Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@02:04:53 GMT

برنامه علمی مدیریت بحران سیل در بخش کشاورزی بررسی شد

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۹۲۳۷۷

برنامه علمی مدیریت بحران سیل در بخش کشاورزی بررسی شد

چالش‌های برنامه علمی مدیریت بحران سیل در بخش کشاورزی توسط کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد به صورت آنلاین بررسی شد.

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست مجازی بررسی چالش‌های برنامه علمی «مدیریت بحران سیل در بخش کشاورزی» توسط کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد به‌صورت آنلاین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان است.

حسین افشار مجری مدیریت بحران و مخاطرات طبیعی - بخش سیل، زهرا عینالو مسئول هماهنگی و نظارت استانی دبیرخانه پایش آزاد، لاله فرهنگ متین دبیر این کمیته و داوران تخصصی (آریا اشجع اردلان متخصص بیولوژی دریا، دینا عبد منافی متخصص آب و هواشناسی، مهسا بخشایی متخصص سیلاب‌های شهری، محمدجواد شکوری متخصص کشاورزی و باغبانی، مه سیما کتیرایی متخصص هواشناسی که هم‌اکنون در دوره فرصت مطالعاتی از ایالت کالیفرنیا است) به‌صورت آنلاین در این جلسه حضور داشتند.

در  این جلسه برخط پیشنهاد شد که بحث‌های پیرامون استفاده از تصاویر ماهواره‌ای و مدل‌های اقلیمی در ارتباط با موضوع پیش‌بینی وقوع سیل طرح و بررسی شود.

همچنین در این جلسه مجازی، تأکید شد که ضعف در مدیریت بحران سیل و موارد اقتصادی، بیمه و مدیریت تأمین مالی اهمیت ویژه دارند.

در این راستا تفکیک چالش‌های مرتبط با مدیریت ریسک از مدیریت بحران راهکار پیشنهاد شده است و استفاده از مدل‌های مفهومی و ادغامی در بحث سیل جایگزین مدل‌های ریاضی است.

توجه به پوشش گیاهی مناسب در کنترل سیلاب از دیگر راهکارهای پیشنهادی ارائه شد.

انتهای پیام/4084/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: پایش نظام موضوعات پایش آزاد مدیریت بحران سیل برنامه علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۲۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: ویرایش سوم نقشه راه هوشمندسازی شهرداری این کلان‌شهر با حضور اعضای کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان رونمایی شد.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان اظهار کرد: از ویژگی‌های نسخه جدید این نقشه راه می‌توان به مشخص شدن ابعاد و الزامات هوشمندسازی، شاخص محور شدن اهداف، زمان‌بندی آن‌ها و توجه به بلوغ شهرداری و شهر در مرحله آغاز یا توسعه پروژه‌ها در طول سه سال آینده برای شهرداری اصفهان اشاره کرد.

وی افزود: ویرایش سوم نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان چهاردهم اسفند ۱۴۰۲ با حضور اعضای کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان رونمایی شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: ویژگی‌های جدید نقشه راه در سه محور خدمات شهرداری، شهروندی و موضوعات شهری تفکیک شده است، این دسته‌بندی به پایش شاخص‌های هر محور برای کنترل پیشرفت برنامه و پروژه‌ها به‌صورت متوازن در هر سه محور و به هوشمندسازی شهر اصفهان کمک خواهد کرد.

فردانی گفت: بهره‌وری و کارایی در ارائه خدمات، حمل‌ونقل عمومی، پارکینگ‌ها، تقاطع‌ها، همچنین کاهش آلودگی هوا، آبیاری فضای سبز و مدیریت هزینه‌های نگهداری آن، تعمیرات (نت) و انرژی در شهر بر اساس برنامه ۱۴۱۰ شهرداری اصفهان و برگزاری بیش از ۳۰ جلسه در طول هفت ماه با معاونت‌ها، ادارات کل و سازمان‌های شهرداری اصفهان از موضوع‌های اولویت‌دار شهرداری اصفهان است.

وی ادامه داد: نقشه راه هوشمندسازی ارائه شده با بیش از ۶۰ طرح، بر اساس مستندات هوشمندسازی شهرهای فیلادلفیا (مرکز ایالت پنسیلوانیا آمریکا) کاردیف (مرکز کشور ولز بریتانیا) استانداردهای سری ISO ۳۷۱ xx و مقالات معتبر علمی درباره شهر هوشمند (از جمله گزارش سال ۲۰۱۸ مؤسسه مکینزی) استخراج و برای اجرا تا ۱۴۰۷ ارائه شده است.

فردانی اضافه کرد: بر اساس طرح‌های مذکور و نیازسنجی انجام شده از معاونت‌های شهرداری اصفهان، ۳۵ پروژه برای ۱۴۰۳ تعیین شده است.

وی با اشاره به پروژه‌های ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها شامل پروژه‌های مرکز پایش و مدیریت هوشمند شهر، توسعه شبکه ارتباطی شهر، پلتفرم اینترنت اشیا شهر هوشمند، توسعه تقاطع‌های هوشمند شهر اصفهان و افزایش بلوغ هوشمندسازی در آن‌ها، اجرای پایلوت منطقه شهرداری به‌صورت غیرحضوری، پایش تخلفات شهری و توسعه سامانه‌های موجود با رویکرد افزایش بلوغ هوشمندسازی در آن‌ها همچون شبکه ارتباطی فیبر نوری اختصاصی شهرداری، مدیریت مکان‌مند ناوگان خودروهای شهرداری، سامانه رصد و پایش اطلاعات شهرداری (رصا) و ابزار یکپارچه مدیریت داده‌ها است.

کد خبر 748995

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • بررسی اندیشه های فلسفی شهید مطهری در برنامه رادیویی سوفیا
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه