Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز مروتی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون درخواست‌های ما برای تامین ارز دولتی برای تجهیزات توانبخشی، به هدف نرسیده و از سوی دیگر مشکلی که افراد دارای معلولیت دارند، این است که تجهیزات توانبخشی تولید شده داخل ایران از کیفیت مناسبی برخوردار نیستند یا اینکه کیفیت خوبی ندارند.

وی ادامه داد: بهزیستی موظف است بیشترین تعداد تجهیزات توانبخشی را برای افراد دارای معلولیت تهیه کند بنابراین به کیفیت اهمیت نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طورمثال ویلچرهای تولید داخل موجب می شود افراد دچار معلولیت های ثانویه مانند کمر درد شوند.
مدیر کمپین پیگیری حقوق افراد دارای معلولیت گفت: بنابراین افراد دارای معلولیت، اینگونه تجهیزات را در بازار آزاد، زیر قیمت می‌فروشند و چند برابر پول روی آن می‌گذارند تا بتوانند ویلچری با کیفیت خوب داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: چون افراد دارای معلولیت، ساعت‌های زیادی روی ویلچر می نشینیند، درصورتی که ویلچر کیفیت خوبی نداشت باشد، دچار انحراف ستون مهره‌ها و کمر درد می شوند.
مدیر کمپین پیگیری حقوق افراد دارای معلولیت با اشاره به چندبرابر شدن هزینه های عصا، واکر و بریس گفت: افراد دارای معلولیت به دلیل افزایش چندبرابری هزینه‌ها و گرانی، نمی توانند این تجهیزات را تهیه کنند و به علت منابع محدود بهزیستی، آنها سال‌ها پشتِ نوبت دریافت این تجهیزات می‌مانند به طورمثال اکنون فردی پنج سال است که در نوبت دریافت توالت فرنگی و ویلچر قرار دارد.
مروتی افزود: مادری که باید فرزند ۵۰ کیلویی خود را جابجا کند علاوه بر آسیب‌های روانی حتما دچار آسیب های جسمی نیز می شود و مشکلات در زمینه تجهیزات توانبخشی حاد است.

وی گفت: افراد دارای معلولیت به دلیل پشت نوبت ماندن، مجبورند از خانه بیرون نروند و تازه آنگاه که این تجهیزات را دریافت می کنند اگر پول نداشته باشند مجبورند از آنها استفاده کنند که این تجهیزات بی کیفیت، معلولیت آنها را تشدید می کند یا اینکه آنها را دچار معلولیت ثانویه می کند و اگر مقداری پول داشته باشند، تجهیزات بی کیفیت را در بازار آزاد مجبورند به فروش برسانند تا لوازم باکیفیت بخرند.
مدیر کمپین پیگیری حقوق افراد دارای معلولیت تصریح کرد: متاسفانه سمعک های بی کیفیتی از سوی بهزیستی ارائه می شود که اکثر دریافت کنندگان ، آن را می‌فروشند یا استفاده نمی‌کنند.

مروتی خاطرنشان کرد: قیمت سمعک حدود دو میلیون تومان و جنس متوسط آن، حدود هشت میلیون تومان است.

وی ادامه داد: معمولی‌ترین ویلچر ارتوپدی که به اسم بیمارستانی معروف است. قیمت های ویلچر از یک و نیم میلیون آغاز می شود و جنس قابل استفاده و استانداردش از پنج میلیون به بالا است.

مدیر کمپین پیگیری حقوق افراددارای معلولیت یادآور شد: قیمت ویلچر برقی نیز از ۱۵ میلیون تومان آغاز می‌شود و جنس متوسطش حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان است.

مروتی اظهار داشت: بهای عصای مچی جنس متوسط از ۵۰۰ هزارتومان به بالا است. قیمت  پروتز (اندام مصنوعی) هم چون قطعاتش ساخت خارج است با توجه به تحریم ظامانه به شدت گران است.

وی ادامه داد:  از همه این اقلام فقط سمعک تحت پوشش بیمه‌ است که آن هم معضلات زیادی دارد.

به گزارش ایرنا، محمد نفریه معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور طی این هفته از انجام مکاتباتی بین وزارت تعاون و وزارت صمت برای بهره‌مندی وسایل کمک توانبخشی از ارز دولتی خبر داد.

برچسب‌ها تجهیزات پزشکی نرخ ارز قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت سازمان بهزیستی کشور معلولان توانبخشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی نرخ ارز قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت سازمان بهزیستی کشور معلولان توانبخشی تجهیزات پزشکی نرخ ارز قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت سازمان بهزیستی کشور معلولان توانبخشی حقوق افراد دارای معلولیت تجهیزات توانبخشی میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۹۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم

دریافت 106 MB

کد خبر 6095121

دیگر خبرها

  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • هوای مشهد امروز ۱۳ اردیبهشت سالم است
  • افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور 
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد پاک است
  • خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی