Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان مستند «شورش علیه سازندگی» از ساخت مستند بلند سینمایی با موضوع اعزام نفتکش‌های ایرانی به ونزوئلا و ابعاد مختلف این اتفاق بزرگ خبر داد. - اخبار فرهنگی -

مصطفی شوقی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم با اشاره به جدیدترین مستند خود اظهار داشت: در حال حاضر مراحل فیلمبرداری مستندی با موضوع اعزام 5 نفتکش ایرانی به ونزوئلا را به پایان رساندم و مشغول کار روی تدوین این مستند بلند سینمایی‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این فیلم تنها به اعزام نفتکش‌های ایرانی به ونزوئلا و ابعاد آن اشاره نمی‌شود بلکه به نظر می‌رسد اتفاق  جدیدی در عرصه بین‌المللی رخ داده است.گرچه در میان سطور مختلف اخبار و هیاهوی به وجود آمده، ماجرای نفتکش‌ها تقلیل پیدا کرد به اینکه «ایران به ونزوئلا بنزین هدیه کرد»، اما در واقع مستند «نفتکش‌ها» مستندی جستجوگر است به معنای اینکه اساساً ابعاد بین‌المللی که در سایه قرار دارد و یا هنوز بیرون نیامده و اتفاق‌هایی که حول این قصه رخ داده و تاکنون منتشر نشده از جمله ماجرای اینکه پول این نفت چه شد و یا با چه پروتکل‌هایی این نفتکش‌ها اعزام شدند نیز به‌صورت کاملاً دقیق و موشکافانه مورد بررسی قرار گرفته است.

شوقی خاطرنشان کرد: همچنین در ذیل پرداختن به موضوع نفتکش‌های ایرانی، فضای داخلی کشور ونزوئلا نیز مورد بررسی قرار گرفته و این سؤال مهم مطرح می‌شود که چرا کشوری که یکی از مهم‌ترین ذخایر نفتی دنیا را دارد با مشکل بنزین مواجه شده است؟

این مستندساز به اشاره به اینکه در این مستند برای اولین بار اسناد و تصاویری از پیام‌های تهدید‌آمیز آمریکایی‌ها نمایش داده خواهد شد، تأکید کرد: در این اثر در این خصوص صحبت می‌شود که اعزام نفتکش‌ها چه نقشی در قدرت بازدارندگی ایران دارد؟ به این معنا که پس از تهدید آمریکا به زدن کشتی نفتکش ایرانی و پیام‌هایی که برای اولین بار در این مستند رونمایی خواهد شد، به نظر می‌رسد مسأله ابعاد بین‌المللی‌ بیشتری دارد، از این منظر که ایران می‌تواند با 20 کشوری که در حال حاضر تحریم‌اند، به عنوان آغاز جنبشی ضدتحریم استفاده کند.

کارگردان مستند «روایت سیل» ادامه داد: موضوع دیگری که در این مستند به آن پرداخته شده این است که اصولاً چه آدم‌هایی در ایران این موضوع را پیش می‌برند؟ برهمین اساس با یکی از افرادی که این کار را پیش می‌برد همراه شده و به عنوان غافلگیری بزرگ برای مخاطب به تصویر کشیده می‌شود. این فرد برای اولین بار جزئیات و ابعادی از این اتفاق بزرگ را عنوان می‌کند. این اطلاعات و جزئیات دقیق برای اولین بار در این مستند به مخاطب ارائه خواهد شد. در حقیقت اتفاقاتی که هنوز رسانه‌ای نشده را توسط این شخص بازگو خواهیم کرد.

وی افزود: همچنین در بخش دیگری از این مستند درباره آینده ونزوئلا و برنامه‌های موجود در آن صحبت می‌شود، در مجموع این فیلم، مستندی کاوشگر و جستجوگر است. برای مثال اشاره می‌شود به اینکه این ماجرا سطحی زیرین غیر از اعزام 5 نفتکش ایرانی به ونزوئلا داشت. در حقیقت سعی کردیم از زبان نزدیک‌ترین افراد به این پروژه بزرگ روایتی مناسب به مخاطب ارائه دهیم.

شوقی در خاتمه اظهار داشت: ساخت این مستند بلافاصله پس از اعزام اولین گروه نفتکش‌های ایرانی شروع و با افرادی که نزدیک این ماجرا بودند صحبت شد؛ در این مستند تنها با کارشناسان ایرانی صحبت نمی‌شود بلکه روایت این ماجرا را از زبان کارشناسانی از انگلستان، لبنان و سوریه نیز می‌شنویم که با پایان تدوین، به‌زودی از رسانه ملی پخش خواهد شد.

مستندی با موضوع مشکلات "نظام دانشگاهی" عرضه اینترنتی شد + تیزر«رویای آجری» سیاست‌گذاری‌های 70 ساله مسکن را نقد می‌کند/ اتمام ساخت مستند "ارز جهانگیری"

انتهای پیام/

R1539/P/S4,34/CT3 واژه های کاربردی مرتبط ونزوئلا نفت ایران اوج مستند قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان واژه های کاربردی مرتبط ونزوئلا نفت ایران اوج مستند پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی ۱ چرا طنازان امروز تلویزیون شکست می‌خورند؟/ درسِ نقیضه "افسانه هزارپایان" به نقیصه "آخر خط" ۲ وکیل وبسایت سان: «جانی دپ» معتاد است و بر خودش کنترل ندارد! ۳ وایرال‌شدن به چه قیمتی؟/ عذرخواهی‌های زورکی و فرمالیته مجریان تلویزیون ۴ آشنایی با آموزه‌ها و نکات حج/ چرا طواف کعبه هفت دور است؟ ۵ بازار کاغذ در آستانه انفجار/ چرا تولید دغدغه نمی‌شود؟ ۶ کاهش ۱۵ هزار تومانی قیمت کاغذ تحریر در بازار ۷ آیا هنوز باور داریم روضه و اشک بر امام حسین(ع) شفاء است؟ / شعائر حسینی تعطیل‌شدنی نیست ۸ "عصر جدید" از تعطیلی درآمد مهمترین اخبار فرهنگی چرا طنازان امروز تلویزیون شکست می‌خورند؟/ درسِ نقیضه "افسانه هزارپایان" به نقیصه "آخر خط" آشنایی با آموزه‌ها و نکات حج/ چرا طواف کعبه هفت دور است؟ برای خواندن دعای عرفه کجا برویم؟ "بچه‌محل" عمو پورنگ به ضبط برگشت/ پخش قسمت‌های جدید از عید قربان مهمترین اخبار تسنیم دومین روز رزمایش پیامبر اعظم (ص) سپاه|حملات گسترده موشکی و پهپادی علیه اهداف در خلیج‌فارس/ شلیک موشک‌های بالستیک از عمق زمین گزارش| چرا آمار کرونا در کشور افزایش یافت؟/ از دوراهی سلامت و معیشت تا کلاف سردرگم ماسک و طرح ترافیک عدنان منصور: پاسخ حزب‌الله قطعی است/ دوران بزن‌دررو برای اسرائیل پایان یافته است روحانی: چارچوب اقتصاد کشور به خوبی اداره شده است/وفور وجود دارد آداب و اعمال شب و روز عرفه درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ونزوئلا نفت ایران اوج مستند ونزوئلا نفت ایران اوج مستند ایرانی به ونزوئلا نفتکش های ایرانی برای اولین بار ترین اخبار نفتکش ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۰۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست‌ هم‌افزایی مسئولان بنیاد ملی نخبگان و جمعی از نمایندگان خانه ملت به منظور ایجاد بسترهای مناسب برای افزایش حمایت از نخبگان در محل این بنیاد برگزار شد.

سید سلمان سیدافقهی؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این بنیاد خانه نخبگان است، گفت: افتخار می‌کنیم که بنیاد ملی نخبگان با تدبیر مقام معظم رهبری و دغدغه‌مندی ایشان نسبت به موضوع نخبگان شکل گرفته و بعد از دو دهه به بلوغ رسیده و منشا اثر است و برخی از افرادی که در سال‌های گذشته از حمایت‌های این بنیاد بهره‌مند شدند، حالا در زمره مسئولان کشور و مدیران میانی قرار دارند.

وی افزود: بنیاد ملی نخبگان یک شجره طیبه است که عرض و طول بسیار زیادی پیدا کرده و در آینده، انقلاب و نظام را بیش از پیش منتفع خواهد کرد.

ضرورت وجود هسته‌های اندیشه‌ورزی در کنار کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی

سیدافقهی با بیان اینکه محور فعالیت‌های بنیاد ملی نخبگان سند راهبردی کشور در امور نخبگان است، اظهار داشت: این سند به حدی از نظر حضرت آقا اهمیت دارد که ایشان در دیدار با نخبگان و مسئولان در سال ۹۸ فرمودند که یکی از مشکلات مهم در حوزه علم و فناوری کشور عمل نشدن به این سند است و اجرایی شدن سند را مطالبه کردند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه بنیاد ملی نخبگان مسئول مستقیم نظارت بر اجرای سند راهبردی کشور در امور نخبگان است، ادامه داد: طبق بندها و بخش‌های مختلف این سند، بنیاد ملی نخبگان باید در همه سطوح حاکمیتی و قوای سه گانه و حتی نیروهای مسلح پشتیبانی فکری و اندیشه‌ورزی نخبگان را محقق کند. مصداق دیگر از اجرایی شدن این سند اینست که در کنار کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی باید هسته‌های اندیشه‌ورزی با حضور نخبگان تشکیل شود تا این افراد به تناسب و فراخور موضوعات مختلف به مجلس شورای اسلامی کمک فکری دهند.

لزوم تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورزی در تمام دستگاه‎های اجرایی کشور

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: البته این مورد در حال حاضر توسط مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی محقق شده است، اما فراموش نکنیم بنیاد ملی نخبگان مسئولیت ایجاد چنین فضایی در تمام کشور را بر عهده دارد و باید در تمام دستگاه‌ها هیئت‌های اندیشه‌ورزی را تشکیل دهد.

وی با اشاره به لزوم شناسایی استعدادهای برتر در سراسر کشور، تصریح کرد: مسئله شناسایی به حدی مهم است که رهبر معظم انقلاب بارها بر آن تاکید داشته و فرمودند فرایندها باید به گونه‌ای طراحی شوند که هیچ استعدادی حتی در دورترین نقاط کشور مورد غفلت قرار نگیرد. ایشان فرمودند اگر فردی استعداد ویژه داشته باشد، به دنیا بیاید، رشد کند و بدون آن که استعداد او شناسایی شود از دنیا برود، در حق او ظلم شده است. به همین دلیل است که حضرت آقا تاکید دارند از بین میلیون‌ها جوان ایرانی حتی یک استعداد هم نباید هدر رود. این مطالبه ایشان تکلیفی سنگین بر ذمه بنیاد ملی نخبگان است تا توان خود را برای شناسایی استعدادهای متنوع در سراسر کشور به کار بگیرد.

تعامل و همکاری بنیاد ملی نخبگان با اتاق بازرگانی

سیدافقهی اضافه کرد: در حوزه کارآفرینی نیز بنیاد ملی نخبگان برنامه ویژه طراحی کرده و تلاش دارد در تعامل و همکاری با اتاق بازرگانی، نخبگان بخش خصوصی را شناسایی کند تا به عنوان استاد راهبر، مستعدان برتر این حوزه را در مسیر نخبگی تا تبدیل شدن به کارآفرینان برتر آینده هدایت کنند. البته بستر اصلی برای اثربخشی نخبگان در اقتصاد، دستگاه‌های اجرایی هستند؛ چراکه بیش از ۷۰ شرکت‌ بزرگ کشور دولتی مدیریت می‌شوند. به همین دلیل مسیر اثربخشی نخبگان در اقتصاد نیز باید از دولت بگذرد.

نهادها، دستگاه‌های دولتی در قبال نخبگان مسئولیت دارند/ تشکیل کمیته پیگیری امور نخبگان

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: بر همین مبنا، رئیس جمهور وظایف محوله هر دستگاه در قبال نخبگان را به تفکیک ماموریت‌ها و رسالت‌های هر وزارتخانه و دستگاه ابلاغ کردند. این یعنی هر نهاد دستگاه و وزارتخانه دولتی با توجه به ماموریت‌ها و وظایف خود در قبال نخبگان مسئولیت دارد. از طرفی، طبق این ابلاغیه در هر وزارتخانه نیز کمیته پیگیری امور نخبگان به ریاست شخص وزیر و دبیری یکی از معاونان تشکیل خواهد شد تا اموری مانند پایش و رصد فعالیت نخبگان جذب‌شده در وزارتخانه مذکور و نگهداشت آنان و همچنین ایجاد زمینه برای اثربخشی حداکثری نخبگان را محقق کند. این دو هدف طبق آسیب‌شناسی از مرحله اول جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی تعیین شده‌اند.

همراهی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها با نخبگان نیاز به قانون مصوب مجلس دارد

 قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: گرچه سند راهبردی کشور در امور نخبگان، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و یک سند بالادستی و به مثابه قانون است، اما واقعیت این است که این سند از الزام کافی برای همراهی وزارتخانه‌های مختلف به جز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برخوردار نیست و همراهی دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها نیاز به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی دارد. 

وی  ادامه داد: بر اساس همین نیاز، بنیاد ملی نخبگان پیش‌نویس لایحه قانون حمایت جامع از نخبگان ایرانی را در ۵۵ ماده و با تمرکز بر اثر بخش کردن نخبگان و ایجاد زمینه برای استفاده از ظرفیت ایشان در دستگاه‌های اجرایی، آماده کرده است که در صورت تصویب در مجلس شورای اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات موجود را رفع کند. 

احکامی پیشنهادی برای برنامه هفتم توسعه

سیدافقهی در ادامه با بیان اینکه این قانون بر حمایت مستقیم از نخبگان تاکید ندارد، گفت: این مسئله یک تجربه شکست‌خورده است. از طرفی بنیاد ملی اعتقاد دارد اگر فرد نخبه به اثربخشی برسد از حمایت مالی مستقیم بی‌نیاز خواهد بود. همچنین تصویب احکام پیشنهادی در برنامه هفتم توسعه نیز یکی دیگر از زمینه‌هایی است که مجلس شورای اسلامی می‌تواند نظام نخبگانی کشور را همراهی کند؛ به خصوص اینکه در سال‌های اخیر رهبر معظم انقلاب بر استفاده از نخبگان تاکید کرده و آن را مطالبه کردند.

ضرورت حمایت مجلس شورای اسلامی از بنیاد ملی نخبگان

 وی با اشاره به مشکلات بودجه بنیاد ملی نخبگان، نیز یادآور شد: در سال گذشته تنها ۴۷ درصد بودجه بنیاد ملی نخبگان محقق شد و همین امر سبب شد بخش زیادی از تعهدات سال گذشته انجام نشوند. با توجه به اینکه بنیاد ملی نخبگان برنامه‌های تحولی متنوع و متعددی دارد و این بنیاد با تاکید مقام معظم رهبری ایجاد شده و ایشان همواره بر نقش مهم و راهبردی آن اشاره کردند و رئیس جمهور نیز بارها موضوع نخبگان را از الزامات کشور دانسته،‌ انتظار می‌رود مجلس شورای اسلامی در بخش بودجه بنیاد ملی نخبگان را بیش از گذشته حمایت کند. 

برنامه گفتاورد ملی نخبگان اجرایی می‌شود

قائم مقام بنیاد ملی در پایان با بیان اینکه حمایت از نخبگان در لایه اندیشکده‌ای هزینه‌بر نیست اما به شدت برای کشور اثربخش است، گفت: در لایه اندیشکده‌ای، بنیاد ملی نخبگان برنامه گفتاورد ملی نخبگان را در سال جاری به صورت رقابت ملی اجرا می‌کند تا نخبگان حول مسائل کلان کشور با یکدیگر مناظره کنند. قطعاً رسانه‌ای شدن نظرات نخبگان سبب پیدا شدن راهکارهای برون‌رفت از مشکلات فعلی کشور خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری علم وفناوری آنا، علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات،  محمدحسین حسین زاده بحرینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، عبدالحسین روح الامینی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سمیه رفیعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس، ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مجلس شورای اسلامی، مهدی شریفیان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از جمله نمایندگان مدعو در این نشست بودند که به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

همچنین، پیگیری مطالبات نخبگان در رسانه‌های کشور و ارتباط مرتب و مشخص میان دولت و مجلس، لزوم ایجاد جهش مطلوب در حوزه نخبگانی کشور، افزایش انعکاس صدای نخبگان و بنیاد ملی نخبگان و توجه بیشتر به بانوان نخبه و به ویژه بانوان متخصص و مهارت‌محور، جلوگیری از محصور شدن در قالب‌ها و شاخص‌های شناسایی نخبگان، ایجاد مطالبات جدید از سوی بنیاد ملی و لزوم شکل‌گیری ساز و کار ارتباط جدی بنیاد ملی نخبگان با مجلس شورای اسلامی در قالب ارتباطی منسجم و قوی و به ویژه ارتباط با کمیسیون‌های مجلس از جمله دیگر مباحث عنوان شده در این نشست توسط نمایندگان خانه ملت بود.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • چشمک یوزهای ایرانی به قهرمانی شماره ۱۳
  • آتش‌سوزی مهیب قطار حامل بنزین در آمریکا (فیلم)
  • تدوین مستند «یک جهان آواز» به پایان رسید/ پرتره‌ای از استاد علی جهاندار 
  • آتش‌سوزیِ مهیب قطار حامل بنزین در آمریکا | ویدئو
  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد