان بله در کنار ایفای نقش پیام‌رسانی، امکان ایجاد و انجام پرداخت‌های بانکی را برای اعضای خود به وجود آورده است. البته ناگفته نماند که این پیام‌رسان با همت بانک ملی ایجاد شده است.

پیام‌رسان سروش+ نیز تلاش کرده تا چنین خدماتی را بر بستر خود ارائه دهد. دیگر پیام رسانی که در کشور میان مصرف‌کنندگان محبوبیت دارد، پیام‌رسان ایتاست. این پیام‌رسان هم تلاش کرده تا شباهت زیادی به تلگرام داشته باشد تا از محبوبیت این پیام‌رسان قدیمی میان ایرانیان، به عنوان مزیت رقابتی خود استفاده کند. به‌طور کلی پیام‌رسان‌های داخلی تلاش کرده اند تا با بهبود خدمات، کاربران خود را افزایش دهند. اما مساله‌ای دراین میان مطرح است که می‌تواند میزان نارضایتی اجتماعی از چنین تصمیمی را افزایش دهد.

کوچ پیامکی چه مشکلاتی خواهد داشت؟

به‌رغم تمام مزایایی که پیام‌رسان‌های داخلی نسبت به نمونه‌های خارجی خود دارند، اما مساله امنیت کاربران برای بسیاری از افراد مطرح است. شواهد مختلفی از سانسور محتوا یا حتی تخلیه اطلاعات تلفن همراه کاربران توسط اپلیکیشن‌های پیام‌رسان داخلی وجود دارد و این مساله نگرانی‌ها از استفاده از این پیام‌رسان‌ها را افزایش داده است. همین مساله باعث شده به‌رغم تمام مشکلاتی که استفاده از تلگرام دارد، همچنان این پیام‌رسان میان ایرانی‌ها از محبوبیت بالایی برخوردار باشد.

در حال حاضر آمار‌ها نشان می‌دهد که پیام‌رسان تلگرام ۴۴ میلیون کاربر ایرانی دارد. این در حالی است که برخی آمار‌های داخلی نیز نشان می‌دهد که تعداد کاربران پیام‌رسان ایتا هم در همین حوالی قرار دارد، اما مساله اساسی اینجاست که بسیاری از کاربران این پیام‌رسان نه به اختیار خود بلکه به اجبار در آن حضور دارند. ارائه سرویس‌های مختلف در دانشگاه‌های کشور روی ایتا و همچنین اتصال سرویس‌های قوه قضائیه روی این پیام رسان می‌تواند از جمله دلایل اصلی رشد قابل‌توجه تعداد کاربران ایتا باشد. در نتیجه اعتماد‌سازی میان کاربران باید با دقت بیشتری میان کاربران صورت گیرد.

از دیگر مشکلاتی که ممکن است کاربران با آن مواجه شوند، مشکلات مرتبط با رابط کاربری پیام‌رسان هاست. هرچند تلاش شده تا رابط کاربری این اپلیکیشن‌ها مشابه نمونه‌های خارجی باشد که پیش‌تر از آن استفاده می‌شد، اما همچنان یادگیری کار با پیام‌رسان‌ها یکی از معضلاتی است که کاربران میانسال و کهنسال را درگیر خود خواهد کرد.

رابط کاربری یک سیستم پیامکی بسیار ساده بود و با توجه به سبقه استفاده از آن، بسیاری از کاربران میانسال و کهنسال می‌توانستند به راحتی از آن استفاده کنند، اما مهاجرت به پیام‌رسان‌های داخلی می‌تواند برای این قشر از کاربران سخت باشد. علاوه بر این قشر، قشری که از سطح سواد دیجیتالی پایین تری برخوردارند، مانند ساکنان مناطق روستایی، هم چنین مشکلاتی در استفاده از پیام‌رسان‌ها خواهند داشت.

این قشر همچنین با مشکلات دیگر از جمله عدم‌دسترسی به اینترنت مناسب هم رنج خواهند برد و در صورت عدم‌دسترسی به اینترنت، توانایی استفاده از خدمات بانکی را نخواهند داشت. همچنین استفاده از این خدمات نیازمند بهره مندی از گوشی هوشمند است که ممکن است بسیاری از افرادی را که در سطح پایین درآمدی قرار دارند هم درگیر کند. یک سیستم پیامکی تقریبا در تمامی تلفن‌های همراه از هر رده‌ای امکان پیاده‌سازی دارد. اما استفاده از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان نیازمند گوشی هوشمند است.

چه راه‌حل‌هایی وجود دارد؟

در حال حاضر تمامی بانک‌ها از اپلیکیشن‌های مخصوص به خود استفاده می‌کنند. بانک‌ها می‌توانند خدمات پیامکی خود را بر بستر نوتیفیکیشن‌های این اپلیکیشن‌ها توسعه دهند. این موضوع حداقل می‌تواند تا حدودی از نگرانی کاربران درخصوص امنیت اطلاعات خود بکاهد؛ چرا که پیش از این اعتماد‌سازی بیشتری در این خصوص انجام شده و درحال حاضر تقریبا خیل عظیمی از مشتریان بانکی از اپلیکیشن‌های بانکی استفاده می‌کنند. بهبود رابط کاربری یا توسعه یک اپلیکیشن خاص برای این حوزه هم می‌تواند یکی از راهکار‌ها باشد. ساده‌سازی رابط کاربری می‌تواند مشکل بسیاری از افراد را در استفاده از پیام‌رسان‌ها بهبود بخشد.

اما نکته اصلی این است که توسعه یک اپلیکیشن جدید می‌تواند هزینه بیشتری را روی دست بانک‌ها بگذارد یا بازطراحی رابط کاربری کنونی بسیاری از اپلیکیشن‌ها می‌تواند به ریزش کاربران منجر شود. از دیگر راهکار‌ها هم می‌توان به شخصی‌سازی پیامک‌ها اشاره کرد که به موجب این موضوع، هم تعداد پیامک‌های ارسالی کاهش می‌یابد و هم می‌توان به طور شفاف تری دلیل کسر هزینه را به مشتریان توضیح داد. از طرف دیگر هم مشتری می‌تواند به انتخاب خود و فقط برای تراکنش‌های خاص پیامک دریافت کند.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • مبلمان جدید و مدرن شیک
  • هشدار به دارندگان گواهینامه رانندگی؛ خرید و فروش نکنید!
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!