Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@04:57:21 GMT

منطقه 22 سهم کمی از حمل و نقل عمومی دارد

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۹۴۶۰

منطقه 22 سهم کمی از حمل و نقل عمومی دارد

خبرگزاری آریا - شهر: حمل و نقل عمومی از برنامه پنج ساله اول کشور مورد توجه واقع شد و قرار بود که سهم حمل و نقل عمومی 75 درصد باشد ولی در حال حاضر این سهم 49 درصد است این در حالی است که ناوگان حمل و نقل عمومی منطقه 22 از سهم پایین تری نسبت به سایر مناطق برخوردار بوده است.
به گزارش شهر، علی نوذرپور، شهردار منطقه 22 در مراسم امضای تفاهمنامه تامین منابع مالی برای احداث خط 10 مترو با بیان این مطلب گفت: در این سالها قوانین متعددی برای حوزه حمل و نقل نوشته شده است و در برخی از دولت ها توجه بیشتری برای حمل و نقل عمومی وجود داشته و در برخی اجرای توسعه کشور کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دولت اول اصلاحات، در حوزه اتوبوسرانی اتفاق خوبی افتاد و قریب به 38 درصد ناوگان اتوبوسرانی کشور نوسازی و بالغ بر 20 هزار دستگاه اتوبوس در دوره 5 ساله وارد ناوگان اتوبوسرانی کشور شد.
او در ادامه گفت: در دولت دوم اصلاحات، ناوگان حمل و نقل ریلی که در تهران و مشهد بود در کلانشهرها به هشت شهر افزایش پیدا کرد. در دوره آقای احمدی نژاد بحث مونوریل مطرح شد که طرح اشتباهی بود و در دوره اول آقای روحانی این طرح دوباره به مترو تبدیل شد. امروز 9 شهر و کلانشهر کشور دارای سیستم حمل و نقل ریلی هستند و متاسفانه در یک دهه اخیر سهم دولت در این حوزه کاهش پیدا کرده است و دولت نقش خود را در تامین منابع برای نوسازی و توسعه حمل و نقل عمومی پرداخت نکرده است.
شهردار منطقه 22 گفت: دولت مکلف شده بود که 50 درصد هزینه های ساخت مترو را بپردازد اما این موضوع در تهران حداقل محقق نشده، دولت در تهران کمتر از 30 درصد از موظفی خود را انجام داده است.
نوذرپور اضافه کرد: در شهر تهران یکی از موضوعات مهم شهر و اولویت های مدیریت شهری توسعه حمل و نقل عمومی بوده و این روزها هم خبرهای خوبی در این حوزه به گوش می رسد. منطقه 22 از ظرفیت استفاده از اوراق مشارکت برخوردار است.
او در بخش دیگری از سخنانش به موضوع طرح تفصیلی ویژه منطقه 22 نیز گفت: مهمترین مسئله در منطقه 22 تعیین تکلیف حوزه شهرسازی بود که در تصویب طرح تفصیلی در شورای شهرسازی و معماری و شورای شهر، سیستم حمل و نقل عمومی محور توسعه شهری قرار گرفته و طرح تفصیلی ویژه منطقه 22 مبتنی بر ساختار حمل و نقل عمومی طراحی و تصویب شده است.
نوذرپور درباره تامین منابع مالی اجرای طرح گفت: برای اجرای این طرح علاوه بر مطالعه و کارهای مهندسی و همکاری دوستان که در شرکت مترو خواهیم داشت، بحث تامین مالی از اهمیت زیادی برخوردار است. از انجا که دولت سهم کمتری در ایجاد و توسعه حمل و نقل ریلی داشته و دارد باید از منابع در اختیار شهرداری و از مشارکت بخش خصوصی استفاده کنیم.
او ادامه داد: سال گذشته با حضور معاون وقت حمل و نقل بحث ساخت مترو در منطقه 22 آغاز و جلساتی با ذینفعان برگزار شد. در صورتی که الگوی مالی مورد نظر شرکت مترو سریعتر تهیه، تصویب و به منطقه ابلاغ شود ذینفعان مهم منطقه اعلام آمادگی کرده اند که بخشی از هزینه های احداث و یا ایجاد مجتمع های ایستگاهی را به عهده بگیرند.
شهردار منطقه 22 اضافه کرد: استفاده از اوراق مشارکت برای خطوط دیگری تصویب شده که امیدواریم برای اجرای این طرح در نوبت دوم این اوراق برای مترو منطقه 22 لحاظ شود.
نوذرپور در پایان با قدردانی از تلاش های شرکت مترو و معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و منطقه 22 خاطر نشان کرد: اولویت اجرای خط 10 در منطقه 22 ایستگاه کوهسار تا دریاچه است، با توجه به مطالعات طرح تفصیلی که نشان می دهد اگر در افق طرح جامع تهران در حوزه حمل و نقل ریلی منطقه 22 اجرا نشود، متوسط سرعت ماشین ها کمتر از حوزه مرکزی شهر تهران خواهد شد و ما شاهد ترافیک سنگین در این منطقه می شویم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حمل و نقل عمومی حمل و نقل ریلی طرح تفصیلی منطقه 22

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۹۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت

آفتاب‌‌نیوز :

اسدالله عباسی در جمع مردمان روستای امام‌زاده ابراهیم (ع) شفت با بیان اینکه دولت حمایت بیمه‌ای و تسهیلاتی لازم را از خسارت دیدگان در حریق امام زاده ابراهیم شفت را انجام می‌دهد، اظهار کرد: افرادی که بیمه بوده و دچار حریق شدند بیمه باید ارزیابی لازم را انجام داده و افراد آسیب دیده را مورد حمایت بیمه‌ای قرارد می‌دهد و همچنین در روز یک شنبه و در جلسه هیئت دولت سعی می‌کنیم به صورت تسهیلات برای ساخت مسکن، اعتباراتی را دریافت کرده و به افراد اعطا شود.

وی با ابراز تأسف از وقوع حریق در منطقه سیاحتی و زیارتی امام زاده ابراهیم شفت گفت: خیلی از حریق امامزاده ابراهیم شفت دل آزرده شدم و از طرفی بسیار خدا رو شکر می‌کنم که به فردی آسیب جانی وارد نشد، زیرا خسارت مالی جبران پذیر بوده و دولت در کنار مردم و خسارت دیدگان است.

استاندار گیلان با اشاره به حضور نیرو‌های امدادی در محل حریق ایجاد شده در امامزاده ابراهیم شفت افزود: تمامی دستگاه‌های خدمات رسان در محل حادثه کنار اهالی هستند و تمامی صحبت‌های مردم شنیده شده و خسارات آنان جبران می‌شود.

عباسی با تاکید بر شناسایی علت آتش‌سوزی در امام زاده ابراهیم شفت بیان کرد: براساس اعلام کارشناسان ۲ عامل باعث ایجاد حریق شد و باید جلوی آن گرفته شود، زیرا اگر در دهه ۷۰ و سال ۹۶ آسیب شناسی شده و ایرادات برطرف می‌شد دیگر شاهد بروز چنین اتفاقاتی نبودیم.

وی با بیان اینکه علت حادثه آتش سوزی در امام زاده شفت باید به طور دقیق بررسی شود، تصریح کرد: حادثه رخ داده غیر عمدی بوده است، ولی علت حادثه باید به طور دقیق بررسی شود و سپس تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم.

استاندار گیلان با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم در کنار مردم آسیب دیده در تمامی حوزه‌هاست، گفت: دولت سیزدهم در کنار مردم آسیب دیده است و این قول را می‌دهم که خسارت مالی افرادی که مغازه و منازل خود را از دست دادند تا حد امکان جبران می‌شود.

عباسی با اشاره به اسکان اضطراری افرادی که منازل آنان در حریق به طور کامل از بین رفته است، بیان کرد: افرادی که منازل آنان دچار حریق شده باید توسط بنیاد مسکن و هلال احمر اسکان موقت داده شوند.

وی احداث ساختمان‌های ایمن را یکی از الزامات احداثات در منطقه امام زاده ابراهیم شفت دانست و تصریح کرد: دولت بر اساس قانون باید عمل کنند سازه‌ها باید ایمن باشند در غیر این صورت مجوز ساختی داده نمی‌شود، زیرا جان مردم برای ما در اولویت است.

استاندار گیلان با تاکید بر احداث بازارچه به منظور حمایت از کسبه‌هایی که مغازه خود را در این حریق از دست دادند، افزود: متولیان امر ضمن آغاز آواربرداری ناشی از حریق فوق؛ بازارچه‌هایی را برای کسبه‌های آسیب دیده احداث کرده تا کمک حالی به افرادی که مغازه خود را از دست دادند باشد.

نماینده عالی دولت در گیلان در این نشست و دیدار با مردم و اهالی و خسارت دیدگان پای صحبت‌ها و درددل آن‌ها نیز نشست.

استفاده از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت مردم روستای امامزاده ابراهیم (ع)

عباسی همچنین ضمن حضور در بین مردم آسیب دیده از این آتش سوزی و شنیدن مسائل آن‌ها اظهار داشت: آتش سوزی رخ داده در روستای امامزاده ابراهیم شهرستان شفت به بیش از ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی این روستا که عموما سازه‌های چوبی بودند آسیب زد.

وی با بیان اینکه تعدادی از این واحد‌ها بیمه هستند، عنوان کرد: بخش زیادی از آن‌ها فاقد پوشش بیمه‌ای هستند که با توجه به وضعیت روستا و خسارت وارده به منطقه، فرماندار شهرستان شفت، مدیرکل مدیریت بحران استان و مدیران حوزه زیرساختی گیلان در بین مردم و محل حادثه حضور یافته و وضعیت را برای رفع مشکلات خسارت دیدگان از این حریق بررسی کردند.

وی با تاکید بر اینکه هلال احمر موضوع اسکان اضطراری، تامین اقلام ضروری و غذای گرم برای این خانوار‌ها را آغاز کرده است، افزود: به زودی کار آوار برداری شروع می‌شود.

عباسی تصریح کرد: گزارشی هم از این حادثه و وضعیت خسارت دیدگان به وزارت کشور و رئیس جمهور ارائه می‌کنیم و کمک‌هایی به صورت بلاعوض و در قالب تسهیلات برای ساخت منازل مسکونی و واحد‌های تجاری مردم تامین خواهیم کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به آتش‌سوزی‌های مکرری که در این منطقه طی سال‌های از ۱۳۷۵، ۱۳۹۲، ۱۳۹۶ و نیز نیمه شب گذشته رخ داده باید این منطقه و خانه‌های آن ایمن سازی شود.

نماینده عالی دولت در گیلان تصریح کرد: باید سازه‌ها بتنی یا فلزی و بر اساس اصول و قواعد نظام مهندسی احداث شود و بدین منظور اعتباراتی هم داده شود تا این امر محقق شود و شاهد اتفاقاتی از این دست نباشیم.

استاندار گیلان توضیح داد: این منطقه کوهستانی و شاهد وزش باد‌های شدید است که برای جلوگیری از اتفاقات مشابه باید در زمینه شیوه‌های ساخت و ساز تجدید نظر شود و حتما این امر انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت‌های آب و برق هم اینک مشغول رفع مشکلات هستند، گفت: پروژه گازرسانی به روستا هم مراحل پایانی خود را طی می‌کند و به زودی مردم آن از گاز طبیعی برخوردار می‌شود.

عباسی همچنین قول داد: راه دسترسی روستا هم بعد ازبازسازی اصلاح می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • دستگیری ۷نفر از اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • ایران معادله صهیونیست‌ها را بهم زد
  • بازداشت ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • فرصت‌سنجی سناریوهای تعامل آمریکا در آینده جنگ غزه
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت