Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری ایلنا: مهدی چمران عضو شورای مرکزی ائتلاف نیرو‌های انقلاب در خصوص رفتار‌های تند نمایندگان و اینکه به نظر می‌رسد مدیریت مجلس برای قالیباف سخت شده است، گفت: مجلسی که الان شکل گرفته است، در مقابل مجلس قبل انتظار می‌رفت و می‌رود که قاعدتاً با ارزش‌های انقلابی نزدیک‌تر باشد. از همین جهت توقعات نمایندگان و ایده‌های آن‌ها از جنس ایده‌هایی است که می‌توان گفت در شرایط فعلی عملیاتی شدن آن‌ها سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از طرفی نمایندگان مشکلات و فشار اقتصادی که بر مردم وارد می‌شود را هم می‌بینند و می‌خواهند کاری انجام دهند و تلاش کنند که بتوانند هرچه زودتر نوعی آرامش را برای مردم ایجاد کنند، همچنین این مساله را دغدغه اصلی خود می‌دانند و به همین دلیل ممکن است که در ابتدای کار برخی تصمیمات، حرف‌ها و مسائل مطرح شود که این را می‌توان به این حساب گذاشت که، چون ابتدای کار نمایندگان است و انتظار خودشان و مردم از آن‌ها بالا است، تلاش دارند تا به گمان خود در حالت سکون و سکوت و آرامش نباشند.

چمران در ادامه افزود: در مجموع این عوامل و نکات دست به دست هم داده و کار مدیریت مجلس را برای آقای قالیباف سخت می‌کند، اما امید من این است که پس از آنکه کمی جلوتر بروند این مسائل جا بیفتد و راه‌حل‌های مناسب را پیدا کنند که قاعدتا این باید بر اساس مطالعه و بررسی‌های دقیق کارشناسی باشد تا بتوانند به طرح‌ها و لوایح خوبی برسند.

این فعال سیاسی اصولگرا همچنین درخصوص احتمال بازتاب‌های منفی رفتار‌های تند نمایندگان در برخورد با مدیران دولت در اذهان عمومی اظهار داشت: ممکن است افرادی که تیزبین هستند از این رفتار‌ها خوششان نیاید، اما هنوز مشخص نیست که این رفتار‌ها حتما تاثیر منفی در اذهان مردم داشته باشد بلکه بستگی مستقیم به نتیجه عملکرد نمایندگان دارد.

وی ادامه داد: مردم بیشتر نگاه می‌کنند که نمایندگان حرف آن‌ها را بیان کنند که در این مسیر شاید حملات تندی هم نسبت به برخی افراد صورت گیرد، اما نمایندگان باید توجه داشته باشند که بیان مطالبات باید با در نظر گرفتن منطق، احترام و مسائل قانونی و شرعی صورت گیرد همانطور که در بیانات مقام معظم رهبری هم بود.

عضو شورای مرکزی ائتلاف نیرو‌های انقلاب در خصوص گمانه‌زنی‌های صورت گرفته در خصوص کاندیدا‌های اصولگرایان در انتخابات آینده ریاست جمهوری نیز ابراز داشت: اکنون برای مطرح کردن مساله انتخابات خیلی زود است، شورای ائتلاف هم تاکنون وارد بحث در خصوص انتخابات ریاست جمهوری نشده و صحبتی هم درخصوص مصادیق صورت نگرفته است.

منبع: فردا

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری مدیریت مجلس قالیباف ائتلاف نیرو های انقلاب رفتار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوکار در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شوراي اسلامي اضافه نشده است و با توجه به  شاخص هاي جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 
وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در اين زمينه به کمیسیون رسید و در هم ادغام  که  در نهايت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای  اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید  ۲۰ نفر متعلق به حوزه هاي جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی  افزوده شوند. 
نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق اين قانون مي بايست در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر  اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵  بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است" 
جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح  بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در اين مقوله  نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر اين زمينه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد.

و ي ابراز اميدواري کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • ممنوعیت استفاده از «چراغ زنون» و استیکر
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد