Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری آناتولی،  تا شب گذشته 8 کشور عربی اعلام کردند که از بیم شیوع ویروس کرونا اقامه نماز عید قربان را در مساجد و فضاهای باز ممنوع کردند این در حالی است که 7 کشور دیگر تصمیم گرفتند که به شکل جزئی یا کلی آن را برگزار کنند. 7 کشور نیز هنوز موضع خود را در این زمینه اعلام نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول:کشورهایی که برپایی نماز عید قربان را ممنوع کرده اند:

 1- عمان:

کمیته عالی مبارزه با کرونا مقرر کرد که ارتباط همه استان ها با هم قطع بماند و ممنوعیت همه نوع تجمعی به قوت خود باقی ماند به ویژه نماز عید قربان، تجمع های عید دیدنی و جشن های دسته جمعی عید.

2- بحرین:

سازمان اوقاف بحرین اعلام کرد که نماز عید قربان برای جلوگیری از شیوع کرونا محدود به برپایی آن در خانه ها می شود و تکبیر از همه مساجد کشور پخش می شود.

3-مراکش:

وزارت امور اسلامی مراکش نیز برپایی نماز عید قربان در مساجد را ممنوع کرد و برپایی آن در خانه ها را بدون خطبه مجاز اعلام کرد.

4- مصر:

مصر نیز اعلام کرد که نماز عید قربان فقط در یکی از مساجد بزرگ کشور و با تعداد نمازگزاران محدودی برپا می شود.

5-عراق: 

وزارت بهداشت عراق نیز اعلام کرد که طی تعطیلات عید قربان برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا منع آمد و شد کامل در کشور برقرار می شود و این یعنی برپایی نماز در مساجد و فضاهای باز منع می شود.

6- الجزایر:

در الجزایر نیز کمیته وزارتی فتوا اعلام کرد که نماز عید قربان در خانه ها به شکل جمعی یا فردی و بدون خطبه برپا می شود.

7-سوریه:

در سوریه نیز وزارت اوقاف این کشور اعلام شد به دلیل شیوع ویروس کرونا نماز عید قربان در استان های دمشق و ریف دمشق برپا نمی شود.

8- امارات:

«سیف الظاهری» سخنگوی سازمان ملی مدیریت اوضاع غیرمترقبه، بحران و فاجعه ها در امارات در کنفرانسی مطبوعاتی گفت که تصمیم بر این شده است که نماز عید قربان در خانه ها برپا شود و تکبیرها از رسانه های دیداری و شنیداری پخش می شود.

 

دوم: کشورهایی که به طور کلی یا جزئی اجازه برپایی نماز عید را داده اند:

 

1- عربستان:

وزارت امور اسلامی عربستان با صدور بیانیه ای اعلام کرد که برپایی نماز عید قربان در فضاهای باز در چارچوب تدابیر پیشگیرانه و به منظور محدود کردن شیوع کرونا، ممنوع است.

وزارت امور اسلامی عربستان برپایی نماز عید قربان را فقط محدود به مساجدی کرد که برای برپایی نماز عید قربان مجهز و آماده شده اند.

2- لبنان:

بر ساس بیانیه سازمان صدور فتوا در لبنان نماز اصلی در مسجد «محمد الامین» در بیروت پایتخت برگزار می شود. اوقاف اسلامی در لبنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد که نمازگزاران باید به شروط بهداشتی برای ادای نماز عید قربان و نمازهای جماعت در مساجد با وضو گرفتن در منزل ، معاینات قبل از ورود به مسجد و نیز ماسک زدن و آوردن سجاده نماز با خود و فاصله گذاری و جلوگیری از حضور افراد مسن،زنان، کودکان و بیماران،  پایبند باشند.

3- سودان:

وزارت امور دینی و اوقاف سودان  اعلام کرد که اجازه می دهد نماز عید قربان در مساجد و فضاهای عمومی بر اساس شروط بهداشتی مشخص شده به دلیل شیوع کرونا برگزار شود.

4- فلسطین:

دولت فلسطین تصمیم گرفته است که نماز عید قربان در فضاهای باز و عمومی برگزار شود.

«ابراهیم ملحم» سخنگوی دولت فلسطین در بیانیه ای بر اهمیت پایبندی به تدابیر پیشگیرانه طی مراسم برپایی نماز عید قربان در فضاهای باز و مختصر شدن مدت خطبه تأکید کرد.

5- کویت: 

«طارق المزرم» سخنگوی دولت کویت در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد که شورای وزرا با برپایی نماز عید قربان در همه مساجد و نمازخانه های خارجی عید بر اساس شروطی که وزارت اوقاف و امور اسلامی مشخص می کند و با پایبندی به شروط وزارت بهداشت در این زمینه موافقت کرده است.

6- اردن:

وزارت اوقاف اردن روز یکشنبه اعلام کرد که نماز عید قربان در همه مساجد کشور و نمازخانه هایی که وزارت در فضاهای عمومی ایجاد می کند، اقامه می شود و همه باید به دستورات وزارت بهداشت و سلامت عمومی پایبند باشند.

7- قطر:

دولت قطر روز یکشنبه جزئیات مرحله سوم از کاهش محدودیت هایی که به دلیل شیوع ویروس کرونا اعمال کرده بود را اعلام کرد و این جزئیات شامل بازگشایی محدود مساجد  و نمازخانه های عید به منظور برپایی نماز عید قربان با رعایت احتیاط های بهداشتی ضروری، می شود.

 

سوم: 7 کشوری که تا کنون موضع خود را اعلام نکرده اند:

7 کشور عربی دیگر تا کنون موضع رسمی خود را درباره برپایی نماز عید قربان در مساجد و فضاهای باز اعلام نکرده اند.

این کشورها شامل اینها می شوند: یمن، لیبی، تونس، سومالی، موریتانی،جیبوتی و جزایر کومور.


 

اخبار مرتبط سازمان دامپزشکی: ذبح دام در عید قربان فقط در کشتارگاه‌ها انجام می‌شود عید قربان در سایه شیوع کرونا 7کشور عربی به دلیل کرونا اقامه نماز عید قربان را ممنوع کردند فروش و ذبح گوسفند در مراکز عرضه دام شهرداری در عید قربان ممنوع قربانی کردن اسماعیل‌ قدرت

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا عید قربان سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۰۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان گفت: راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای، وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول رکنی زاده امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم با اشاره به اینکه درگیر موضوعی تحت عنوان دین‌گریزی در نسل جوان هستیم، اظهار کرد: دین‌گریزی در جهان امروز به نوع حکمرانی‌ها ارتباطی ندارد و مسئله جدا شدن از دین در سراسر جهان دیده می‌شود.

وی با تاکید بر نقش آموزش در آینده کشورها و با بیان اینکه به طور کلی دور شدن نسل انسان از آنچه که تحت عنوان تفکر دینی شناخته می‌شود، محصول نظام آموزشی کشورها است، افزود: امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه تعصب و پافشاری را بر پناه دادن به انسان بی‌پناه، وفای به عهد، طاعت کردن از نیکی‌ها، معصیت در برابر تکبر و عصیان در مقابل کبر و متکبر، بخشندگی، دوری از تجاوز به حقوق دیگران و فساد کردن در زمین جایز دانسته‌اند.

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان تصریح کرد: فناوری به دانش و پژوهش‌های علمی وابسته است و در عصر حاضر طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته تمام کشورها به نحوی به پژوهش مدرن دست پیدا کردند، فناوری به چیزی بیش از دانش و پژوهش‌ها وابسته است که از جمله این موارد می‌توان به تحقیق، ایده‌ها و اطلاعات اشاره کرد.‌

رکنی زاده ادامه داد: فناوری محصول دانش نیست و از مهارت ژرف برمی‌خیزد که این مهارت نیز مجموعه‌ای از دانش‌ها است و در هر جامعه‌ای مسئله‌ای برای نو آفریدن و نوآوری وجود دارد، توسعه فناوری یک رخداد استثنایی است، اما تغییر نوآوری نیست.

وی گفت: نیازمند سرمایه‌گذاری روی پژوهش هستیم، راه نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

کد خبر 749486

دیگر خبرها

  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت