Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال مجموعه «محافظان» محصول مشترک شبکه «اچ بی اُ» و «نت‌فلیکس» پیشتاز نامزدها بود.

خبرگزاری فارس ـ گروه سینما :  شب گذشته فهرست کامل نامزدهای هفتاد و دومین جوایز «امی» با برتری «نتفلیکس» اعلام شد. مراسم امی ۷۲ که به تقدیر از برترین‌های دنیای تلویزیون می‌پردازد، به خاطر شیوع ویروس کرونا به ‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون نیز آکادمی تلویزیون نامزدهای همه‌ جوایز اصلی این رویداد را اعلام کرد. نامزدهای «امی» امسال از بین ۷۶۷ محصول تلویزیونی انتخاب شده‌اند، عددی رکوردشکن که  ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش دارد. 

شرکت نتفلیکس در مجموع با ۱۶۰ نامزدی بیشترین شانس را برای دریافت جوایز امی امسال دارد. اچ‌بی‌او با ۱۰۷ نامزدی در رده بعدی است.در بین سریال‌ها، «نگهبانان» از اچ‌بی‌او با ۲۶ نامزدی شامل بهترین سریال کوتاه پیشتاز است. «خانم میزل شگفت‌آور» از آمازون با ۲۰ نامزدی ازجمله در بخش بهترین سریال کمدی رده بعدی بیشترین نامزدی را به خود اختصاص داده است.دو سریال «اوزارک» از نتفلیکس و «وراثت» از اچ‌بی‌او، هر یک ۱۸ نامزدی ازجمله در بخش بهترین سریال درام کسب کرده‌اند. نامزدهای جوایز امی ۲۰۲۰ از میان برنامه‌های تلویزیونی انگلیسی‌زبان که از تاریخ اول ژوئن ۲۰۱۹ تا ۳۱ می ۲۰۲۰ از شبکه‌های مختلف تلویزیونی در آمریکا روی آنتن رفتند، انتخاب شدند.

به نقل از ورایتی، امسال مجموعه «محافظان» (Watchmen) محصول مشترک دو شبکه اچ بی او و نت‌فلیکس پیشتاز نامزدها بود.

 

برندگان هفتاد و دومین دوره جوایز امی ۲۰ سپتامبر (بامداد دو‌شنبه ۳۱ شهریور به‌وقت ایران) در مراسمی در مایکروسافت تیه‌تر در لس آنجلس معرفی می‌شوند.

 

 

نت‎فلیکس رکورد  بیشترین نامزدی را از بین تمام شبکه ها،کمپانی یا سرویس پخش آنلاین با ۱۶۰ نامزدی شکست. سال گذشته این رکورد در اختیار شبکه «اچ بی اُ» بود. امسال شبکه «اچ بی اُ» با ۱۰۷ نامزدی رتبه دوم را دارد.

 

رقابت بخش مجموعه‌های کوتاه امسال میان دو برنامه جاه طلبانه  با موضوعات اجتماعی است: «خانم آمریکا» محصول شبکه «هولو» و «اف ایکس» و مجموعه «محافظان» محصول شبکه  «اچ بی اُ».

در جودول زیر ۱۰ سریالی که بیشترین نامزدی را از هفتاد و دومین رویداد جوایز تلویزیونی «امی۲۰۲۰» دریافت کرده اند آمد است:

 

در جودول زیر ۱۰ استودیویی که بیشترین نامزدی را از هفتاد و دومین رویداد جوایز تلویزیونی «امی۲۰۲۰» دریافت کرده اند آمد است:

 

رشته بهترین بازیگر درام یکی از سخت‌ترین رقابت‌های امسال محسوب می شود: «اولیویا کولمن»، «جنیفر انستن» و «زندایا» نامزدهای این بخش هستند.

 

مراسم روز بیستم سپتامبر برگزار و از شبکه «ای بی سی» پخش می‌شود. امسال «جیمی کیمل»  اجرای مراسم را برعهده خواهد داشت.

 

در ادامه گزیده ای از مهم ترین بخش های نامزدی هفتاد و دومین جوایز «امی» آمده است:

 

بهترین مجموعه  کمدی

زیاد ذوق زده نشو (Curb Your Enthusiasm)

از نظر من مرده  (Dead to Me)

مکان خوب (A good place)

ناامن (Insecure)

متد کامینسکی

خانم میزل شگفت‌انگیز

شیتز کریک (Schitt's Creek‎)

آنچه در سایه‌ها انجام می‌دهیم (What We Do in the Shadows)

 

بهترین مجموعه درام

بهتر است با سال تماس بگیرید

تاج

داستان ندیمه

کشتن ایو

ماندالوریَن

اوزارک

چیزهای عجیب

وراثت

 

بهترین مجموعه کوتاه تلویزیونی

خانم آمریکا

آتش‌های کوچک همه جا

ناراست کیش

باورنکردنی

محافظان

بهترین هنرپیشه نقش اصلی مرد در سریال درام

«جیسون بِیتمن» (اوزارک)

«استرلینگ کی براون» (این ما هستیم)

«استیو کارل» (نمایش صبحگاهی)

«برایان کاکس» (وراثت)

«بیلی پورتر» (ژست)

«جرمی استرانگ» (وراثت)

 

بهترین هنرپیشه نقش اصلی زن در سریال درام

«جنفر انستن» (نمایش صبحگاهی)

«اولیویا کولمن» (تاج)

«جودی کامر» (کشتن ایو)

«لورا لینی» (اوزارک)

«ساندرا او» (کشتن ایو)

«زندایا» (سرخوشی)

 

بهترین هنرپیشه نقش اصلی مرد در سریال کمدی

«آنتونی اندرسون» (سیاهی)

«دن چیدل» (دوشنبه سیاه)

«تد دانسون» (مکان خوب)

«مایکل داگلاس» (روش کامینسکی)

«یوجین لِوی» (شیتز کریک)

«رمی یوسف» (رمی)

 

بهترین هنرپیشه نقش اصلی زن در سریال کمدی

«کریستینا اپلگِیت» (از نظر من مرده)

«ریچل برازناهان» (خانم میزل شگفت انگیز)

«لیندا کاردلینی» (از نظر من مرده)

«کاترین او هارا» (شیتز کریک)

«ایسا رائه» (ناامن)

«تریسی الیس راس» (سیاهی)

 

بهترین انیمیشن

«گنده دهان» (Big Mouth)

«ریک و مورتی»

«برگرهای باب» (Bob’s Burgers)

«بوجک هورسمن»

«سیمپسون‌ها»

 

بهترین بازیگر مرد نقش مکمل در مینی سریال

دیلن مک‌درموت

جیم پارسنز

تیتاس برگس

یحیی عبدالمتین

جوان ادپو

لوئیس گاست جونیور

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رکورد آمریکا جوایز سریال محافظان آتش وراثت بیشترین نامزدی هفتاد و دومین نت فلیکس اچ بی او اچ بی ا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۲۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسجد اولین نهاد و جایگاه  قضاوت، محل عبادت، علم و دانش، علما، مفسران و پایگاه تبلیغاتی اسلام است که حرمت بالایی دارد.

یوسف خجیر (عضو هیئت‌علمی گروه ارتباطات) در مقاله‌ای با عنوان «آسیب‌‌شناسی استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد کشور» به این موضوع می‌پردازد که فرق اساسی بین نهاد و سازمان آن است که نهادها در پیش‌برد تغیرات جامعه و کارکرد آن به وجود می‌آیند و فرد، مقام یا دولت در پیدایش آن دخیل نیستند.

در این مقاله آمده است که هویت یکی از مسائل مهم در جامعه است که در فرآیند گروهی حاصل می شود و این رسانه‌ها هستند که فرایند گروهی را تشکیل می‌دهند و باید گفت مسجد نیز یک رسانه جمعی است که برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است.

به زعم این پژوهشگر هدف این پژوهش شناسایی نقاط چهارگانه قوّت، ضعف، فرصت و تهدید شبکه‌های اجتماعی برای مساجد و ارائۀ راهبرد استفادۀ بهینه از این شبکه‌ها برای ارتقای فعالیت‌های تبلیغی و رسانه‌ای مساجد کشور است. چهارچوب نظری این پژوهش سازمان شبکه‌ای‌ شده بری ولمن (Barry Wellman)  برگرفته از کلان‌ نظریه جامعه شبکه‌ای‌ شده اوست.

مساجد برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است

خجیر در این مقاله می‌نویسد: روش این پژوهش آمیخته کیفی کمّی است. در بخش کیفی از روش تحلیل مضمون و در بخش کمّی از روش تجزیه‌ و‌ تحلیل راهبردی یا سوات به‌عنوان روش آینده‌پژوهی استفاده شده است. در روش نخست، جامعۀ آماری نخبگان دانشگاهی و خبرگان حوزه شبکه‌های اجتماعی فعال در امور دینی و مساجد هستند که از بین آنها نمونه به روش هدفمند با معیار تدریس و تألیف بیش از پنج سال در حوزۀ رسانه‌های جدید و دین و فعالیت مستمر اجرایی در بخش امور دینی و مساجد و آشنایی کامل با فضای شبکه‌ها انتخاب شده است.

* نقاط ضعف و قوت فضای مجازی در امور مساجد

به گفته این پژوهشگر یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که انتشار اخبار و تقویت شبکه‌سازی بین مسئولان مساجد و شهروندان و بسیج‌سازی جزء قوّت‌های مهم؛ هم‌بستگی اجتماعی کاذب و درگیر شدن مسئولان مساجد و مردم در فضای مجازی و انتشار اخبار جعلی جزء ضعف‌های مهم؛ اقناع شبکه‌ای دین و جهانی شدن فعالیت‌های مساجد و تنوع و تعدد مخاطبان مساجد جزء فرصت‌ها؛ و ترویج خرافات دینی توسط مغرضان و اعتیاد مجازی فعالان امور مساجد و تضعیف خانوادۀ ایرانی‌اسلامی جزء نقاط تهدید است.

هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا، نرم‌افزار با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی و ... این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد

به زعم خجیر مهم‌ترین راهبرد طراحی و تولید و راه‌اندازی شبکۀ اجتماعی بومی توسط دولت برای تولید محتوای فرهنگی و دینی و تربیتی مناسب از سوی فعالان مساجد و برنامه‌ریزی نهاد‌های دولتی و غیردولتی دینی برای تولید و انتشار محتوای دینی در این شبکه‌ها است.

همچنین یافته‌های پژوهش نشان می‌دهد که هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا و نرم‌افزار و ایجاد محتوا با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی و ارائۀ خدمات ارتباطی مبتنی بر ارزش‌های فرهنگی و دینی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی، بخش خصوصی و سایر دست‌اندرکاران این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد.  

 در یک جمع‌بندی کلی باتوجه به یافته‌های این پژوهش، بین آزادی طرح مطلب در شبکه‌های مجازی اجتماعی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه ها ارتباط معنی دار وجود دارد. آزادی طرح مطلب در شبکه‌های اجتماعی مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر مثبت و معنی دار دارد.

در پایان لازم به ذکر است که بین رابطه دسترسی آسان و غیر مکان‌مند و غیر زمان‌مند بودن شبکه‌های مجازی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه‌ها ارتباط معنی دار وجود دارد، در نتیجه دسترسی آسان به شبکه‌های مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر گذار است.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامزدی امباپه و انریکه برای دو جایزه ارزشمند
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش
  • معرفی نامزدهای کسب جوایز بهترین‌های فوتبال فرانسه در سال ۲۰۲۴
  • حرف‌های سلمان نون خ با مردم در ساختمان صدا و سیما |‌ ویدئو
  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد