Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@20:49:47 GMT

فناوری هوآوی در خدمت تحول در حوزه نفت و گاز

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۹۸۳۳

فناوری هوآوی در خدمت تحول در حوزه نفت و گاز

هوآوی در همایش سالیانه خود با عنوان Huawei Oil & Gas Virtual Summit ۲۰۲۰ این‌بار به معرفی راهکارها و فناوری‌های نوین ارائه شده توسط متخصصانش در حوزه نفت و گاز پرداخت.

به گزاش ایسنا، بنابراعلام هوآوی، همایش مجازی نفت و گاز هوآوی در سال ۲۰۲۰ میلادی (Huawei Oil & Gas Virtual Summit ۲۰۲۰) با عنوان کاوش اطلاعات تا بشکه نفت (Exploring Data to Barrel) با موفقیت به طور آنلاین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این همایش، مشتریانی از سراسر جهان کنار شرکای تجاری و پیشتازان این حوزه گرد هم آمده تا با به اشتراک گذاشتن اطلاعات، علاوه بر کاهش هزینه‌ها، از طریق حرکت به سمت راهکارهای دیجیتالی، به ایجاد ارزش افزوده بپردازند.

در این رویداد، پیشنهادهای کلیدی جهت عبور از مشکلات پیش آمده از همه‌گیری ویروس کرونا نیز پرداخته شد.

در نیمه اول سال ۲۰۲۰ میلادی به دلیل رکود اقتصادی در ابعاد جهانی که نتیجه گسترش کووید ۱۹ بود قیمت نفت به کم‌تر از ۳۰ دلار در هر بشکه رسید. در ماه می، نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) حتی به قیمت کم‌تر از صفر رسید.

به همین خاطر، هوآوی تلاش کرده تا به شرکت‌های فعال در حوزه نفت و گاز برای غلبه بر این مشکلات کمک کند. به گفته مدیران هوآوی، این شرکت در یک دهه گذشته با فعالان و برندهای مختلفی در این حوزه همکاری کرده و در طول زمان، نقش هوآوی تغییر کرده و از شرکتی که تنها سوئیچ، روتر و تجهیزات شبکه‌ای را ارائه می‌کرده تبدیل به شریک تمام عیاری برای ارائه راهکارهای دیجیتالی شده است.

استفاده از شبکه ارتباطی نسل پنجم، هوش مصنوعی (AI) و ‌داده‌های عظیم در حوزه نفت و گاز از جمله دستاوردهای فعالیت‌های هوآوی محسوب می‌شود.

با ارائه این راهکار، هوآوی به ایجاد ساختاری هوشمندانه در جهت مدیریت و افزایش منابع نفت و گاز کمک کرده است. از این فناوری‌ها در بخش‌های مختلفی از اکتشاف تا بهره‌برداری و مدیریت منابع استفاده می‌شود.

آن‌طور که در همایش نفت و گاز هوآوی اعلام شده، متخصصان این شرکت، فضای ابری ویژه‌ای را برای مدیریت حجم عظیم داده‌های مرتبط با اکتشافات ایجاد کرده‌اند. این مرکز فعال در زمینه اطلاعات ابری، توان محاسباتی را تا هشت برابر بهبود داده و سرعت پردازش اطلاعات لرزه‌ای مربوط به اکتشافات را نیز تا پنج برابر بهبود داده است.

غیر از موارد یادشده، هوش مصنوعی و ‌داده‌های عظیم هم جهت تحلیل حدود ۱۰ «پتابایت» (petabyte) اطلاعات تاریخچه‌ای مربوط به کاوش‌های انجام شده توسط مشتریان، به‌ کار گرفته شده است.

در حوزه نفت و گاز، فناوری نسل پنجم (۵G) هوآوی، راهکار استفاده‌شده به‌منظور جمع‌آوری اطلاعات لرزه‌ای را هم تغییر داده است. با ارائه شبکه‌ای با پهنای باند بالا، پوشش ارتباطی گسترده و تاخیر کم، هوآوی راهکاری را در پیش‌گرفته تا دست‌یابی سریع به اطلاعات لرزه‌ای ممکن شده و کاهش کابل‌کشی و بهبود کلی روند جمع‌آوری داده‌ها را حاصل کند.

شبکه‌های ۵G هوآوی در حال حاضر در ایستگاه‌های مختلف به‌منظور پشتیبانی از جست‌وجو توسط ربات‌ها یا پهپادها یا به‌کارگیری برنامه‌های توسعه‌یافته بر پایه فناوری‌هایی نظیر واقعیت افزوده و واقعیت مجازی استفاده می‌شوند.

علاوه بر این، پلتفرم دیجیتالی Huawei Horizon هم به شرکای نفتی کمک می‌کند تا راهکارهای سنتی را کنار گذاشته و از اپلیکیشن‌های خدماتی به‌صورت میکرو سرویس‌ها استفاده کنند.

به‌عنوان نمونه، هوآوی از بستر ابری برای SONATRACH به‌عنوان شرکت نفتی وابسته به دولت الجزایر استفاده کرده که این بستر ابری، مدیریت و همگام‌سازی میان چندین دیتاسنتر و افزایش کلی بهره‌وری را امکان‌پذیر می‌کند.

در همایش مجازی نفت و گاز هوآوی ۲۰۲۰، «ونگ هائو» (Wang Hao) مدیر فناوری بخش توسعه نفت و گاز گروه تجاری هوآوی اعلام کرد این شرکت از ICT به‌عنوان موتور جدید برای تعامل با مشتریانی که چالش‌های متفاوتی دارند بهره خواهد برد.

بد نیست بدانید هوآوی در حال حاضر با ۱۹ شرکت از ۳۰ شرکت برتر حوزه نفت و گاز در ۴۵ کشور مختلف در سراسر جهان همکاری داشته تا بتواند آن‌ها را در پیاده‌سازی تحول دیجیتالی یاری کند.

فناوری‌های ICT نظیر هوش مصنوعی، سرویس‌های ابری، محاسبات پیشرفته و ۵G، صنعت نفت و گاز را از نو شکل خواهند داد. بر اساس جدیدترین گزارش موسسه تحلیلگر IDC، کاربران صنعتی و تجاری در چین، از هوآوی به‌عنوان پیشتاز در زمینه پیاده‌سازی تحول دیجیتالی یاد می‌کنند.

هوآوی اعلام کرده امیدوار است در آینده توانایی‌ها و تجربیات این شرکت را در پیاده‌سازی تحول دیجیتالی در حوزه نفت و گاز چین، با سایر شرکت‌های فعال در سراسر جهان به اشتراک گذاشته تا به آن‌ها در دست‌یابی به موفقیت‌های بزرگ‌تر در حوزه تجارت کمک کند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هوآوی نفت و گاز هوش مصنوعی حوزه نفت و گاز فناوری ها داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۹۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • ادامه حیات حوزه معدن در گرو فناوری و نوآوری
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند