Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - هدف‌گذاری کردیم امسال این عدد را به 25 درصد برسانیم، انجام این کار با روحیه‌ی عادی امکان‌پذیر نیست.
تمام مکانیسم‌هایی که در ستاد وجود دارد، در جهت اشتغال‌زایی است، چون امروز هیچ اولویتی برای کشور، مهم‌تر از اشتغال وجود ندارد. ما تنها وسیله‌ی مصونیت ایجاد کردن در مقابل دشمن را، که امروز جنگش به صورت فراگیر در بخش اقتصادی است، این می‌دانیم که مردم را به صحنه بیاوریم و اقتصاد را رونق و جهش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار با روحیه‌ی جهادی مردم و مسئولان و هدایت‌گری نخبگان تحقق می‌یابد.
وی افزود: در ستاد تمام این مکانیسم‌های اشتغالی که وجود دارد، اساسش همین است، یعنی با مردم شکل می‌گیرد، با خلاقیت مردم و مدیریت و منابع مردم است و ما فقط نقش تسهیل‌گر را داریم.
دکتر مخبر ادامه داد: اتفاقی که امروز افتاد با تلاش همکاران گروه توسعه‌ی اقتصادی تدبیر و هلدینگ کشاورزی شکل گرفته و آن‌ها گام‌های بلندی در این ماه‌های اخیر برداشتند و این دومین افتتاحی است که در یک ماه اخیر در زمینه‌ی کشاورزی و دام‌داری انجام شده است و نکته‌ی مهم در این زمینه این است که ما اصلاً قصد تصدی‌گری و دنبال اداره‌ کردن دام‌داری چه سنگین و سبک آن نیستیم. این کاری که ما در زرندیه با هدف‌گذاری ده هزار رأس دام سنگین انجام دادیم و چه طرح دام سبک امروز، در راستای تأمین نیازهای طرح‌های اشتغال‌زایی است. بنیاد برکت امسال باید 60 هزار طرح خرد و خانگی ایجاد کند که 80 درصد این طرح‌ها، طرح‌های کشاورزی و دام‌داری است و یک جایی برای تأمین مواد اولیه و نیازهای اولیه‌ی این طرح‌ها باید شکل بگیرد. کانونی که بتواند روزانه و به لحاظ علمی و به لحاظ اصلاح، به لحاظ بهره‌وری محصولی داشته باشد که بتواند بخشی از مسایل کشور را حل کند. خوب در زرندیه که گاوداری راه افتاد، با اصلاح نژادی که دارد اتفاق می‌افتد، 20 برابر بهره‌وری را بالاتر می‌برد.
باید کمک کنیم این کانونی که امروز افتتاح شد به سرعت به 80 هزار رأس برسد تا نیازهای طرح‌های خرد و کوچک اشتغال‌زایی ستاد تأمین شود. از روز اولی که قرار شد این مجتمع شکل بگیرد تأکید کردیم، اول مرکز تحقیقات آن ایجاد شود تا با آخرین مسایل علمی دنیا، مرتب اصلاح نژادها اتفاق بیافتد و اگر بتوانیم یک زایش گوسفند را به یک و دو تا یک و نیم زایش برسانیم، مسئله‌ی گوشت کشور حل می‌شود. کشوری با این عظمت، با این وسعت، با این نیروهای جوان، خلاق، دانشمند و با این منابع سرشاری که دست مردم است، شایسته‌ نیست تا 90 درصد در دانه‌های روغنی و دامی و کره وابسته باشیم. ان‌شاءالله در ستاد اجرایی با همت بالا و جهادی قصد داریم بخش زیادی از معضلات کشور و دغدغه‌های مردم را در این زمینه حل کنیم. تأمین امنیت غذایی و دارویی کشور و مردم جزو اولویت‌های ماست و امیدواریم با برنامه‌‌ی سه ساله‌ای که در دست اقدام داریم، جلوی بیش از یک میلیارد دلار از واردات کشاورزی را بگیریم. خدا را شکر در این زمینه حدود 25 درصد هم جلوتر از برنامه هستیم. در زمینه‌ی دارویی نیز کارهای مهمی را انجام دادیم و امکانات دارویی فراوانی را فراهم کرده‌ایم و ان‌شاءالله کمبودی از لحاظ دارویی در کشور نخواهیم داشت.
در این مراسم، حشمت‌اله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران، طی سخنانی اظهار داشت: با ورود ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به حوزه‌ی کشاورزی و تأمین امنیت غذایی برای برطرف کردن کمبودها، منشأ خیر فراوانی برای کشور بوده و باعث جهش تولید و جلوگیری از خروج ارز از کشور شده است.
در این مراسم تفاهم‌نامه‌ی تأمین دام سبک طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت، بین هلدینگ کشاورزی گروه توسعه‌ی اقتصادی تدبیر و بنیاد برکت نیز به امضا رسید.
هم‌چنین از خانواده‌های معظم مدافع حرم و دفاع مقدس، شهیدان پاشاپور، مصطفی محمدمیرزایی، وحید زمانی‌نیا و ابراهیم قنقره، در این مراسم تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۰۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره بر مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی بر اجرای کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، علیرضا مهاجر، امروز_چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جلسه جهش تولید در دیمزارهای این استان میانگین سرانه زمین در کشور را ۳.۲ هکتار دانست و اظهار کرد: اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره‌وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه واردات دانه‌های روغنی توسط واردات‌کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است، افزود: پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بلوک‌بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهن‌بندی مدیریت می‌شوند، اظهار داشت: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره‌وری مزارع می‌شود.

مهاجر در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود، خاطرنشان کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را در امر تولید دانست و گفت: تولید بذر محصولات کشاورزی در مازندران با جدیت دنبال می‌شود و در سال‌جاری این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی عنوان کرد: تلاش این سازمان بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی است.

کد خبر 749731

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران