Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با طرح این پرسش که اگر دولت از رانندگان ناوگان اتوبوسرانی پایتخت در روزهای کرونایی حمایت نکند، چه زمان می‌خواهد از آنها حمایت کند؟ گفت: همان‌طور که دولت از ناوگان اتوبوسرانی انتظار خدمات‌رسانی «حداکثری» را به شهروندان دارد، شرکت واحد نیز انتظار دارد از کمک «حداقلی» دولت برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مهندس محمود ترفع با اعلام اینکه فهرست کامل اسامی ۴۰۰۰ راننده اتوبوس‌های بخش خصوصی برای دریافت وام کرونایی به وزارت رفاه اعلام شده است، گفت: البته به برخی از رانندگان که صاحب اتوبوس هستند، به این دلیل که مالک محسوب می‌شوند، وام تعلق نمی‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات کرونایی به رانندگان در حیطه اختیارات شرکت واحد نیست و وزارت رفاه مسئولیت این موضوع را بر عهده دارد، اظهار کرد: قاعدتاً با بررسی فهرست ارسالی و احصای اسامی رانندگانی که مشمول دریافت وام شده‌اند، پرداخت تسهیلات به آن ها آغاز می‌شود. 

بنا براعلام روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تاکید بر اینکه در شرایط موجود، پرداخت وام ۲ میلیون تومانی عملاً دردی از رانندگان بخش خصوصی اتوبوسرانی که به دلیل شیوع ویروس کرونا و کاهش یکباره مسافران بیکار شده‌اند دوا نمی‌کند، خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود دولت تدابیر و تمهیداتی اتخاذ و اجرا کند که این تسهیلات با فاصله زمانی کمتری به دست رانندگان برسد علاوه بر آن، این حمایت استمرار و تداوم داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران اتوبوس وام کروناویروس شرکت واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۸۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: ساسان نیک‌رفتار خیابانی، در این سمینار که در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، گفت: امروز شاهد برگزاری نخستین سلسله نشست‌های تخصصی روابط عمومی توسط اتاق بازرگانی تبریز هستیم و تصمیم داریم امسال در راستای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی گام‌هایی برداشته و نقش خود را در این مسیر ایفا کنیم و این سمینار، آغاز راهی است برای رسیدن به این هدف.

مدیر روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز تصریح کرد: یکی از پاشنه‌های آشیل مدیریت کسب و کار در ایران، غفلت در قبال ایجاد واحد روابط عمومی در چارت سازمانی است و اگر این سلسله‌نشست‌ها در طول امسال بتواند موجب ایجاد حتی یک واحد روابط عمومی در ساختار شرکت‌های بخش خصوصی شود، ما به هدف خود دست یافته‌ایم.

نیک‌رفتار خیابانی یادآور شد: طبق اطلاعاتی که از واحدهای عضو اتاق کسب کرده‌ایم، متاسفانه بیش از سه چهارم واحدها، واحد روابط عمومی مستقل ندارند و تعداد قلیلی از این واحدهای بخش خصوصی و کسب و کارها از شبکه‌های اجتماعی برخوردارند.

وی در پایان با اشاره به اینکه متاسفانه متصدیان امر روابط عمومی در بخش‌های خصوصی و دولتی از تحصیلات مرتبط و تخصصی با این امر، برخوردار نیستند، یادآور شد: اتاق تبریز قصد دارد در راه احصاء نیازهای روابط‌عمومی‌های بخش خصوصی، به طور مستمر دوره‌های تخصصی و آموزشی برگزار کند.

 

 

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • دستگیری عامل ضرب و شتم در اتوبوس/مجازات سنگین در انتظار فرد خاطی
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت